Плодове,чай и мeд - желаещи?

• 32 771
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте отбор юначкиии,
И аз искам да се включа, но искам да стартирам с лунната. А някой знае ли кога е?
ако не се лъжа утре 28 от 08.30, но не съм 100% сигурна и се надявам някой да пусне темичка  Thinking

# 241
  • София
И аз съм вече в отбора...

Днес ми е четвърти ден и не усещам да съм свалила каквото и да било. Но у аз малко модифицирах гладуването този път. Сутрин пия кафе, което естествено убива апетита ми до обяд. И включих домати и моркови...

Да видим какво ще последва...

Стискам палци на всички вас!!!

# 242
Оуу благодаря много за подкрепата! Simple SmileДано устискам този път, че тези килограми ми влияят на психиката много злеее Sad  #Cussing out Не че положението е плачевно чак, но определено има много какво да се желае!Нямам кантар, но предполагам, че съм някъде 60 или малко над!Висока съм 171-2 см и тук нз точно  Embarassed crazy_tikva  радвам се, че почваме заедно!Успех на всички и на мене сииии Laughing

# 243
etomira их направо ти завиждам, аз от кафето така озверявам  Crazy
daidooo , и аз съм някъде към 60 , а може и +  #Cussing out, не знам точно защото нямам кантар, но с не малката разлика, че аз съм 166 висока  Blush. Та  на теб ти трябват 2,3 кг. само и ще изглеждаш перфектно!!!  Peace Не знам защо ще се мъчиш с тази никак не лека диета  newsm78
Но щом си решила   bouquet какви са ти целите от към килограми?

# 244
Здравейте,
днес ми е втори ден. Решението е 5+5. За повече няма време - имаме приятел - Николай  Twisted Evil да е жив и здрав, но ми провали плановете за по-дълго гладуване. Когато бях при Емилова, за първото и по-голямо гладуване, зададох въпроса за задържането на килиграми - спомням си, че отговорът беше че първите 2-5дни се изчиства храносмилателния тракт (+ дебелото черво) и от там нататък започва пречистването и съответно свалянето - при някои метаболизма се забавя повече и смъкват по-малко защото собствениятим организъм смята (ама че израз), че не трябва да смъква кг. Бях готова да убивам - мъжо свали 14, а аз 6  #2gunfire
Така че мами, действайте и не се отказвайте - с няколко гладувания целта се постига -  проблемът е задържането  Embarassed

# 245
Благодаря crazy_tikva за топлите думички  Hug

Ден 6: - 4 кг....

От днеска по възможност без кафенце...  Praynig

Мили дами и млади госпожици  Simple Smile ако можеше да се свалят килограми само на тероия, базирайки се на прочетеното в книгите, нямаше да има равни на нас Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Споделям само мнение, че прочетох някъде, че кафенцето изсмуква водата oт организма и се изисква пиенето на повечко вода, като принципно някой някъде си беще казъл, че пиейки кафе се забавя процеса на отслабване и желателно е да не се консумира... Днес ми е първи ден без кафенце... и съвет от мен - пийте си кафенце като ви се пие, гледайте да не превишавате 1 ч.ч. на ден, но просто при възможност го пропуснете...

В отговор на etomiraОтносно доматките видях, че някои дами имат въпрос - аз мисля, че спокойно могат да се консумират, понеже попадат в групата на т.нар. кисели плодове - лично аз съм на домати за вечеря, по простата причина, че някак си сядайки на масата със семейството по лесно намираш сили да удържиш фронта..., докато останалите могат да си капват какво ли не, поне това действа при мен !!! По ми е приятно, отколкото гризейки някоя ябълчица или някакаъв друг плод... Simple Smile

Относно датите за луната:

Ноември
05, неделя, 14:59 ч. - пълнолуние
12, неделя, 19:47 ч. - последна четвърт
21, вторник, 00:18 ч. - новолуние
28, вторник, 08:30 ч. - първа четвърт

Декември
05, вторник, 02:25 ч. - пълнолуние
12, вторник, 16:33 ч. - последна четвърт
20, сряда, 16:01 ч. - новолуние
27, сряда, 16:49 ч. - първа четвърт

# 246
Момичета имам въпрос - мога ли да пия газирана вода с мед и изтискан лимон (като оранжада) вместо чай???  newsm78 отговора май го знам,  Joy ама хич не обичам чай Sick Sick Sick, направо МРАЗЯ!  Laughing

# 247
Емм crazy_tikva  определено искам повече от 2-3 кг.Искам да стана 50 Simple Smile там някъде...бе докато не се харесам  Simple Smile Ама за да добиеш по-точна представа обиколката на талията ми е 70 см или с 2-3 см отгоре(че бях болна и май качих малко),а на ханша ми е 100 някъде.В най-добрия случай искам да махна 10 см, но и на по-малко ще съм доволна Simple Smile Ама ще видим колко ще издържа,не си правя планова, че нали знаете "Ако искаш да разсмееш Бог, направи си планове!"  Laughing
miranda_rs  за кафето и аз знам, че изхвърля вода от организма,но пък аз си пия доста водичка, така че....Но пък не мисля, че пречи на отслабването...Даже на някои места го препоръчват.Абе то всеки казва различно, та не може да сме сигурни кое е вярно Grinning Аз си го пия,че определено ме засища пък и ми дава много енергия.Примерно преди да тренирам си пия едно и си права супер тренировка.Но пък на мен и ми действа много Simple Smile Време е да приключвам романа и да ходя да си пиша есето по етика Sad  Grinning Хайде, успех плодови дами  Grinning

