Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 699
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Така... Да си дойдем на думата, Stuck Out Tongue Winking Eye че не знам кога ще потрябва нова тема. Ако продължаваме в този дух може и още довечера/утре, а аз както обещах щом друг не изяви желание ще се погрижа.

Въпроса ми е, това ли са категориите, в които бяха наградени онзи ден?

Trophy  Най-добра актриса в романтична комедия
Trophy   Най-добър актьор в романтична комедия
Trophy   Най-добра двойка в телевизионен сериал
Trophy   Най-добър ромком

И другото, което си мислех, но дълго се чудех дали да споделя е, че шапката, която е спретнала Бърборанка би ми била от полза в самия заглавен пост. Но се върнах специално да видя колко хора са отразили поста й и предвид факта, че не са никак малко май ще искате тази и аз ще се съобразя.

Мира /Miraland/, пропуснах - най-добри пожелания и за твоята майка. 🎉

Мики, отива ти новия аватар.

# 586
  • София
Марги,
да, това са категорииите, в които бяхме наградени. Шапката се хареса доста, затова предлагам да е тя, а и няма да имам време да правя нова, честно казано. Снимките от рд са много симпатични, но не са подходящи за шапка според мен предвид факта, че темата е за Керем, не за Ханкер. Съобразявам се и с Диди като създател на темата. Затова споделих, че предложената от мен шапка е компромис, защото не отразява толкова интимната двойка Ханкер, колкото постиженията им заедно като актьори (екранна двойка). Simple Smile

Мира,
да е жива и здрава майка ти, много щастие й желая! Birthday

# 587
Здравейте, прекрасни момичета !☺❤🌷

Честит 28-ми рожден ден на Ханде Ерчел!☺❤🎂🍕 Да бъде здрава, усмихната, щастлива и благословена ! Нека през новата лична година сбъдне и най-смелите си мечти в личен и професионален план. Да участва в още много турски и международни проекти с хъс и творческо вдъхновение , да спечели още много награди , да се радва на любовта на милионите си фенове! В личния живот да не пускат ръцете си с Керем, да бъдат винаги толкова влюбени, усмихнати , лъчезарни и щастливи , да се подкрепят и грижат един за друг. Дано зарадват и нас почитателите им със сключването на брак и сватба, а после с една малка принцеса или принц...
Купонът в темата ни , в социалните мрежи отдавна започна...Обичана и харесвана е Ханде от феновете, които я поздравяват по случай РД с картички, цветя, подаръци...

Flowers Hibiscus Ханде като малко момиченце, с майка си Айлийн и сестра си Гамзе...

Flowers Hibiscus Ханде и Керем с Мави

Flowers Hibiscus С екранната им дъщеря в сериала- в ролята малката чаровница Мая Башол...

Flowers HibiscusНезабравима  остава за мен героинята и Еда Йълдъз в сериала " Почукай на врататата ми" , с която роля актрисата постави връх в кариерата си до момента. Също така любима си остава за мен  двойката Едсер..Колко емоции и преживявания ни поднесоха , страдахме и се радвахме с Еда и Серкан....Ще ви припомня за тях...

Като две половинки на едно цяло са...Като Слънцето и Луната...

Много бих се радвала , ако и в реалния живот станем свидетели на сватбения им ден ,да ги видим като щастливо семейство , така както се случи в сериала

Любовта е моста между две души❤

Flowers Hibiscus Ханде е красива, нежна, изящна , изкусителна и съблазнителна като фотомодел. Много пъти тя ни зарадва и изненадва с безупречна и възхитителна  визия.... Прелест спираща дъха....

В образа на фатална жена...

Колко любов , красота и радост донесе Ханде в живота на Керем !

Flowers Hibiscus Ханкер завинаги !!!❤

Нека имат още повече награди и индивидуални и като двойка...

Шегаджия е Керем .Blush

Нека Ханде и Керем бъдат заедно  и много щастливи !!!

Flowers Hibiscus s.v. Heart , възстановявай се бързо от коварната болест! Дано лошите моменти са останали в миналото! Прегръщам те силно и ти изпращам много любов за подкрепа !❤

Мира Heart, добре дошла отново !

MiralandHeart  честита да е майка ти! Нека е здрава, щастлива и благословена!

Честит празник - Света Екатерина ! На именниците да им е живо и здраво името и да им носи здраве, късмет, щастие и успехи!❤

Марги, Бро Heart шапката , която предложи Бро и на мен ми хареса много !

