💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 167
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 915
Aз че не харесвам Елизабет - не я харесвам. Но не вярвам да си позволи да направи такова нещо.

# 916
Да изпляскаш такова твърдение в ефир, каквото направи Мани трябва да си или много тъп или да си сигурен, че можеш да го докажеш. Всякакъв може да е Андрей, но е женен и има дете. Не може да го набедиш, че е правил секс. Толкова отвратително ми стана…

# 917
Номинацията на Паулина е правилна! Ако падне, ония горили остават без мозък!
Няма и една игра, в която Паулана да се е изявила като "тази с мозъка". Самата тя каза днес, че Валентин е единственият човек в тахното племе, който може да се справя с логически задачи.
Е, то не в смисъл само да се справяш с логически задачи, а да си хитър, да манипулираш другите и да водиш парада. Отначалото е ясно, че Поли командва триото и без нея то ще се разпадне.

# 918
Изобщо не вярвам, че Елизабет и Андрей са правили нещо.

# 919
Прогнози:
Стратимир, Рабухчиев, Симеон, Поли, Милена, Елизабет, Морунов и Андрей.
Т.е. отпадат: Вальо, Бобката, Дечо и Тъ

Топ фаворити: Андрей и Морунов
малко след тях: Стратимир, Рабухчиев и Симеон
жената, която ще стигне най-далеч: Миленка
Това е най-голямата чуденка в момента - осем или девет човека финално племе.
Според мен има шанс и да е от деветима играчи. В този случай моята прогноза е 1:1 с твоята и с Борис във финалното племе. Като фаворити също мисля, че топ фаворити са Андрей и Морунов. Симеон има голям шанс да се намеси в борбата за краен успех според мен. Жената която ще стигне най-далеч - залагам за Поли, само защото на Елизабет със сигурност ще и скроят шапката от Продукцията. А и Поли си я подкрепям от самото начало, така че изборът ми е пристрастен в случая.

# 920
  • London
Андрей за мен е плосък и безинтересен играч. Какво видяхме досега от него - да зяпа Джуджи в устата и да й играе по свирката, да победи Мани на куц крак и да блесне в нещо, за което сам призна, че е професионалист и си изкарва парите с това. Явно е силен в определена дисциплина, но е абсолютно скучен. Неделчо не ми е приятен, особено като се развика, но е в пъти по интересен.

Не е имал сили ....след нощите в стаята с Елизабет. Кекса повлиява негативно и изтощава.....сега след като бяха разкрити ще преустанови дейност и ще се концентрира върху играта.Joy

Аз пък си мисля,че Мани ...от продукцията е посветена по тези въпроси.Stuck Out Tongue Winking Eye И заради това ги изплесква.....и то точно когато самата продукция й е казала да го стори. Явно наистина си я държат като актьор. Тя с никой не е особено близка ....там че да знае кой колко листа е написал, какво е написал, кой в коя стая се заврял. Това продукцията го знае и дълбае.....

# 921
  • София
Ще цитирам Морунов: НаслушАх се.

В края на сезона ще съм се и нагледАла.

# 922
Андрей за мен е плосък и безинтересен играч. Какво видяхме досега от него - да зяпа Джуджи в устата и да й играе по свирката, да победи Мани на куц крак и да блесне в нещо, за което сам призна, че е професионалист и си изкарва парите с това. Явно е силен в определена дисциплина, но е абсолютно скучен. Неделчо не ми е приятен, особено като се развика, но е в пъти по интересен.

Не е имал сили ....след нощите в стаята с Елизабет. Кекса повлиява негативно и изтощава.....сега след като бяха разкрити ще преустанови дейност и ще се концентрира върху играта.Joy

Аз пък си мисля,че Мани ...от продукцията е посветена по тези въпроси.Stuck Out Tongue Winking Eye И заради това ги изплесква.....и то точно когато самата продукция й е казала да го стори. Явно наистина си я държат като актьор. Тя с никой не е особено близка ....там че да знае кой колко листа е написал, какво е написал, кой в коя стая се заврял. Това продукцията го знае и дълбае.....

Все ми се струва, че чак да осведомят Мани - доста опасна игра.

# 923
  • София
Бенгън,
ако са 9 човека, включвам Боби или Вальо, не знам и аз, трудно ми е... Нито съм видял игрите, нито нищо.
От жените се колебаех между Милена и Поли коя ще стигне по-далеч, но избрах Милена, защото е по-бърза на трасе, а плуване почти не се дава във финалната седмица (то и към края на Август морето по традиция е бурно и има мъртви течения). И аз мисля като теб за Елизабет. А и тя има твърде много слабости, Поли и Милена са по-комплексни.

Не знам, обикновено съм добър в прогнозните и много познавам, но този сезон ми е труден за разгадаване. Не можеш им хвана всичките спатии на продукцията. Според мен и сценаристите са се объркали и те не знаят какво става.

Хора, за какъв секс се говори сега? Мани е казала, че Андрей и Елизабет са правили секс???😮  Кога това, пак съм блял в тениса, уф. Сериозно ли това се обсъжда? Не го вярвам аз. Ама имаше ли реакции на бойците, а Джуджи какво каза?

# 924
Ако се беше държал като женен мъж нямаше да има и повод за такива приказки.

Утре и на мен ми е една от любимите игри. В първи сезон беше супер интересна
Юлиян и Веско. Добата как се беше захванал 🤣

# 925
  • London
Андрей е бил зает да се ядосва на "романса" между Красима и Симеон 😃

Аз да ви кажа за мишките ....напълно вярвам, че са се залоствали в стаите. Пък после....той има детенце, той има жена. Ти така ще кажеш много ясно.Joy
Аз не вярвам да са правили секс, но си личеше, че Елизабет много се зарадва, когато темата се измести от тях на измисления романс между Красима и Симеон. А Андрей нищо не каза.
То стана многоъгълник. Joy

Дяволо имало някакво писмо по думи на Мани....4 листа, което не знам откъде е извадила Красима и дала на Симеон. Това писмо Симеон прочел на Мани.....😆и там пишело как Красима дебнала на терасата Андрей и Елизабет, които се затворили по  нощите сами....някакви такива драми, ноооо

За мен лично това са думи на Продукцията, които явно знаят нещо повече и го обличат в някакво писмо дето не се знае имало ли го е изобщо. Но това за мен са факти снесени от продуцента....

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 23:37 от La Catrala

# 926
Ако искат да направят Андрей победител и ако наистина е правил той нещо с Елизабет, така ли ще го изпляскат пред всички - съотборници и зрители? По-скоро това е поредната тъпотия на Манка. Лъготи като за световно.

# 927
Тц.
Просто е много проста Мани, оттам идва всичко. Ама много проста.
Много грозно обвинение. Направено донякъде с цел да се "впише" в племето.

# 928
Твърде грозно и бигбрадърско.

# 929
Мани ходила до Турция, има сериозна опасност да я откраднат там, дано се върне.

Общи условия

Активация на акаунт