Плодове,чай и мeд - желаещи?

• 32 780
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • София
      Сигурно не може, но аз да попитам: не мога ли да карам един ден на овесени ядки/един ден на жито и така да ги редувам? Щото всяко нещо омръзва в определен момент... А така, макар и малко - има някакво разнообразие...
Ей добра идея! А не виждам защо дане е варено житото  bouquet

# 226
Здравейте, мили гладуващи дами! Simple Smile Много искам да се присъединя към вас.Пробвах в събота да започна, но без успех!Нещо вече нямам ник'ва воля Sad Преди беше много по-различно,а сега...Имам нужда от подкрепа!Айде успех на всички!И дано да не се издъня този път! Praynig

# 227
Хей daidooo , аз почвам от утре, така че имаш моята 100% подкрепа!   bouquet И аз в кюпа с плодовете  Laughing
Както не веднъж съм споменавала аз нямам проблем с т.н. гладуване, но съ захранванетооо  #Cussing out Ако този път успея да устискам няма да имам равна на себе си  Laughing Laughing Laughing
Хайде нова седмица нов късмет  Wink
Всъщност кой е още с нас   на подове  newsm78 или всички се захранват  Rolling Eyes преди 5-ти  Mr. Green
Желая на всички ни многоооо воля и отлични резултати  Hug

# 228
   Здравейте, смели плодови мамчета:)!
Много ме радвате, че кой с гладуване, кой със захранване вече,но вървите напред...daidooo, на теб успех, имаш нашата подкрепа, давай момиче Peacecrazy tikva, и аз съм още на "гладуване"- днес ми е 16-ия ден...щастлива съм, че най после кантарът се отмести с килограмче след дългото задържане...аз продължавам с моите мандаринчета/ и чайчета, разбира се/ и тайничко се надявам, че мога да сваля поне още 5-6 килограма, а и повечко...все пак имам още време за това:)...иначе днес ми стана малко лошо сутринта, но легнах и затворих очи за 15-ина минути, след което вече всичко беше наред...ами, това е....ще ми бъде много интересно да пишете освен докъде сте я стигнали всички, така и за промените, които са настъпили във вас по време на гладуване...tzvety26 и konstans, благодаря ви, че ще се интересувате за темата около задържането на килограмите...ами това е от мен засега...УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ПЪЛЕН НАПРЕД!!!:)

# 229
Здравейте, видях темичката и веднага се вдъхнових да започна и аз! Днес ми е втори ден и се чувствам добре, никак не ми е гладно или отпаднало. Планирам да направя десет дни, но ако всичко е наред и ми понася добре - може и повече! Всички, които започвате тези дни имате моята подкрепа! Успех ни пожелавам!  Simple Smile

# 230
  • София
Здравейте на всички!!!   bouquet daidooo и Volna добре дошли при нас. Имате пълната ни подкрепа! Всеки ден ще ви проверявам  и накрая - шоколадче за награда Laughing! Аз обаче днеска предадох редиците - няма такова ПЛЮСКАНЕ като моето, а хем ви се обяснявах на всички колко е важно захранването...ама този път не устоях. Сестра ми има днес рожден ден и не е в БГ и ме е налегнала страшна депресия. Винаги преди моя и нейния рожден ден си бяха дни само за нас двете - пазар, масаж, разходки, кафенца... Сега ми липсва много  Cry и по тоя повод от сутринта като обезумяла набивам - 2 сникерса, ама от големите, 2 пилешки супи, 1 кофичка кисело мляко, , литър кола, 7 кафета със съответно 7 лъжици мед и като за капак сега си направих 3 препечени филийки с кашкавал и филе. Е нормално ли е това.   #Cussing out Както можете да предположите всички сега ми е адски зле!  #2gunfire Чак мъжа ми ми направи забележка /който по принцип е много против моите диети, според него само спорт му е майката/, че ако продължа да ям така след седмица ще съм 2 пъти повече килограми отколкото бях преди диетата. Моля за критики, та да ме хване много срам.  Embarassed Embarassed Embarassed От утре ще мина пак на овес и жито, ама без плодове  Naughty и така ще карам до 5.12. А вие как сте сладки мои плодчета?

# 231
Привет и от мен!
Доста се гласях да пиша при вас,аз също съм от 10 дни на долу горе тази диета,тоест повече наблягам на чай ,кафе и сокове и засега резултата е -5  Confused
konstans,аз знам ,че когато килограмите са по малко е по трудно свалянето и може би на това се дължи задържането /може и да греша/,но и аз съм в твоята ситуация на задържане ,а имам още  Confused след раждането свалих от 90 и нещо на 68,но уви малко се отпуснах и преди 10 дни старта ми беше от 75 кг отново,трябва да смъкна до 58 кг/ аз съм 174 см/

На всички пожелавам успех  Hug

# 232
      tzvety26, аз нямам очи да те критикувам, след като започнах захранването си с цяло варено пиле и половин килограм варени картофи. Както вече писах: щях да умра в следващите два дни... Затова само изказвам съболезнования. Освен това, сигурно и ти понасяш предостатъчно критика от собствения си организъм.  Hug

