Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 712
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Най-очакваното и важно пожелание...

Цитат
Благодаря ти Ханде, за това че си ти! Честит рожден ден!

# 571
Ханде

Това е от миналата година
https://twitter.com/i/status/1463418479869054984

# 572
Честит рожден ден на слънчевото ни момиче!☀️Пожелавам й много, много щастие. Да обича и да бъде обичана! Дълги години любов с Керем.❤ Никога да не губи тази доброта, която притежава, да сбъдва мечтите си и да покорява нови върхове. Нека успехът я съпътства винаги във всяко начинание.🍀

Прекрасни сторита на Керем. А тази снимка ми е любимата!😍🔥

Довечера очаквам още снимки и клипчета от партито за рождения ден! Този път с Керем.😉

# 573
Бива ли да работя в такъв важен ден за темата. Все едно епизод имаме или е денят след него. Satisfied

Пращам им на нашите очета против уроки.

# 574
https://twitter.com/i/status/1463424224866013185

Uğur Alevyılmaz чрез IG Stories: „Нашето е сърдечно приятелство. Защото този, който ни запозна един с друг, е някой толкова специален, скъпа твоя Събрани длани Нека здравето, щастието, спокойствието винаги са с теб. Честит рожден ден, скъпа моя Ханде БалонSmiling face with 3 hearts ”

/caglarhepterlikci

jamila_elbadaoui

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 10:52 от sani1212

# 575
Знаех си, че Керем ще качи някакви бомби, но не знаех, че неговите са леко окосмени 😀
На Ханде ще й звънна после, за да й честитам.
Ама тук ще честитам на нашите Катета - Супер Катето, Катето Първата и всички останали, които са Катета, Екатерини и подобни на това име! Бъдете здрави и щастливи!

# 576
  • София
На Керем сторитата са много сладки, но да не се скръндзи Дъ Бюрсин и да качи една снимка в пост довечера, дали от рождения ден, дали някоя стара, но любима, с която да й честити. Понеже Ханде имаше пост, някак си очаквах/очаквам такъв и от Керем. Да видим дали мераците ми ще се случат. Simple Smile

Нал, за гърдите на Керем да не съм чула лоша дума - предпочитам ги така прилично окосмени, отколкото гладко избръснати като на девствен тийнейджър. Wink

# 577
https://twitter.com/i/status/1463194079727136769

Пинар Айтас чрез IG Stories: „Честит рожден ден на този слънчев лъч!“

от фенове
Честит рожден ден на нашето голямо вдъхновение в живота, силна жена, човек, който ни напомня да вярваме в себе си и мечти, който ни вдъхновява да бъдем по-добра версия на себе си.
 İyi ki doğdun
@HandeErcel
 ~ Крис и Тими ПризракБиещо сърце

gulbaharkarakus

pinaraytas

https://twitter.com/i/status/1463441881317187592

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 11:39 от sani1212

# 578
  • Dupnica
Animal Paw Prints Привет момичета,
Прекрасен ден е днес - празник за темата и всички обичащи Ханде и Керем, и празник за носещите името Катерина!
Да са честити и именниците и рожденниците!
Flowers Hibiscus За нас празника продължава от няколко дни , с тези светли новини, награди  и сторита, просто сме в седмицата на радостта и опианението / дано да е така и да няма лошо/

Да честитя и аз рождения ден на Ханде виртуално и да пожелая щастие и любов с мъжа на мечтите, да са все така всеотдайни и двете части на цялото.

Хубав ден на всички и до довечера с поредното повторение на епизодите!

# 579
  • София
Бърборанка, Керем качи в сторито си поздрав за раждения ден на Ханде още сутринта.
Написал е: Благодаря ти Хандемий, че си ти! Честит рожден ден!

Изглежда днес ще прекарат деня някъде извън дома.

# 580

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 11:51 от sani1212

# 581
Линде, Бърборанка има предвид, че е качил стори , а не публикация. Сторито се изтрива автоматично след 24ч, а публикацията си остава , докато авторът не реши да я изтрие , което вероятно ще стане АКо се разделят някога Stuck Out Tongue Winking Eye Един вид с публикацията си Ханде обяви, че отношенията им са сериозни. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз лично не държа на такава публикация от страна на Керем, трябва да се радваме на това, което ни дава, предвид колко "анти социални медии" е бил преди да се запознае с Ханде Joy

# 582
  • София
Мики,
точно това имах предвид. Wink
Честит нов аватар, харесва ми повече от стария!!! Heart Eyes
Относно това, че има вероятност да се разделят - пепел ти на устата, посипи пепел и върху клавиатурата, повече такива мисли да не ти минават и да не ги пишеш. Сакън! Grinning
И аз не държа на пост от Керем, няма как да държа, защото коя съм аз, че да му държа сметка или нещо подобно. Но много ми се иска. Точно защото постът остава, а сторито се изтрива автоматично след 24 часа. А и постът на Ханде по случай рд на Керем беше много мил жест. Та така… Simple Smile

# 583
Televizyon Dünyası
@TvDunyasii

#SenÇalKapımı в още 7 държави!
Любовта е във въздуха“ с участието на Керем Бюрсин и Ханде Ерчел е продаден на още 7 страни, включително Чили, Коста Рика, Хондурас, Ел Салвадор, Перу, Пуерто Рико и САЩ (Телемундо). време.

# 584
  • София
Поли, сега разбрах. Но аз съм доволна и на това, като ги знаем колко са стиснати на снимки. Разбира се на нас винаги ни се иска още, но това е огромен напредък при ХанКер. Нека са щастливи. 

На Катетата, Честит имен ден.
Ако днес надникнат в темата, им пожелавам преди всичко да са много здрави, да сбъдват всичките си мечти и дълги години да носят с гордост това прекрасно име. Весело изкарване на празника.

Общи условия

Активация на акаунт