Бързи здравословни въпроси и отговори – 32

• 29 067
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Щитовидни е хубаво на чист ден, но едва ли ще има фрапираща разлика

# 661
  • Пловдив
Момичета, за евент.висока киселинност в кръвта какво и как се изследва?

Дидка, дано само такива новини!

# 662
Щитовидни е хубаво на чист ден, но едва ли ще има фрапираща разлика

И за ОГТТ съм чела, че в цикъл може да се компрометира.

# 663
Здравейте имам постоянно виене на свят ,понякога е много силно ,понякога леко.Пускала съм кръвни изследвания ,както и докато бях бременна и след ,като родидих още куп изследвания и всичко си е наред .Не знам какво става и почвам да се притеснявам 🙄

# 664
DeVa® възможно е да. Абе аз си знам, че освен полови които си трябва тогава, друго не е хубаво по време на цикъл да се изследва.

Здравейте имам постоянно виене на свят ,понякога е много силно ,понякога леко.Пускала съм кръвни изследвания ,както и докато бях бременна и след ,като родидих още куп изследвания и всичко си е наред .Не знам какво става и почвам да се притеснявам 🙄

Проблем с вестибуларен апарат? Заставаш права изпъваш ръцете напред затваряш очи и с показалец и на двете ръце целиш върха на носа.

# 665
DeVa® възможно е да. Абе аз си знам, че освен полови които си трябва тогава, друго не е хубаво по време на цикъл да се изследва.

Проблем с вестибуларен апарат? Заставаш права изпъваш ръцете напред затваряш очи и с показалец и на двете ръце целиш върха на носа.

Мисля, че имам проблем с вестибуларния да.. пипнах си носа още от първия път.

# 666
Майка ми е с проблем с вестибуларния и така й се вие свят и все едно потъва, , понякога и главата по-рязко като завърти, като има криза и не може да си улучи носа. Приема лекарства за това.

# 667
  • Sofia
Има ли вирус в момента с висока температура 40’ и разстройство?
И какво да се предприеме?

# 668
Има!
Взимай от аптека каквото дадат, аз ползвах еспумизан, деган( ако има гадене и повръщане), смекта, ентерол, хидратин алфа, ако прецените ампула гентамицин. За Т течен аналгин и парацетамол ( или други по избор)
 Минава за около 24-48 часа, но имаше и втрисане, болки и газове

# 669
Има ли вирус в момента с висока температура 40’ и разстройство?
И какво да се предприеме?
Да има .
Във момента моя син който е на 14 месеца е болен.

# 670
Ампулата гентамицин с каква цел се взема?

# 671
Внимавайте с гентамицина. Щерката направи яка алергична реакция. В днешно време има доста по- леки лекарства и хранителни добавки за такива проблеми.

# 672
Съгласна съм. Така ми беше изписано, затова споделих. В единия случай дадох, в другия не( детето има алергии) и нямаше разлика в срока и тежестта на протичане на вируса

# 673
  • Пловдив
Ампулата гентамицин с каква цел се взема?
за силно разстройство.

# 674
Хора, какъв е тоя грип и по бебета и по възрастни, толко пълни отделения не бях виждала.. Ужасна кашлица по седмица, гърло, Т... Вкъщи сме от Коледа болни, ту единия, ту другия.. Баба ми за пръв път в живота си кашля и има Т.. Ковид е отрицателен, друго върлува в момента... Кажете някакви илачи за кашлица и около вас има ли болни с този грип? Около мен всички един по един се натръшкаха, кашлицата с нищо не изчезва..

Общи условия

Активация на акаунт