💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 900
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 395
  • London
То има една племенна седмица. Вие ако сте вътре ще искате ли да има някой да реди пъзели? Аз лично не ....Stuck Out Tongue Winking Eye
Според мен не искат хората, които не могат да редят пъзели. Тези, които са се подготвили или по принцип могат, не биха имали проблем. Дали на Неделчо ще му пречи, ако и двамата с Валентин са в обединеното племе, не мисля.

Рядко са всестранно развитите личности. Stuck Out Tongue

# 1 396
И Валентин реди същият пъзел като Паулина

# 1 397
Може ли в скрит текст какво е казала? Благодаря 🙂

То пък големите тайни за спойлери. Днес гледах Кремена в предаването на Гала, която в прав текст си каза кой е единият отпаднал.

# 1 398
Хахаха, Fier...., Ей сега ще те метнат че ще развалиш удоволствието от играта Joy
Дано не е Вальо отпадналият. Това момче ( от четворката за елиминиране) има място и по- нататък в играта. Симпатичен ми е

# 1 399
https://vm.tiktok.com/ZM8gvNvuD/

Какво мислите за този лайф?

Скрит текст:
Щом казват, че Неделчо е имал грошове накрая (а той досега в играта май никога не е имал), значи може би спойлерите са грешни и той не отпада днес, а си тръгва с грошове?

# 1 400
  • София
Може ли в скрит текст какво е казала? Благодаря 🙂

То пък големите тайни за спойлери. Днес гледах Кремена в предаването на Гала, която в прав текст си каза кой е единият отпаднал.
Гледах Кремена, нищо такова не каза за днес. Говореше за вчера.

# 1 401
Скрит текст:
Някой коментираше във Фейсбук, че имало изтекли снимки (уж), на които се виждало, че Поли и Неделчо са в племената. Това е една от трите теории- спасяват се Поли-Неделчо или Поли-Вальо или Поли-Мани. На мен лично само за Вальо ми пука и се надявам да продължи.

# 1 402
  • London

Идеи за корица🤣🤟

# 1 403
Избраната от Смайли корица с реакцията на племето на Бойците на рекламацията е идеална.

# 1 404
  • España
Силно се надявам Поли да победи днес! За другите ми е все тая .

Винаги гледам да съм коректна , според неписаните правила на форума за спойлерите и коментирането им , ноооо….да не изпадаме в крайности все пак, за някои може да е удоволствие да не знаят ( макар аз тази изненада не я разбирам , особено на някакъв си теле- формат отдавна приключил реално ) . Но пък за друга част от списващите вероятно е същото такова удоволствие да си знаят предварително. Търпимост и коректност! Иначе става : “….. удоволствието ми е много по-голямо от удоволствието ти” !

# 1 405
Неделчо пък как се е омърлушил преди играта, дали усеща, че ще го цакат. Ще викам за него и Валентин да се спасят.

# 1 406
Аз лично съм за Поли днес.
И в много по-малка степен за Валентин. Още му помня думите с които обясняваше на Поли, че другата седмица пак е на пангара Simple Smile
За Неделчо и Мани ми е все тая. Всъщност, най-много искам Мани аут от Игрите.

# 1 407
  • София
Щом и Вальо е на пъзела, залагам, че това е първата битка... което логично би трябвало да значи, Неделчо или Вальо спасен, Поли на елиминация, Манчето гудбай.

# 1 408
А някой от четиримата има ли грошове?
Поне да няма изненади с предимство, че предният път когато бяха в битка Мани и Елизабет, мигла първа си мина трасе и кубчета.
Изненада света с умения ( поне моят свят де Grinning )

# 1 409
Паулина има 50 гроша.
Другите нямат.

Общи условия

Активация на акаунт