# 233
tzvety26 теб самата те е достатъчно яд предполагам, че и ние да те критикуваме! Така че ще получиш само наща понанатъчна подкрепа!!!!   Hug
На новодошлите  успех!!!  bouquet

# 234
  • София
Привет и от мен!
Доста се гласях да пиша при вас,аз също съм от 10 дни на долу горе тази диета,тоест повече наблягам на чай ,кафе и сокове и засега резултата е -5  Confused
konstans,аз знам ,че когато килограмите са по малко е по трудно свалянето и може би на това се дължи задържането /може и да греша/,но и аз съм в твоята ситуация на задържане ,а имам още  Confused след раждането свалих от 90 и нещо на 68,но уви малко се отпуснах и преди 10 дни старта ми беше от 75 кг отново,трябва да смъкна до 58 кг/ аз съм 174 см/

На всички пожелавам успех  Hug

Дея миличка кажи как успя? Браво!!! За колко време свали тези 20 кг?
 MechoPuh и crazy_tikva благодаря момичета!  Heart Eyes От утре няма да ви разочаровам. 
Емия ти започна ли житцето?

# 235

Grinning Ами как и аз сега се чудя,пиех много кафе,кола и течности и само ориз със гъби хапвах
Свалих ги за около 2 месеца,но аз пиех и Ел-Карнитин,сега започвам отново,пиех го вечер преди лягане на гладно,засилвал метаболизма,мисля че и от там имаше също ефект,но най вече силното ограничаване.

Аз също съм пред разочароване  Confused и доре преди ден бях пред отказване,но сега ми се е паднало да нямам апетит и да съм
достигнала 10 дни диета,лошото е че си кусвам от пюретата на малката  Blush

# 236
  • София

Grinning Ами как и аз сега се чудя,пиех много кафе,кола и течности и само ориз със гъби хапвах
Свалих ги за около 2 месеца,но аз пиех и Ел-Карнитин,сега започвам отново,пиех го вечер преди лягане на гладно,засилвал метаболизма,мисля че и от там имаше също ефект,но най вече силното ограничаване.

Аз също съм пред разочароване  Confused и доре преди ден бях пред отказване,но сега ми се е паднало да нямам апетит и да съм
достигнала 10 дни диета,лошото е че си кусвам от пюретата на малката  Blush

Я пиши по-подробно моля! Praynig  Какво точно ядеше и колко? За 2 месеца!!! Уау! Искам и аз! Леле каква мацка ще стана! А Ел-карнитина не е ли само при активно спортуващи? Ти спортуваше ли? Коя марка е и по колко пиеше? Ах как те нападнах с въпроси! Ама това е направо шокиращ резултат! А иначе за плодчетата-имаш подкрепата ни!
И един офф-Дея ако това на снимката си ти - ами там не изглеждаш да си повече от 55 кг. бе момиче! Какво ще сваляш!!!

# 237
Здравейте ! Реших да се включа в подкрепа на всички, прилагащи плодово-чаения режим...

До сега сам правила такъв режим преди 2 години - 2 пъти х 10 дена..., по време на които резултатът ми беше 1 път - 8 кг. и 2 път - 12 кг..., но всичко беше кратковременно, като причината да си върна килограмите отново беше моят неистов апетит и непостоянната воля, която имам... Sad

Днес, години след този мои т.нар. провал, реших да се захвана отново... след неистова борба с излишните килограми и разбира се безуспешно - пробвала съм всевъзможни диети и ограничения, но без резултат и стигнах до заключението, че само плодолечението дава резултат, като отговора се крие във захранването... Не казвам, че самия курс на плодолечение е лесен - напротив изисква се голяма воля и дисциплинираност, но захранването е най-важно - казвам го от опит след като имам вече 2 провала зад гърба си...

Резултат до момента: 

Днес ми е 5 ден и резултатът ми е - 3,5 кг.... По правило както всички знаят се приемат през 2 часа плодове и чай с редуване..., аз не спазвам часовия интервал, защото не изпитвам нужда на глад през цялото време и не се насилвам  - храня се с плодове и пия чай с редуване, когато изпитам нужда...

Плановете ми са минимум 10 дневен, а по възможност 20 дневен курс + 10 захванване...

Ще се радвам да си споделяме резултатите заедно и да се подкрепяме в този момент, убедена съм че всеки иска да намери съмишленици в лицето на другия и да не е сам в тази трудна битка... Когато човек знае, че не е сам в това начинание и знае, че не е само единствен, то постигането на желания резултат става по-лесно... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Успех на всички Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 03:46 от miranda_rs

# 238
Добро утро, мили дами!   bouquet
На старта съм balloon, вече омотах първатат си ябълка  Laughing
 welcome miranda_rs , много хубави думи и естествено верни! Hug
Ще пиша пак вечерта  Mr. Green а сега ви желая лека седмица, плодчета  newsm35  bye

# 239
  • Въпрос на гледна точка...
Здравейте отбор юначкиии,
И аз искам да се включа, но искам да стартирам с лунната. А някой знае ли кога е?

Общи условия

Активация на акаунт