Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 334
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
В интернет пространството  се говори че сестрата на Ханде ,Гамзе  ще участва в новия сезон на турския Сървайвър.

# 121
От подругите - познайте очите Grinning

И гледайки очите  - аз винаги съм била добър физиономист - нали се коментираше колко Мави прилича на Ханде .
Ами прилича и до толкова , колкото Ханде и Гамзе си приличат .
Малката е в очите и малко веждите копие на Джанер , в муцинката на Гамзе ( и донякъде  Ханде ) , ще бъде с интересна хубост като порасне , дано е газелка като ане и тете Grinning

# 122
Керем Бюрсин - мъж за женитба
😄🤫😄

# 123
Стори на Керем

# 124
Сериалът е продаден в 85 държави и от началото на 2022 започва излъчването му в Словакия.

# 125
Сериалът е продаден в 85 държави и от началото на 2022 започва излъчването му в Словакия.

А в България кога?

# 126
  • София
Интересно е да се разбере мнението на Керем за Ханде, при започването на сериала.

Цитат
- Какво мислите за актьорската игра на Ханде Ерсел?
- Нямам право да се меся в нейната игра, но тя е много добра актриса
.

# 127
Кампанията He for She
https://www.instagram.com/p/CWV-UesAdJ7/?utm_medium=copy_link

Керем Бюрсин предприе действия за равенство между половете, защото сега е моментът за действие!
"Той вече не се смее и не реагира на сексистки шеги." И така, какво правиш? Кой, ако не съм аз

"Говоря, когато чуя сексистки шеги"

"Вече не се смея и реагирам на сексистки шеги"

# 128
Керем е коментирал под поста на фен, който също се е включил в кампанията #BenDeğilsemKim.
"Всяка вечер чета на дъщеря ми приказки, които не са сексистки."

И коментарът на Керем

Постоянно се опитва да даде гласност за проблема с половата дискриминация и правата на жените, за което евала му правя!♀️👏🏻

Утре очакваме интервю с Керем в канала на Magazin Kuryesi. Дано поне този път да си спестят глупавите въпроси.😁

# 129
В пресата се пише  че Ханде си е купила нов автомобил Land Rover Defendar за 2 миликона TL

Може за да се е запитала до Керем за мнение на марката.

# 130
Оп, Керем прописа и на испански Joy
Добавям нещо ново към 100те други положителни качества на Керем - има хубав почерк Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето и клип от кампанията , участват и доста други известни актьори Hands Clap
https://mobile.twitter.com/RanaElsayeed/status/1460644740135804930
Прекрасен клип, прекрасно послание "Да видиш жена. Да я чуваш по-добре. Да разбираш нейният принос в икономиката, спорта, науката, изкуството и политиката. Да подчертаеш, че без тях обществото не може да процъфти. За равенство. Да промениш своята перспектива във всичко. Във всички сфери на живота, рамо до рамо, ние сме едно. Ние отстояваме равенството. Защото общество без жени е общество без бъдеще"
П.п. сега прочетох в коментарите, че клипът е стар, не е от сега. И аз се чудя как са скрили опашката на Керем. Joy

# 131
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много усмивки и положително настроение Wink

# 132
Добро утро момичета!
Репортер: Как вървят отношенията ви с Ханде Ерчел.?
Керем: Истинската ни дейност върви. И двамата работим и се наслаждаваме на нашата реалност.

Репортер:Какви са бъдещите ви планове за брак с г-жа Ерчел?
Керем:Бракът е много важна тема ,но нашето реализиране е ново и ние се наслаждаваме на връзката си.
И ние имаме работа и кариера  също. И всичко върви толкова добре.
(попаднах на тази част в един от сайтовете на сериала).

Дано Керем направи романтично предложение на Ханде. Може да стане в Щатите, когато заминат заедно като предколеден подарък, защо не.

# 133
Ето го интервюто от миналия ден:

Най-интересното azisiq вече го е постнала. Питаха го дали имат някакви планове за брак. Керем каза, че връзката им все още е нова и засега й се наслаждават и няма нужда от брак.

В началото го питаха за бъдещи проекти. Засега нямало нищо сигурно, но обсъждат някои много хубави и готини проекти. После говорят, че щом стане на въпрос за Италия веднага сравняват Керем с Джан Яман, даже си приличали на външен вид.🙄Каза, че в никакъв случай не го вижда като конкурент, а журналистът на шега го предупреди, че това ще се изтълкува грешно от хората.😂Тогава Керем поясни и каза, че всеки си има свой път и всеки е успешен сам по себе си. Питат отново за изказването му в едно интервю, че когато се напие, се съблича гол и той отвърна "Вие някога вижда ли ли сте ме пиян?". После добави, че няма много общо с алкохола и не консумира. Питат за Ханде и това, че скоро не сме ги виждали заедно. Керем каза, че всичко е наред. Всеки си има свои работни ангажименти и ходят на срещи. Споменаха това, че Ханде е на второ място в класацията на IMDB за Най-красиви жени. Керем отвърна, че е очаквал да го питат за наградата на Nubia. Смята, че 2-рото място в IMDB няма много общо с работата й и тя самата не се интересува толкова от това. Добави, че Ханде заслужава наградата, понеже  много работи и е невероятен човек. После коментираха това, че вкъщи не обсъждат подобни неща, свързани с работата им. Един от журналистите спомена за реакцията на Ханде предния път, когато журналистите пак бяха на летището. Керем поясни, че е съвсем нормално, когато не са се виждали дълго време, да искат да се прегърнат и да се насладят на момента, но заради журналистите не е било удобно, и затова Ханде е реагирала така. Накрая беше въпроса относно брака, за който писах по-горе.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 08:40 от Анонимен

# 134
Привет и от мен Coffee
Това се върти из соц. мрежи. Някой ще може ли да каже за какво става въпрос. Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт