Плодове,чай и мeд - желаещи?

• 33 321
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
реших и аз да погладувам, до понеделник и от вторник да се захранвам.
засега ми е трудно макар, че досега бях на "страхотна диета".
На някои утре им е последен ден, споделете после как се захранвате.Моля Praynig

# 91
Никакви добавки не вземам.Пия обаче зелен чай и ройбос,рядко билков и то в огромни количества по 3 литра.Но аз така или  иначе се наливам с чай,навик ми е .Много слаб зелен,не слагам много.
За захранването имам схеми,но не са на компютъра,ще се опитам да потърся нещо в нета.Още не съм на тая вълна,като дойде ще му мисля.

# 92
Добро утро, момичета!   bouquet
И добре дошли на новоприсъединилите се  Hug!
Браво на вас девойки добре се справяте с килата  Peace Аз имам усештането, че съм свалила 1,2 кила мах  Sad Но се чувставам добре и ще доведа нещата до край, надявам се Crossing Arms
Хубав ден ви пожелавам   bouquet, тук е едно гадно времееееее  ooooh!

# 93
Никакви добавки не вземам.Пия обаче зелен чай и ройбос,рядко билков и то в огромни количества по 3 литра.Но аз така или  иначе се наливам с чай,навик ми е .Много слаб зелен,не слагам много.
За захранването имам схеми,но не са на компютъра,ще се опитам да потърся нещо в нета.Още не съм на тая вълна,като дойде ще му мисля.
Добавки и аз не взимам!
реших и аз да погладувам, до понеделник и от вторник да се захранвам.
засега ми е трудно макар, че досега бях на "страхотна диета".
На някои утре им е последен ден, споделете после как се захранвате.Моля Praynig
Захраването не го правя по точна схема или по часове. Просто вмъквам постепенно др. храни - първо зеленчуци- краставици домати, после картофи, моркови, след това и млечните, на мястото на някое хапване на плод  Peace
Но другите могат да ти пуснат точното захранване  Simple Smile

# 94
СХЕМА ЗА 5 ДНЕВНО ЗАХРАНВАНЕ

Първи ден
8часа - чай с мед и лимон /може вода + лимонов сок + мед или само минерална вода/
10 часа - порция плодове
12 часа - един малък суров морков
14 часа - порция плодове
16 часа – чай с мед
18 часа - малък резен сурово зеле + картоф на пара

Втори ден
8 часа - чай с мед
10 часа - порция плодове
12часа – малка порция салата от сурови зеленчуци + 2 картофа на пара
16 часа - порция плодове
18 часа - малка порция салата от сурови зеленчуци + зеленчукова супа, 300гр. /картоф, морков, зеле, лук и нарязан на края магданоз или целина, без сол и мазнина/

Трети ден
8 часа - чай с мед
10 часа - порция плодове
12 часа – салата от сурови зеленчуци + порция овесени ядки/1малка кафена чашка овесени ядки ври в 3 такива чашки вода/
16 часа - порция плодове
18 часа - салата от сурови зеленчуци + картоф на пара + зелен боб на пара или от консерва
За първи път се прибавя щипка сол и олио-няколко капки или зехтин към салатата. Може да се прибави и препечена филийка пълно зърнест хляб.

Четвърти ден
8 часа - чай с мед
10 часа - порция плодове
12 часа – салата от сурови зеленчуци + 2-3 бр. печен пипер
16 часа - порция плодове
18 часа - салата от сурови зеленчуци + качамак /към една 1ч.ч гореща подсолена вода се прибавя 3 с.л. царевично брашно, бърка се непрекъснато върху горещ котлон, докато се сгъсти, накрая се добавя малко краве масло/ или 50гр. сирене “Тофу”

Пети ден
8 часа - чай с мед
10 часа - порция плодове
12 часа – салата от сурови зеленчуци + 30-40гр. сурови ядки/орехи, бадеми, лешници/
16 часа - порция плодове
18 часа - салата от сурови зеленчуци + порция булгур/една малка главичка лук, нарязан на ситно се задушава с 1ч.л. олио и ½ кафяна чашка вода, прибавят се 2 кафени чашки булгур. Разбърква се за 1-2 минути и се прибавят 5 кафени чашки вода. Ври на тих огън до сгъстяване.

