Бързи здравословни въпроси и отговори – 32

• 28 540
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • пустинята Гоби
В 20 ДКЦ правят снимки.

# 136

Здравейте, може ли някой да разчете какво пише? Двустранна пневмония са казали на баща ми. Той се чувства добре няма температура. Тест за ковид положителен.

# 137
Двустранно усилен белодробен рисунък ...нататък не успявам. Така пише обикновено при бронхити, поне при майка ми така съм виждала, но може и при пневмонии да е така

# 138
Да и аз само това изречение схванах.
Благодаря ти.

# 139

Здравейте, може ли някой да разчете какво пише? Двустранна пневмония са казали на баща ми. Той се чувства добре няма температура. Тест за ковид положителен.

Много внимавайте какво следва насетне....следете сатурацията стриктно и дали има температура...нещата може да се влошат много бързо.

# 140
  • пустинята Гоби
Ето я темата за COVID боледуване, сложи бележката от ренгена и в нея, пишещите са доста запознати - https://m.bg-mamma.com/?topic=1204545.msg43873338#new

# 141
Благодаря.
Баща ми е инат. Нито слуша нито казва какво му е. И двамата с майка са с ковид, а най-лошото е че сме на два часа разстояние.

# 142
  • пустинята Гоби
Разбирам те много добре, защото с баща ми е същото и той е болен, възстановява се в болница. Дано да минава и заминава леко, добре е че са направили снимки.

# 143
Здравейте! Вчера ходих на годишен профилактичен преглед, взеха ми кръв сутринта, вечерта почна да ме боли много ръката, махнах лепенката-- огромни лилави петна, днес пак същото. По принцип имам проблеми, когато ми вземат кръв, но никога не е било толкова трагично положението. Дали е удачно да правя компреси с риванол?

# 144
Вземи някакъв гел за разширени вени от сорта на Троксерутин че е най-евтин, Троксевазин Дуо, дори и Лиотон, абе от този сорт което и да хванеш ще помогне. Ще се разнесе по-бързо.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 14:41 от natka

# 145
Спукали са вената. Какво толкова? Няма нужда от риванол, нито от нищо. Ще се резорбира сама тази кръв.

# 146
Natka, Deva, благодаря!

# 147
На какво може да се дължи болка в челото ? Мъчи ме от няколко дни, усещам и напрежение в синусите, но нямам хрема или температура. Едва ли е мигрена, но пък знам ли. Започна след края на цикъла ако има връзка.

# 148
На какво може да се дължи болка в челото ? Мъчи ме от няколко дни, усещам и напрежение в синусите, но нямам хрема или температура. Едва ли е мигрена, но пък знам ли. Започна след края на цикъла ако има връзка.

Кръвно, Ковид?

# 149
Нямам други симптоми, не мисля, че е ковид. Имам и напрежение напоследък, малко ми играе кръвното, но пък като е високо не е типично да ме боли челото сякаш. Не е силно, но неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт