Плодове,чай и мeд - желаещи?

• 32 796
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
miranda_rs, браво за страхотния резултат, дано да продължаваш все така   bouquet
Аз съм на плодове да, ама май без чай  Sick Втори ден, за отслабване и дума не може да става още, но се чувствам добре  Mr. Green
Къде са другитееее  newsm78 Ей я бързо тук  Hug

# 271
Crazy_tikva свалянето е супер индивидуално... В началото тръгва малко по-бавничко, цаката е да не се отказваме  Praynig Аз започнах да свалям след 2 ден и малко по-малко... надявам се да стане работата... Ти имаш да сваляш 10'на килограмчета, а аз ме е срам да кажа чак  Blush, но поне едно 30'на ми се налага... Само волята ще ни даде резултат... Преди години бях свалила около 25-30 килограма, с плодово - чаения режим, след което продължих на разделно хранене, но започнах ли пак със сладичкото и газираните напитки, докато се усетя килограмчетата си бяха нагоре... Волята и постоянството са май май ключът към успеха...  Thinking

Ще се подкрепяме взаимно и ще успеем  Grinning  Praynig

Плодчета измервайте си и обиколките, принципно всеки сваля първо от там, а отражението на кантара се проявява малко по-късничко, понеже първо се сваля водата от организма, а почнеме ли да сваляме мазнинките, тогава кантарчето си казва думата...   Naughty

# 272
Ето ме и мен  Laughing И мен днес ми е 2 ден на плодове и чай и него го пия без мед,че така съм свикнала...Иска ми се и на мен да си правя кардио тренировки на уредчето вкъщи, но не успявам да се наспя и през деня не мога нищо да правя  Sad miranda_rs страхотен резултат...искам и аз Simple Smile crazy_tikva ти колко време мислиш да правиш диетката или и тикато мен докато издържиш?

# 273
  • София
Здравейте плодчета,  Simple Smile радвам се че интереса е голям към темичката и има доста желаещи, а и доста които действат вече... newsm44

Относно физическото натоварване, всеки може да прави това което му харесва в домашни условия или ако има възможност да се сдобие с домашен фитнес уред.  newsm39 Лично аз смятам, че кростренажора е това което ни трябва - той е не само за сваляне на мазнинките (върти се на най-ниска степен и по-продължително време - до 45/60 минутки), но и за стягане на седалищните мускули, бедрата, дори и горната част на ръцете (върти се на по-висока степен и времето е по-оптимално - до 30/45 минутки), но всеки може да си вземе това, което прецени или според финансовите му възможностии - марките са най-различни, но естествено по-хубавите са немските или китайските с магнитен маховик и ръчно настройване на скоростта, измерване на пулс, изминати километри, изразходени калории и т.н...

Сами преценете:

http://sportfit1.com/

tzvety26 и велоаргометърът е добър, той е и по-достъпен като цена, но натоварва главно мускулите на краката, докато кростренажора както казах натоварва цялостно тялото... лично аз ползвайки кростренажора започвам да свалям см. от всякаде - бавно, но славно...  Praynig Praynig Praynig Това, което си дала ти е Орбитрек платиниум, не е лошо, но нека не прозвучи като реклама, ако някой реши да си купува - нека погледне първо във една фитнес зала с кой вид кростренажор разполагат и после сам да си направи изводите...  Naughty Лично аз преди да си взема обмислях доста време, понеже парите не са никак малко... Погледнете в магазините МЕТРО например - там имат това, което е доста добро, в момента има промоция на KETTLER...  newsm39 Аааа аз си имам същото у дома и направо ми иде да запея като съм на него, силата и енергията, която ти дава е невероятна  Hug

Има ли някой на плодчета и чайчета - до къде стигнахте ?!? Simple Smile Аз имам 6 дена зад гърба си - 4 кг., чувствам се доста добре, дано успея до края... Simple Smile Simple Smile Simple Smile Споделяйте резултатчета плодчета Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Здрасти миличка, значи точно за кростренажор говора и аз. Но не този орбитрек платинум - просто негова снимка намерих в нета. Иначе това, което имаме долу във фитнеса е на Кетлер. Ама много трудно на него!!!  Sick Аз за момента повече от 20 мин. не мога да издържа да го карам!!! Но... явно тряба да свикна и постепенно да увеличавам времето. Благодаря ти!
Вие какво хапвате днес момичета? Аз се пробвам да съм само на фрешчета и чайчета! Айде успех!

# 274
daidooo , надявам се да издържа толкова дни колкото съм планувала 10 на 10. От първите десет не се плаша, успявала съм и друг път, но от втората партида (захранването) си ме е направо шубеее. Винаги се дъня там  #Cussing out

# 275
Ден 3-ти отчетен резултат: -1,5. Засега добре. Относно кафето - пия си го всяка сутрин без захар. Така и не мога да се събудя без него. Чаят - само в първата чашка слагам мед - колкото да не е без хич (не мога да го пия сладък). Останалото количество мед си го изяждам - 1ч.л. на обяд.
И едно въпросче - По време на чаеният режим не е ли по-добре да се избягват тези кардио упражнения  newsm78

# 276
Трябва да се избягват тежките и продължителни физически натоварвания, за да не ти отмалява... Тези дни издрържам по 30 или 45 минутки, но пия един L-Carnitine и едно чисто кафе или чай с мед 1 час преди тренировката... Отпадналост не чувствам, а след 5 минутка на кростренажора енергията е неуписуема...  Party Лично за мен ''леки'' трудности настъпват вечерно време - говоря за главоболие в главата (при други може да е отпадналост, гадене, световъртеж - това е знак, че правите плодолечението правилно ), тогава ивпивам 1 фреш от лимон + минерална вода и лъжичка мед и съм бомба след това... Физическото натоварване е препоръчително, но не трябва да се прекалява и не е всекидневно, а от 3 до 5 пъти седмично... Всеки сам да си прецени как се чувства, ако има сили да се пораздвижи леко - гимнастика, коремни преси, скачане на въже, кардио упражнения и др., ако ли пък не, точно дадения ден пропуснете  Naughty Правете упражнения, когато имате сили за това  Naughty Naughty Naughty

# 277
Мале момичета, ако знаете какъв глад ме е налегнал  Sad Бях леко гладна и взех ябълка, че само това имаше у нас,а то аз от ябълки огладнявам и сега така ми застърга корема  #Cussing out Интересното е, че нямам апетит въобще,а пък съм гладна..А попринцип винаги ми е обратното...(дано само не е от това, че нямам достатъчно сън и като(ако) успeя да се наспя да се върне гадния му апетит!)Но все пак така е по-добре си мисля...На глад мога да издържа, ама апетитът обади ли се...няма спасение   Laughing не искам да ви занимавам с моите терзания, ама като ги излея ми става по-леко...Благодаря за подкрепата...не предполагах, че е толко по-лесно, когато има и др мъчещи се като тебе  Laughing
crazy_tikva  мале всички казвате, че трудно се издържа захранвате и вече взех да се плаша...Аз за сега си мисля, че не е толкова трудно и че ако си издържал до там вече ще е по-лесно...Може би точно това, че го подценявам е най-лошото като се замисля  Thinking Ох, бе айде да стигна до там, пък ще го мисля...та аз даже не знам какво представлява  Embarassed
Хайде успех, плодови дами!И споделяйте резултати да ни окуражите малко  Simple Smile

# 278
daidooo , като ти се дояде нещо влизаш тук, четеш, пишеш и нещата се оправят  Peace поне при мен помага. Аз като си похапвам винаги ви чета, че да не взема да се набухам с нещо друго  Blush
Аз захранването го имам, ако искаш мога да го пусна. За 5 дни го има по-напред в темата, ако не се лъжа  Peace
Как мина денят ви, момичета????  Hug
Аз избутах и днес, само дето малко повечко медец похапнах тези два дни  Blush, ама по-добре отколкото нещо друго. А след утре съм сигурна, че вече няма да ми се яде, ама да стигна някак си до там  Mr. Green

# 279
Къде се изпарихте всички  newsm78

Мили дами, аз имам предложение  Mr. Green
Тъй като се събрахме бая народ и темата набъбна, да си направим нова темичка. 
Какво мислите?  Thinking
Да изтупосаме на първа страничка, самия режим и захранванията!
Предлагам също така да обсъдим едно ново именце да и дадем  Wink

# 280
Хайде действай де!Аз съм съгласна!

# 281
Добре, ще я направя, но искам заедно да изберем името  Rolling Eyes Дайте предлойелия! (е ако не искате естествено да е същото  Embarassed)

# 282
Здравейте и от мен! Вече съм на четвъртия ден, като днес - само сокчета и чайчета. И 45 мин. на велометъра Simple Smile  Изпълнена съм с енергия, леко ми е, спокойно. Само забелязвам, че повече ми се спи от обикновено, при вас как е  в това отношение? 
Моля ви много да внимавате с Л-карнитина. Наиситна пише хубави неща за него, че топи сланинки, че енергитизира, даже е полезен за сърцето. Но знаете ли какъв е механизма на действието му, т.е. как Л-карнитинът прави всичко това? Ето малко инфо:
"Основната функция на Л-карнитина е да служи като "совалка", която пренася мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана, за да достигнат митохондриите, където служат като "гориво" за енергия, нужна на тялото.
За съжаление тялото се адаптира към приема на L-карнитин и поради това само след няколко седмици той вече не "работи". Затова се препоръчва прием не по-дълъг от 3-4 седмици, в противен случай бихте харчили парите си за нищо. "
От последното изречение става ясно защо при пиене една година е имало минимален ефект. Реално той се намесва в обмяната на веществата, а аз си мисля, че едва ли организмите ни в този период на прочистване имат нужда от такава намеса.

# 283
Желанието за повечко сън е напълно нормално, аз спя постоянно  Blush

За Л-Карнитина, както и аз споменах по-горе изпива се цяла опаковка после се почива около 1-2 седмици и пак може да се поднови приема. Да се приема повече от една опаковка без прекъсване не е желателно, именно за да се избегне това т. нар. ''привикване'', макар че Л-Карнитина не води до това, понеже е изграден на база на липотропни вещества, които са полезни за организма...  Thinking

За нова страничка към темата и аз се присъединявам. Според мен името и трябва да се запази или ако не да съдържа в заглавието си думата плодолечение, за да бъде лесен ориентир за новоприсъединилите се плодчета...  Sunglasses

# 284
Аз съм за същото име,или каквото там решите,само да мога да позная бързо темата. Hug

Общи условия

Активация на акаунт