Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 715
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Как сте, прекрасници? Надявам се, че всичко с вас и вашите близки е наред!

midnight__sun Sparkling Heart и s...v Sparkling Heart, оздравявайте и бързо се възстановявайте, милички! Дано лошите дни да отминат безвъзвратно!

Не съм влизала от сто години в темата, но защото бях изключително заета с какво ли не.

Тъгувах като свърши нашата приказка и си мечтаех да видя много скоро отново в интересни и завладяващи роли нашите прекрасни Ханде и Керем.

Вчера на награждаването беше истински празник за нас. Толкова много видео материали, интервюта, а вие, момичета, направихте вечерта ми разкошна!

midnight__sun, Sparkling Heart също непрекъснато си мисля как си, миличка! Надявам се и се моля за всички вас да се чувствате здрави и щастливи!

Днес, трагедията на автомагистрала "Струма" ми напомни на тази в река Лим преди няколко години. Тогава загинаха невинни дечица от Свищов, връщайки се от екскурзия. Днес още ме боли за многото жертви и сред тях 12 дечица, които си отидоха от този свят. Бог да ги прости!

На 24-ти ноември е родена разкошната Ханде Ерчел. Искам да ѝ пожелая много здраве, любов, сбъднати мечти и чудесен, дълъг живот, изпълнен с много обич и щастие! Да изиграе всички мечтани роли, за да ни накара отново да се влюбим в нейните героини! Да получи признание на световно ниво! Винаги да е все така неотразима, очарователна, слънчева и прекрасна! Да получава заедно с Керем още много награди и да бъдат все така обичащи се и щастливи заедно!

# 557
  • София
Хайде и от мен…
Знам, че пожеланията ни няма да достигнат лично до Ханде, но вярвам в предаването на позитивна енергия. Затова съм сигурна, че Ханде ще усети колко обичана и ценена е в този момент от милиони непознати хора по света. Пожелвам й все така да грее от щастие, да бъде обичана и обичаща, да сбъдва мечтите си, да го живее този живот, със смисъл, както тя си знае, да бъде здрава и все по-успешна! Gift Heart

Днес ще ме простите, но е празник, иначе и аз не съм от тези, които бързат да ги женят и т.н. Само че дали от еуфория, дали от друго, днес точно искам да им пожелая никога да не пускат ръката на другия, да се обичат с всеки изминал ден все повече, да се гледат все така с обич и обожание, да бъдат много щастливи заедно, да сключат брак и да имат поне две дечица - една малка сладурана Ханде и един палав мъник Керем. Revolving Hearts

И да ни зарадват с нов съвместен проект - или мини сериал за платформите, или игрален филм. Heart Eyes

# 558
И аз се присъединявам към поздравите за нашето момиче. Пожелавам й много здраве, таланта и красотата си ги има, усмивката да озарява винаги лицето й! Да е заобиколена от любимите й хора и успехите й да се множат!

# 559
Добро утро момичета.
Днес нашата Ханде има рожден ден.
Пожелавам им мното здраве, щастливи мигове с любимите хора. Да е все така щастлива със своя любим Керим, да живеят любовта си красива. Все повече професионални ангажименти, а защо не и още един съвместен проект с Керем. И мното мното усмивки.

# 560
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Balloon И днес е ден за парти Tada
Party Time Честит рожден ден на нашето Бамби Tada

и в тренда напредваме Wink
#HappyBirthdayHandeErçel
244K Tweets
P.S.
s...v, бързо възстановяване Hug Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 06:58 от mi_si

# 561
Привет и от мен Coffee
И ЧРД на Ханде, да е жива и здрава и много семейно щастие Tada

# 562
Добро утро! 🍀

Честит рожден ден на Ханде! Нека бъде здрава, щастлива, да обича и да бъде обичана. Много лични и професионални успехи. 💗

Честит рожден ден и на моята майка! Да ми бъде здрава и права още дълги години, да продължава да ме радва и ядосва едновременно 😍

Честит празник и на всички Кати и Катерини. Да си носят със здраве и любов красивото име 🌼

Хубав празничен ден! 🍀

# 563
Gunfer в IG Stories

Sahika чрез IG Stories: „Честит рожден ден, красавице"

#HappyBirthdayHandeErçel
268K Tweets
Heart Eyes Revolving Hearts Heart Eyes

# 564
На Керем страшно му личи, че е влюбен в Ханде. Не може да откъсне очи от нея Heart

# 565
Снощи 1 час търсих целия клип, за да направя гифче от момента, в който Керем си повдига веждите Joy намерих го най-накрая към 2:15ч Joy направо ми идва да си сменя аватара Stuck Out Tongue Winking Eye

s...v , бързо оздравяване! Нека лошото скоро е зад гърба ти! Heart

# 566
  • София
Здравейте и добро утро!  

Честит рожден ден, Ханде!
Пожелавам ти да постигнеш целите си, да сбъднеш мечтите си!
Да вървиш уверено и гордо по пътя, който си избрала.
Пожелавам ти да бъдеш ценена и обичана дъщеря, сестра, приятелка, любима.
Пожелавам ти да продължаваш да бъдеш Слънчевата светлина и Моето всичко за мъжа,
който е хванал ръката ти и върви горд, усмихнат и щастлив до теб.

А ние, вашите фенове, се радваме на вашите успехи и вашето щастие!

Скрит текст:

За съжаление в света и живота има мъка и  тъга.
Вечна памет на загиналите,  сила на близките им да се научат да живеят с мъката си.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 10:33 от Dilemi

# 567
Здравейте да ни е честита рожденичката

клипче от Мексико
https://twitter.com/i/status/1463406296648937473
https://twitter.com/i/status/1463408523807756291
от Дида:
 Душата ми, очите и сърцето ми блестят, моя единствена, какво хубаво нещо си се родила, моя малка пеперудо, чийто живот почита света; Нека всеки ден, който съществувате, всеки дъх се превърне в празник, който трябва да се празнува. Честит рожден ден моя Ханде

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 09:45 от sani1212

# 568
Да е жива и здрава рожденичката, дано достигне до нея положителната енергия, която й отправят хора от различни краища на света и дано всичките им хубави пожелания се сбъднат. Tada

Не съм влизала от сто години в темата, но защото бях изключително заета с какво ли не.

Минимум сто Joy
Мира, много се радвам, че намина.

Силве, възстановявай се бързо и нека лошото е зад гърба ти.

Двете Катета ако ни четат да се чувстват специално поздравени.

# 569

Общи условия

Активация на акаунт