Плодове,чай и мeд - желаещи?

• 32 803
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
и аз се включвам, от утре сутринта започвам. исками се да направя режима на емилова с постепенно захранване. кажете линк или ако някой има диетата, ще съм благодарна да ми я даде.

# 256
и аз се записвам в отбора, че имам излишни 45 кг. Заредих се с плодове и от утре на работа с чая в термоса. Трябва да сваля килограми за да имаме бебче.

емили, ние с теб в един отбор ще играем. ти какво постигна дотук?

# 257
L-Carnitine спомага за прилив на енергия в организма  Party

И аз като Дея пия L-Carnitine на Biogame - 1 капсула преди тренировка - правя кардио упражнения (кростренажор) от 30 минути до 1 час в зависимост от физическата издръжливост и 1 капсула преди лягане, като препоръчителната доза при всеки е различна в зависимост от килограмите. Марката на продукта е без значение,
всички са направени на един принцип и съдържат еднакви съставки, затова си преценете сами според
финансовите възможности...  Thinking

... Мили дами и госпожици, когато сме на плодолечение не трябва да се прекалява със физическото натоварване, но то е препоръчително, защото се подобряват метаболичните процеси в организма, кръвта се раздвижва и така циркулира по бързо, коетo  води до разнасянето на токсичните вещества в организма и съответно тяхното своевременно и навременно изхвърляне... Каквито и тренировки да изберете, те ще бъдат ефикасни - от 3 до 5 пъти седмично са напълно достатъчни...  Naughty

... При физическо натоварване могат да се използват и L-Carnitine i Fat Burner,но тези хранителни добавки са необходими за хора с повишено наднормено тегло, за да спомогне за изхвърлянето на мастите от организма. И се пият по една опаковка - достатъчна за 1 месец, след което се прави 1 или 2 - седмична пауза, след което спокойно може да се продължи техния прием...  Simple Smile

... Избора е Ваш !  Sunglasses

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 00:19 от miranda_rs

# 258
      Принципно и аз пия л-карнитин ежедневно, но като бях на ябълки и чай имах прилив на страшна енергия и спрях и л-карнитина и бърнър-сока... И понеже не искам да лъжа - пиех си кафенца колкото ми душа иска - направо полудявах от кофеина и тичах всяка вечер, за да изразходя излишната енергия. Направо не ме свърташе на едно място  Mr. Green.
      Но е вярно, че самата диета ме накара да намаля кафето по естествен път, и нещо, което досега не съм споделяла: преди това пиех кафето с осем (!) лъжички захар откакто се помня. Като започнах с ябълките ми трябваха 3 дни, за да мина на една, една и половина лъжички. След диетката продължих все така.. Още не мога да повярвам... И никой около мен не вярва  Mr. Green.

# 259
Не знаех това за кафето - от утре ще имам още едно наум, когато ми се допие. И без това не ми действа особено добре

# 260
  Здравейте, момичета:)...ето и аз наминавам днес за поредната доза подкрепа...само като чета за всички вас и се зареждам с енергия...ааааа, тука е мястото да поздравя новодошлите в отбора и да им пожелая много успех, както и да продължа да подкрепям и да се радвам на успехите на вече започналите...аз продължавам с гладуването и отсега се настройвам за захранването...не знам дали ще успея, това само времето ще го покаже....истина си е- това е най-трудния момент... #Crazytzvety26, и аз като теб си лекувах трудните моменти само и изцяло с ядене, и дори на няколко пъти преди някой появил се проблем или просто лошо настроение са били в основата да си провалям няколкодневна диета...сега пак се ядосвам или депресирам понякога/ то е неизбежно /, но просто си пускам хубава музика и ми минава Mr. Greencrazy tikva, ако не обичаш чайчета, поне пий по една чаша с по топла вода всяка сутрин, защото тя спомага за отмиване на отлаганията по органите...кажете момичета, които вече сте били на захранване...дали ще сваля още 1-2 килограма при 15- дневно захранване?...ами това е от мен...утре пак ще намина да ви "видя"...МНОГО ВОЛЯ И УСПЕХИ НА ВСИЧКИ...  Joy  bouquet

# 261
just_a_mamma , благодаря ти за съвета, това не го знаех!!!! Hug

# 262
Мненията относно пиенето на кафе са доста противоречиви... ?!?!?

Принципно кафето е енергийна напитка и действа доста добре за организма, калорийките в него са ''О'', когато се пие чисто, всеки знае това... Особено е подходящо преди тренировка с комбинация от L-Carnitine или Fat Burner, което спомага за превръщането на мазнините в енергия...

Кафе може да се пие по всяко време, като разбира се не трябва да надвишава 2 ч.ч., не за друго, а защото не оказва добро влияние за аритмията на сърцето, просто по време на плодово - чаения режим трябва да се избягва по възможност. Ако се приема кафе, за да се спомогне неговото разграждане просто се пие повечко вода, защото кафето има способността да задържа течностите в организма, а това на никой не му е нужно, особено ако иска да сваля килограми.  Praynig

Лично аз си пия кафе, когато ми се пие... Както са казали хората ''всичко е позволено, но с мярка''  Naughty
и в замяна на това пия повечко минерална или дестилирана вода...

Това е мое лично мнение и не искам да оборвам някой, който не е съгласен с това... Според мен всеки познава организма си и всеки сам преценява, кое му влияе добре и кое не...

Успех на започващите и споделяйте резултати, нали сме ''сестрици'' в начинанието  Hug

# 263
Ako Захранването се прави правилно, определено сваляш още килограми, дори доста, само че като яде човек и някак си си мисли, че не сваля въобще. говоря от личен опит.

# 264
  • София
Яяяя само един ден ме нямаше, а колко е набъбнала темичката ни! Laughing Много се радвам, че има толкова много новоприсъединили се плодчета!   bouquet  Здравейте на всички, имате пълната ни подкрепа!  Hug А аз да се оплача - в неделя след това невероятно ядене съм качила 2,5 кг!!!  #Cussing out Нормално ли е кажете!!! От утре ще си мина на плодове и зеленчуци и на 5.12. съм на линия за още 20 дни плодове. Наложително е още не ми става полата за Нова Година!
MechoPuh защо не пробваш да пиеш кафенцето с медче? Иначе браво за намаленото количество захар!  bouquet
miranda_rs здрасти, сама ли да си назнача количеството на Л-Карнитина, т.е. като теб може ли да го пия-преди тренировка и преди лягане?
Дея наистина мисля, че изглеждаш много добре. Но ти стискам палци! И аз съм 176 см. висока, но имам около 25 кг. за сваляне и воооооообще не се харесвам на снимки, дори на погачата на детето не давах да ме снимат, а преди да забременея бях една такава...само да се снимам се бутах!
Утре е лунната - някой с мен само на фрешчета? Айде, че пак много се разписах!  Laughing Успех на всички красиви плодови дами!!! Heart Eyes

# 265
Здравей tzvety26

Таблетките L-Carnitine се вземат според килограмите: Над 69 кг са 2 таблетки х 500 мг., ако решиш да си вземаш обърни внимание на милиграмите - те са 250 мг. или 500 мг. Моят е от 500 мг. затова вземам по 2, преди вземах 4 от х 250 мг. Допустимото количество ще прочетеш на опаковката на продукта, а относно цената му - по-изгоден е този от 500 мг.

Относно L-Cranitine или Fat Burnera се запознах от моя фитнесинструктор... и оттогава по възможност следвам указанията му. В момента не посещавам фитнес, защото си взех кростренажор - ако някой не е запознат чрез него или чрез велоаргометър или бягаща пътечка или обикновено бягане се свалят най - много килограми, това са т.нар. кардио уреди, затова използвам и хранителни добавки, които особено в момента ми дават доста голям прилив на енергия...

Желая успех на всички  Praynig

Така както и аз имам нужда от подкрепа - килограмите ми са ужасно много и се надявам този път да е ''дошло и моето време'' те да останат в миналото...  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 02:54 от miranda_rs

# 266
Ето Ви и малко повечко информация за тези, които не са запознати т.нар. липотропни продукти, които намаляват теглото:

L-Carnitine е класическа липотропна формула, с доказан ефект при разграждане на мазнините, особено ефективна в съчетание с диета и физическо натоварване. Повишава енергитичните възможности и издръжливостта по време на тежки физически натоварвания, спомага за бързото възстановяване на организма и преодоляване на неприятните стресови реакции.

Показания

Прилага се с цел намаляване на теглото, като фактор за стопяване на излишните мазнини, регулиране обмяната на веществата и ускоряване на метаболизма. Като съпътстваща терапия при първична и вторична недостатъчност на Levocarnitine.

Дозировка

Дневно приемът се съобразява с теглото:

- до 46 кг - 500 мг
- от 46 до 69 кг - 750 мг
- над 69 - 1000 мг

Възможни варианти за прием:

- сутрин на гладно

- 30 мин. преди физическо натоварване

- вечер на гладно, един час преди лягане

Maximal Fat Burners e класическа липотропна формула с доказан ефект при разграждане на мазнините, особено ефективна в съчетание с диета и физически натоварвания.

Показания

Прилага се с цел намаляване на теглото, като фактор за стопяване на излишните мазнини, регулиране обмяната на веществата в организма и ускоряване на метаболизма.

Дозировка

По 6 капсули дневно, раздeлени на два приема - сутрин и вечер по 3 капсули.

Celulit е уникална формула, която допринася за най-ефективно използване на енергията, която се освобождава при разграждането на храната. Особено ефективен при изгарянето на мазнините. Подтиска апетита, създава чувство за ситост, предотвратява натрупването на излишни мазнини в организма.

Показания

При затлъстяване, целулит, наднормено тегло.
Не се препоръчва при деца до 6 години, бременни и кърмачки.

Дозировка

2 капсули дневно, един час преди хранене.

Извинявам се за дългия постинг, но виждам, че има интерес към това, затова го пускам за да се запознаят всички, които се интересуват... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 267
  • София
Ама сега ще ви кажа защо питам така недоверчиво - приятелката ми почти година пи Л-Карнитин, като ефекта беше минимален, а ужким и спортуваше! Но аз още утре ще си купа.
miranda_rs а кое е по-добре велоаргометър или...ами как му е името на този уред не знам...може би е кростренажор - това, на което си прав,  като степер е в краката и си движиш и ръцете /ама как го обясних Joy Joy Joy/  все едно караш ски. Подобно на това ли е? http://www.topshop.bg/index.asp?tn=productview&c=1062&pid=10906. Срамота е, че имам фитнес точно под нас, но от утре започвам с Л-Карнитина и сериозните тренировки. Моля те препоръчай какво да избера!
just_a_mamma как си със захранването?  Heart Eyes

# 268
Добро утро, мили плодчета!!!!!!!!    bouquet
Не можете да си представите как се кефя, че се събрахме толкова многооооо  Crazy Heart Eyes Имам чувството, че този път ще бъдем непобедими и ще разкараме гадните килаааа #2gunfire
САМО НАПРЕД, девойки! Hug
Аз вчера четох, четох за кафето и днес си направих едно  Blush, но мисля за следвщите дни вече без него  Peace
tzvety26, мила за един ден почти три кила да качиш не ми се вярва, по-скоро това е вода и самата храна, която не си изхвърлила на 100%, а и като си се взела в ръце бързичко ще се изпарят тези 2,5кг  Wink
Аз като прегреша един път няма измъкване, влизам в серияяяя и да не ви разправям, седмица не мога да вляза в крачка  #Cussing out
Хубав ден ви желая и само минусчета с килцатааа  Peace

# 269
Здравейте плодчета,  Simple Smile радвам се че интереса е голям към темичката и има доста желаещи, а и доста които действат вече... newsm44

Относно физическото натоварване, всеки може да прави това което му харесва в домашни условия или ако има възможност да се сдобие с домашен фитнес уред.  newsm39 Лично аз смятам, че кростренажора е това което ни трябва - той е не само за сваляне на мазнинките (върти се на най-ниска степен и по-продължително време - до 45/60 минутки), но и за стягане на седалищните мускули, бедрата, дори и горната част на ръцете (върти се на по-висока степен и времето е по-оптимално - до 30/45 минутки), но всеки може да си вземе това, което прецени или според финансовите му възможностии - марките са най-различни, но естествено по-хубавите са немските или китайските с магнитен маховик и ръчно настройване на скоростта, измерване на пулс, изминати километри, изразходени калории и т.н...

Сами преценете:

http://sportfit1.com/

tzvety26 и велоаргометърът е добър, той е и по-достъпен като цена, но натоварва главно мускулите на краката, докато кростренажора както казах натоварва цялостно тялото... лично аз ползвайки кростренажора започвам да свалям см. от всякаде - бавно, но славно...  Praynig Praynig Praynig Това, което си дала ти е Орбитрек платиниум, не е лошо, но нека не прозвучи като реклама, ако някой реши да си купува - нека погледне първо във една фитнес зала с кой вид кростренажор разполагат и после сам да си направи изводите...  Naughty Лично аз преди да си взема обмислях доста време, понеже парите не са никак малко... Погледнете в магазините МЕТРО например - там имат това, което е доста добро, в момента има промоция на KETTLER...  newsm39 Аааа аз си имам същото у дома и направо ми иде да запея като съм на него, силата и енергията, която ти дава е невероятна  Hug

Има ли някой на плодчета и чайчета - до къде стигнахте ?!? Simple Smile Аз имам 6 дена зад гърба си - 4 кг., чувствам се доста добре, дано успея до края... Simple Smile Simple Smile Simple Smile Споделяйте резултатчета плодчета Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 13:09 от miranda_rs

Общи условия

Активация на акаунт