Схемата ми за 10 дневно захранване е на 2страници, казвайте как да я изпратя без да ми се сърдят за големия обем  newsm78

# 95
Как сте момичета? Хапвате ли плодчета  Laughing
При мен няма напредък и така като гледам и утре няма да има... и затова от утре се захранвам  bowuu Реших го  Peace И без това в понеделник имам рожден ден и захранването ми е по-важно на този етап и все пак пълни 4 дни,не е малко  Whistling (всеки с оправданията си  Joy )
Но ще следя вас изкъсо, то се видя,че имате по-силна воля и не бива да загърбвате по средата, а да изкарате по колкото дни сте си решили  Peace

# 96
  • София
Браво момичета, виждам, че всички добре се справяме, да се похваля, че съм -2 килца, ама днес не съм яла нищо-само 2 фрешчета от портокал. Но и на мен вече взе да не ми се яде съвсем, така че мисля да направа 20 дни, че нова година идва, а съм си взела една пола, в която за да влезна трябва да сваля 8-10 кг.!!!  Flutter Решила съм ако не съм с нея-никаква нова година!!! Laughing Кой ще кара докрая с мен и кой ще се захранва от събота? Успех на всички, после пак ще пиша да видя дали някой ще се похвали с още килца!!!   bouquet  bouquet  bouquet за всички плодчета

# 97
  • София
Как сте момичета? Хапвате ли плодчета  Laughing
При мен няма напредък и така като гледам и утре няма да има... и затова от утре се захранвам  bowuu Реших го  Peace И без това в понеделник имам рожден ден и захранването ми е по-важно на този етап и все пак пълни 4 дни,не е малко  Whistling (всеки с оправданията си  Joy )
Но ще следя вас изкъсо, то се видя,че имате по-силна воля и не бива да загърбвате по средата, а да изкарате по колкото дни сте си решили  Peace
Е не може на рожденния си ден да си на плодове или да се захранваш! Naughty Така че, приемаме ти оправданието. Wink

# 98
Само да ви напомня,че по време на гладуване е желателно не само да се взема ежедневен душ,а дори  по два на ден.Организмът се очиства и през порите на кожата и така го подпомагаме.Може и с нещо ексфолииращо,гъба -луфа например.
Дааа,РД е наистина оправдание.Хайде внимателно със захранването, и да наминаваш тук!

# 99
Е,значи съм оправдана  Mr. Green Но аз ще минавам,няма така лесно да се отървете от мен  Laughing  Heart Eyes

# 100
  • София
Е,значи съм оправдана  Mr. Green Но аз ще минавам,няма така лесно да се отървете от мен  Laughing  Heart Eyes
Защо след РД-то не попостиш малко? Таман хем пак ще се върнеш при нас, хем не съвсем /ще можеш да си похапваш и други нещица/.  Hug

# 101
tzvety26, направо ми четеш мислите  Laughing Искам да постя тази година и ще го направя,но по-накрая,защото да обещаеш да постиш и да ги развалиш  постити за мен е грях  Rolling Eyes
След РД съм се навила да почвам житената диетка  Mr. Green Само добри отзиви чувам за нея,дано има резултат и при мен. А иначе аз съм си при вас  Hug  Ще минаам да чета как сте,колко сте свалили и да ви се радвам  Heart Eyes

# 102
Добър вечер, сладурки!  Hug
Виждам някои вече се отписват...и май и аз ще съм от тях Rolling Eyes
Продължавам захранването, ама да не ви разправям как  Embarassed - варения картоф с масълце и сол Blush, ама така се ядосах   newsm61 tantrum Rage Rage Rage Rage премерих се и се оказа, че не съм мръднала и милиметър, даже на места дава плюсове  smile3555 не знам как става тоя номер, толкова стриктна бях и с такова желание  Weary и каквоооооо smile3518
Но да не ви надувам главите, изкарвам си до неделя по план и почвам Дюкян, там даже ядът  newsm62 пък, ако и наистина се отслабва ще черпя  Drunk
На вас мили дами ви пожелавам по-добри от мойте резултати  Hug но и аз както vodka_s_led не се сбогувам, ще ви чета всеки ден както до сега  newsm51
то мойто вече е пристрастяване  tooth

# 103
  • София

1

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 21:10 от tzvety26

# 104
  • София
Ей crazy_tikva  ще ни липсваш! Ама айде отивай при дюканките и после да докладваш резултати, като междувременно нали знаеш, че ще ти стискаме палци!!! А vodka s led каква е тая житена диета-с жито, ябълки и орехи ли? Ще ми я пуснеш ли? А иначе житената си е чисто постене!!! И аз може да я направя след плодовете. Ей нещо много съм станала сериозна и волева! Да не повярваш! Напускащите мацки, отчитайте се и тук от време на време да ви се радваме! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт