Плодове,чай и мeд - желаещи?

• 32 784
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Ден втори Peace-кг ни един надолу,може би защото съм в цикъл Confused Но съм добре и продължавам,не успях да карам вело-то дори 15 мин,нямам енергия Confused
Бананче и портокалче за днес.Правя гладуването и за изчистване на лицето,че акне пак ме е нападнало #Cussing out

# 61
  • София
Здравейте момичета,
Аз съм с 2,5 кг надолу, но ......  съгреших в неделя и понеделник с малко зеленчуци и 3-4 хапки сладкишче  Confused. Бях на рожден ден, нямаше как..... Embarassed

Но....сега вече, ще става каквото ще става до събота съм решила - само плодовце. Никакви глезотии.
Иначе се чувствам чудесно. Хрупам круши и ябълки и съм много секси.

Вие как сте? Как напредвате!

# 62
Ами аз продължавам.Не съм се теглила,няма смисъл още.Пийвам си чай и ям ябълки.

# 63
Здравейте момичета Grinning

Искам и аз да се включа. В края на август направих 8 дневно разтоварване на чай, мед и плодове. Свалих 5 кг., един върнах, но останалите задържах. От няколко дена пак ми се е отворил апетита и мисля, че е време за ново разтоварване Wink
На мен  са ми трудни първите 3 дена, а след това нямам проблеми. По-лесно ми е само на плодове и чай, отколкото да мисля в колко часа какво да ям и да бъркам специални манджи.
Аз обаче си позволявам по някой и друг банан. Може да не са подходящи, но през първите дни ме засищат добре.
А усещането за лекота и прилив на енергия е несравнимо Grinning Хайде отивам да си правя чай и да видя от колко кг. почвам.
Успех на всички плодово-чаени дами Grinning
Здрасти и добре дошла в нашата скромна групичка!  Hug И успех естествено!   bouquet
Аз от утре почвам да се захранвам и до сега бях на пазар за доматки, краставички  Mr. Green
Сега отивам на лекции, но довечера ще пиша пак  Wink
хубав ден, дами!  Heart Eyes

# 64
  • София
Здравейте момичета красиви и добре дошли на новичките плодчета!  Hug Айде и аз днеска - без издънка, 2 ябълки и сок от портокал и сега имам една ябълка за вечеря. Доволна съм си ама и аз не съм се мерила, оставила съм го за четвъртък. Вие как сте?

# 65
Здравейте и добре дошли на новите   bouquet
Аз продължавам, нямам прегрешения  Grinning Сутринта се мерих и бях свалила леко,може би 200гр дано утре е вече килце  Praynig Но няма какво да гадая,то ще се види  Joy
Да вмъкна,че такъв глад ме гони, не е истина  #Cussing out Само заглеждам хората,когато ядат и преглъщам, абе ужас  Joy Дано апетитът ми се поокроти малко,че е страшно  Blush Лека вечер и минусчета по кантарите утре сутринта  Heart Eyes Ако се подседя нещо,пак ще пиша  Mr. Green

# 66
Здравейте и добре дошли на новите   bouquet
Аз продължавам, нямам прегрешения  Grinning Сутринта се мерих и бях свалила леко,може би 200гр дано утре е вече килце  Praynig Но няма какво да гадая,то ще се види  Joy
Да вмъкна,че такъв глад ме гони, не е истина  #Cussing out Само заглеждам хората,когато ядат и преглъщам, абе ужас  Joy Дано апетитът ми се поокроти малко,че е страшно  Blush Лека вечер и минусчета по кантарите утре сутринта  Heart Eyes Ако се подседя нещо,пак ще пиша  Mr. Green

Ооо миличка, стискай зъбкиии  Hug, и аз съм така само като видя някой да яде нещо вкусно заточвам лига и се питам - а защо аз не могааааа  newsm45
Но пък иначе се чувствам стархотно! Знам, че го права за себе си, искам да се чувствам добре и да престана с тези мой комплекци, че  Rage
Отметнах и днешния ден с +, а за минусите в кг не мога нищо да кажа, защото както вече се оплаках нямам кантар, но с мерките се надявам да мога да го сторя като приключа  newsm17

# 67
  • София
Давайте момичета само така и на мен направо сърчицето ми трепва ама както се оказва само глад му е майката!

# 68
Давайте момичета само така и на мен направо сърчицето ми трепва ама както се оказва само глад му е майката!
Тихо newsm73 tzvety , щото ако те чуят момичетата от другите темички за отслабване  bash
 Joy Аз тукущо направих достоен завършък на деня- прилична доза упражнения  nuts
Хайде до утре и да има с какво да се похвалите  Hug  bouquet

# 69
  • София
Права си  Laughing ама мен ако питаш - това е решението е за мен разбира се а да не говорим и мисля, че никой няма да отрече че ти идва толкова сила и енергия по време на плодовете, че надали му е толкова зле на тялото!!! Peace

# 70
Права си  Laughing ама мен ако питаш - това е решението е за мен разбира се а да не говорим и мисля, че никой няма да отрече че ти идва толкова сила и енергия по време на плодовете, че надали му е толкова зле на тялото!!! Peace

Подкрепям твоето мнение и също  мисля, че човешкият организъм се нуждае от подобно прочистване веднъж годишно поне. Само като си представя повечето хора с какво се хранят (включително и аз  Embarassed, но се надявам да си създам други навици) направо ...  #Crazy #Crazy #Crazy

# 71
Хайде,продължаваме!!Днес съм по-бодра от всякога,станах рано.Свърших много работа и съм готова за още!!!как сте,момичета? Laughing

# 72
Хайде,продължаваме!!Днес съм по-бодра от всякога,станах рано.Свърших много работа и съм готова за още!!!как сте,момичета? Laughing
Още сънени  Mr. Green но иначе настроението е на 6  Wink
Добро утро и от мен!   bouquet
Днес почвам да се захранвам  Crazy и сега отивам да си направя едно кафенце, малко коремни преси и... ще пиша пак по-късничко!  Mr. Green
Хубав диетичен ден, плодчета  Hug

# 73
Здравейте плодчета  Hug
Днес чудото стана и съм -1кг  newsm44  newsm68 толкова съм щастлива! След това гадно задържане,най-сетне тръгнах надолу  Party
Вие как сте? crazy_tikva , браво на теб издържала си, сега внимавай със захранването  Heart Eyes
Хайде, продължаваме, бодро напред   bouquet
Лек ден

# 74
Здравейте отслабващи момичета  Hug Включвам се в тази темичка да споделя моя опит в прочистващия режим .Преди няколко години бях на лечение при д-р. Eмилова .Изкарах 20 дена на плодове чай и мед и 10 дена захранване. Отрази ми се много добре на проблема, който имах ,но зъбите ми пострадаха, може би защото периода беше продължителен. Най -важното в случая е да направите внимателно захранването ,защото е опасно, ако веднага преминете на по- тежка храна .Ако искате обаче да задържите килограмите си ,опитайте разделното хранене .От известно време съм на такова хранене и се чувствам много добре. Желая ви успех  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт