Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 419
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Nocturne Ханде

Прелестна.

# 346
  • София
През 2013 г. Карим казва:  "Не мисля, че мога да бъда с някой, който не вярва на мен и на себе си. За мен би било невъзможно да бъда с някой, който не си гледа работата. Повече от всеки друг искам партньорът ми да ми пази гърба и да бъде до мен независимо от всичко."
Керем преди година след като е срещнал Ханде: "Ако можете да се доверите на партньора си, вие сте най-щастливият човек на света, защото каквото и да знаете, има на кого да разчитате. Това също е любов, нали?"
И аз - случайност е другото име на Господ, когато не се подписва със собственото.
st_ina link Hands Thumbsup

Разглезиха ни със снимки и събития последните дни Blush , сега ще чакаме рожденния ден на Ханде Balloon
То май тогава е събитието с наградите Wink

Ханде, Ханде... прекрасна е. Two Hearts Аз пък ще сложа един Керем Sweat Smile

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 19:05 от Dilemi

# 347
# 348
# 349
  • София
Тяхното щастие е толкова заразяващо. Прави ни и нас много щастливи.

# 350
Дали пък Керем не е сплел плитките на Ханде 😏

# 351
  • София
Нещо ново и много красиво:

Феновете стават все по-изобретателни:

# 352

Уф, сега как ще заспя 😔 Ах, Бюрсин, Бюрсин...

А в това време Фифи иска да гледа филми и сериали с Керем 😄

Лека нощ! 🌜🌛

# 353
Sparkling Heart

Trophy

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 00:05 от midnight__sun

# 354
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен неделен ден, изпълнен с много вълнуващи моменти и добро настроение Wink

# 355
Добро неделно утро! 🍀

"Ти си роден момче. С времето и опита ще станеш мъж. Но ще станеш мъж само ако решиш да бъдеш мъж и поемеш тази отговорност" - Мама

Това са думи на майката на Керем към него, които той е споделил през 2015 💗

Не случайно той е такъв какъвто е. Израснал в среда на любов и уважение, с родители възпитали него и сестра му да бъдат на първо място човеци

# 356
Добро утро момичета

Прекрасни, истински, влюбени.

# 357
  • София
Както е написала една фенка на Керем: " Не мечтайте много, съседната седалка вече е заета"

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 14:52 от БлагаВест

# 358
Напълно права си  БлагаВест . Седалката вече е заета с една принцеса, която е завладяла сърцето на Керем .

Една много секси сцена, жалко че нямаше повече такива във 2 сезон.

# 359
Феи, привет! 🧚♀

От страшно много време не съм писала, но редовно ви чета. Благодаря ви за всички споделени красоти и че темата е толкова активна. ❤

С голям интерес следя развитието, както на ХанКер, така и на Ханде и Керем. Пожелавам на двойката много, много любов. Личи си от километри, че са луди един по друг. 🥰🥰🥰 Дано съхранят любовта си.
А на Ханде и Керем като отделни личности пожелавам много професионални успехи и тръпна очакване да се срещна с новите герои и истории, които ще ни разкажат. 😎

Рожденният ден на Ханде наближава и на мен също ми е страшно интересно дали Керем ще качи снимка. Дано ни направят част от този специален ден. 🎈

Също ми е доста любопитно какво се случи със Серхат. Защо ли така изведнъж се отследваха и прекратиха отношенията с него. Явно е станало нещо наистина фрапантно. Но мистерията така и не се разгада. 🧐

Относно снимката с малката Мая и защо Ханде искаше да бъде изтрита, аз мисля, че има сериозна причина заради това нейно искане и не е току-така си. Аз лично много се зарадвах на тези сладки моменти, които споделиха с нас.

Искрено се радвам и за спойката между семейството на Ханде и Керем. Както виждаме са си доста близки със семейството на Гамзе. А Мави е истински бонбон и продължава да печели сърцата на много хора по света. 🧸

Любимият ми зимен сезон наближава и помня колко хубаво беше миналата зима, когато ни зарадваха с тази чудесна фотосесеия.

Пожелавам ви спокойна и щастлива неделя.
До скоро! ❤

Общи условия

Активация на акаунт