Момичета , благодаря ви за споделената радост,
цветното  и празнично   настроение, което  внесохте в темата ни и в живота ни ! Желая ви щастлив ден !❤

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 13:00 от akvamarin007

# 588
Благодаря за отговора, Бро. И за шапката. Разбрахме се.

# 589
Здравейте дружки Hug Heart

Бързо оздравяване на нашата героиня , която е победила тази гадна непозната все още болест Flowers Hibiscus

ЧРД и на Ханде - да е все така здрава ,щастлива и успешна Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover , останалото ще си го купи Grinning
Нали чакахме снимки на ХанКер - е , получихме ги . Керем се е развихрил , най после в кратака форма е написал на своята Аманим Grinning точно каквото иска от година насам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 590

Това клипче е коментирала Ханде с Heart Heart Heart
Dizi World Папка
@DiziLandX1
 Честит рожден ден на най-красивата, вдъхновяваща, грижовна, скромна жена. Благодаря ти за всичко. Събрани длани
 Нека всичките ви мечти се сбъднат и усмивката ви никога не избледнява! Звездички
 Обичаме те.
 Iyı kı varsın! Червено сърце
 #HappyBirthdayHandeErçel
https://twitter.com/i/status/1463299671137390594

Serap Donmezer

selimcancelik

Нилайко
https://twitter.com/i/status/1463457099485171714

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 12:45 от sani1212

# 591
  • Кърджали
Честита да е Ханде Ерчел! Да се радва на успехи в кариерата си и на любовта в личния си живот.

Днес и моята щерка има имен ден, та си пожелавам мечтите ѝ да са безгранични като любимият ѝ космос

# 592
  • София
Честит имен ден на щерка ти, Алекс. Все по-рядко пишеш в темата ни. Отбивай се по-често. Simple Smile

Млади, красиви, талантливи и влюбени. Най са! Heart Eyes

# 593
  • Кърджали
БРО, в темата съм по сто пъти на ден, не пропускам и пост. Но рядко намирам какво да кажа.
Да не си помислите, че съм ви забравила.
И Вампирът си е все още мой 😜😅 Нищо че на ледена висулка станах да му оставям вратата отвпрена, а той да не идва.

# 594
Алекс, да е здраво и щастливо твоето момиче Nature Star
Не си забравила значи нито вампира, нито нас. И аз имам слабост към него Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 595
  • София
Алекс, честит празник на твоята малка и прекрасна принцеска. Та ти е жива и здрава. Много щастлива. Да ви носи само радост, а вие да се гордеете с нея. На мама целувки и прегръдки.   

# 596
  • София
БРО, в темата съм по сто пъти на ден, не пропускам и пост. Но рядко намирам какво да кажа.
Да не си помислите, че съм ви забравила.
Специални поздрави за теб, Алекс! Revolving Hearts
Новачка съм в темата, сега "си вземам дозата" SCK и всичко, свързано с и около сериала.
"Заровила" съм се в старите теми, чета твоите преводи и коментари при он-лайн гледането!
Благодаря ти! Благодаря и на другите момичета, които са се включвали в преводите.
Много здраве и късмет на твоята дъщеричка за празника! Да ти е жива и здрава!  

# 597
И се започнаха с техни снимки. Честит рожден ден Ханде!

Непубликувани до сега. Толкова са сладки.

# 598
Вчера Ханде е дала интервю
Ханде се интервюира на изложбата "Loft Art" снощи. Тя каза, че продължава образованието си в Университета за изящни изкуства Мимар Синан и добави: „Аз също правя картини. Много съм склонен към подобни неща, затова да бъда тук е много важно за мен.”

Petek Arıcı чрез IG stories: „нейната несравнима красота всъщност е заради сърцето й Червено сърце моя Ханде, честит рожден ден Събрани дланиКълн

/burciindag

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 13:27 от sani1212

# 599
Здравейте момичета, изчетох ви! ❤️🌺❤️
Награди, рождени дни!
Какво да ѝ пожелая на Ханде 🤔, тя всичко си има! Здраве и дълъг живот, да му се радва! 💐
Откраднах си гифчето на Мики!
Много пъти съм го писала, пак ще го напиша : Всяка жена заслужава един мъж в живота си, да я гледа както Керем гледа Ханде! ❤️❤️❤️

Честит празник на всички празнуващи!
Налбантова , ти пък много деликатна 😁😜, космясъл бил Керем! Ако Ханде не го иска, аз ще го взема, но като си представя каква ще е опашката за него....... 😂😆😂

Общи условия

Активация на акаунт