# 248
daidooo ,  с теб имаме еднакви цели  Mr. Green дано само да успеем да ги постигнем.
За кафето и аз съм чувала какво ли не, но май точно при тази диета се отхвърля, ама и аз какви ги говоря при положение, че преди малко питах дали мога да пия газирана вода  Laughing Laughing Laughing
Аз не го пия сега, защото огладнявам от него още повече, събужда тигъра в корвма ми  Wink а и го обичам с мляко, което е вечеее  #Crazy #Crazy затова се примирих... ще изтрая няколко седмици и без кафенце  Sad

# 249
Я пиши по-подробно моля! Praynig  Какво точно ядеше и колко? За 2 месеца!!! Уау! Искам и аз! Леле каква мацка ще стана! А Ел-карнитина не е ли само при активно спортуващи? Ти спортуваше ли? Коя марка е и по колко пиеше? Ах как те нападнах с въпроси! Ама това е направо шокиращ резултат! А иначе за плодчетата-имаш подкрепата ни!
И един офф-Дея ако това на снимката си ти - ами там не изглеждаш да си повече от 55 кг. бе момиче! Какво ще сваляш!!!

Aми какво ядеях-ориз повече,нищичко друго не съм си позволявала,като пиех през целият ден вода,чай,кола и то доста.Ел-Карнитина когато се приема на гладно вечер засилва метаболизма,не съм спортувала,защото нямам време,но много разходки с малката и то пеш,а сега се изкалпазаних и пак с колата напред назад  Blush
Моят Ел карнитин е на Biogame  60 капсулки,пиех по 2 защото бях на 69 кг,след като споднах по една/ така и пише на опаковката/
Лошото е ,че не съм редовна сега с него  Sad

Аз и сега не съм на плодове,общо взето на течности и днес единствено съм си кусала малко пилешка супа,но само вкусване  Grinning

Да това на снимката съм аз  Grinning ,не ми личи понеже съм висока /174 см/ а искам поне до 58 кг да спадна,та имам още 10-12  Confused

# 250
и аз се записвам в отбора, че имам излишни 45 кг. Заредих се с плодове и от утре на работа с чая в термоса. Трябва да сваля килограми за да имаме бебче.

# 251
Цвети,не мога да те критикувам,щото и аз съм правила такива глупости.Спокойно,ще се оправят нещата,но ще знаеш за по-късно.Просто внимавайте,момичета, със захранването,опасно е !
Не съм почнала житото,не мога да се настроя.Аз вчера ядох един Зайо байо-не много,но ме доядя на себе си,голям боклук.
Днес съм на много малко ядене и така ще карам до 5 декември.Чудя се дали ще мога жито или овес-малко блудкава работа ми се струва.

# 252
crazy_tikva  дано дано  Praynig Абе поне в старите дрехи да си вляза,че скоро ще се побъркам(буквално).Но искам повече от това естественоо Simple Smile Пък и съм си наложила наказание да не си купувам дрехи!Пък и то ми не е кеф сега да си купувам..кат ми седят ужасно или не станат и изпадам в депресия направо! Sad А за мен това си голямо мъчение.Имам  2 гардероба дрехи, които само чакат да бъдат облечени...и чакат..и чакат,ама... Heart Eyes А тези от магазините направо ме викат!Ох,размечтах се...
eemilli успех.Надявам си да си направите скоро бебче.Все пак твоето отслабване си е важно,а не като нас от суетност,така че стискам палци,мила Peace

# 253
Относно въпросът за газираната вода - тя е разрешена само при режима Скарсдейл... Sorry Sad

При плодово - чаения режим са разрешени фрешове от моркови или лимони... Лимоненият фреш се приготвя 1:1 лимон + минерална или дестилирана вода + 1 ч. л. мед... Добре действа и при запек, като този фреш доставя доста голяма енергия на организма...

При курс от 20 дневно плодолечение след 10 ден е възможно, даже препоръчително изпиването на зеленчуков булъон, който достава необходимите минерални соли за организма изразходени през първите 10 дена... Приготвя се като в студена вода се поставят нарязани на кубчета картоф, морков, магданоз или целина, след което настъпва процеса на варене и по този начин се отделят нужните минерални соли..., прецежда се и се изпива само булъона естествено без зеленчуците...  Naughty

Надявам се това да е полезна информация за всички Вас  Wink

# 254
miranda_rs   Благодаря за отговора и за информацията, която определено беше ценна за мен  Hug
ОХХХХХ daidooo , ама това все едно аз съм го писалаааааа  Mr. Green
Ще се вмъкнем в старите дрешки и когато и те ни увиснат- АЙДЕЕЕ на пазар!!!!!!!!  Party Тъкмо за Празниците ще си направим по някой и др. подарък... надявам се де  Peace
Уф момичета, аз май оставам без нет до петък и съм много нещастна  Cry
Но като ходя в университета ще пишааа  Peace
Да се държите ей... надявам се и аз  Blush

Общи условия

Активация на акаунт