💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 123
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 945
Относно днешния епизод се видя ясно че Мани прави доста интриги в епизода и поради тази причина и продукцията си я пази, като дава игри за племето в което е тя (силови като беше при Приключенците и игри за тичене като е при Бойците), все пак от излъчване на интриги е по-евтино от колкото да се правят дълги игри, където явно трябва да ангажираш повече персонал за самото снимане и правене на самото трасе.
Относно номинацийте смятам ще бъде интересно утре ако отидат пак на номинаций отново Приключенците, ще се заформи две групи едната от Стратимир и Паулина  (които ще номинират Симеон) а другата от Боби и Симеон (които пък ще номинират Стратимир), по средата оставям Валю който най-вероятно ще отиде при Боби и Симеон, а пък Рабухчиев ще бъде доста интересно към кои от двете групички ще се присъедини, все пак е доста близък както със Симеон така и със Стратимир.

# 946
Не го вярвам. Просто се случва вече много пъти и започва теми....под диктовка.

Сега какво ще правите с парите, ако спечелите? Според теб Бенгън тя ги мъдри тези въпроси баш за пред камерата ей така непринудено? И един мармот завива шоколад....много лично фейк ми идват нейните включвания.
За парите, "скандала" и "сдобряването" нямам грам съмнение, че е дело на бездарните редактори.

# 947
Андрей не ми изглежда просто на такъв мъж, който би изневерил.
А как изглеждат мъжете, които биха изневерили? Иначе условията там са си подходящи за изневери.

Имаше преди днешното състезание реплика на Симеон към Андрей, че бил по-издръжлив, но само в бягането, или нещо подобно. Още тогава ми се стори, че има някакъв сексуален подтекст.

# 948
  • София
Айде сега, ще изневерява пред сума хора и камери. Ако толкова й е навит на Елизабет, може да зачака края на предаването.

# 949
  • London
На теория много неща може. То реално камери няма нон стоп....та е далеч по-удобно отколкото в Брадъра да го свърши. То ти се гъзи по цял ден по прашки ....накрая избива нанякъде.

# 950
Е, хайде сега, фантазии!

# 951
  • London
Щом се говори....няма дим бе огън. Що не говорят за Милена и Морунов примерно? Аз отдавна намирам за ненормално това залепяме на женен мъж за 20 годишна пикла....и не вярвам в такива приятелства с прозвище Мишленце......😅

# 952
  • София
Може да няма нон стоп камери, обаче няма как да е спокоен, че няма някъде скрита. А наоколо пълно с хора, все някой нещо ще чуе/види. Не че няма мъже, които биха рискували, ама точно Андрей, не ми се вижда от тях. Ако иска да я пробва Лизито, ще намери друг начин.

Ама те сценаристите точно с такива ББ похвати бунят духовете и всички наскачали, пък после искаме продукцията да прави нещо по-смислено с формата.

# 953
Утре на играта с цилиндъра по-тежките играчи имат лек хендикап.
Ще ми е интересно да видя Симеон, който е борец срещу Морунов и срещу Андрей. Като цяло шансовете са 60-40 за Приключенците според мен. Очаквам звездата в тази игра да е Стратимир.

# 954
  • София
Андрей не ми изглежда просто на такъв мъж, който би изневерил.
А как изглеждат мъжете, които биха изневерили? Иначе условията там са си подходящи за изневери.

Е, да, хаха, как да отговоря на такъв въпрос. То и аз го провокирах с гениалната сентенция, която пьлоснах. Реално няма мъж, който в даден момент хайде ако не да изневери, то поне да не е попадал в ситуация, да е много близо до изкушението да го направи. Всеки може. Във Фермата има камери навсякъде, докато тук не е така и наистина може да се случи много по-лесно. Но не знам, според мен Андрей е фокусиран изцяло върху играта и битките и не мисли за друго. Не говори, страни, напълно самодостатъчен си е. Не мисля, че ще тръгне да прави секс, защото има опасност да се разбере и разчуе и това да го изкара извън начертания от него път. Той обича да му е спокойно и ако може да не говори, а просто да си седи кротко и да гледа в една точка.

# 955
Коментарите на Андрей винаги ме изумяват: "Симеон ще ги излъже и ще номинира, когото поиска" от това следва, че Андрюшата досега не е номинирал,  когото поиска и в бъдеще няма да го направи... нима!?
И сега! Като видя края? Прав ли се оказа Андрей? Прав!
Ами той досега единствен имаше праволинейна и единствена номинационна линия.
Жалко за Вальо.Харема погреба "евнуха".
И какво стана накрая...
Разпаднаха  жълтите!
Но те диктуват правилата и в двете племена:Елизабет и Андрей за едните, Борис и Симеон за другите! Какви Бойци и Приклюпенци?(грешката е вярна )
И за да не "простирам"
Вие верно ли се вързахте на туй онуй под чаршафа? Ей, момичета досега бяхте обективни (горе-долу) ама на това не се връзвайте, че лошо име " ша ви излези".

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 00:15 от vvi

# 956
  • София
Да, по принцип хората с повече килограми и по-нисък център на тежестта имат лек хендикап на колелото.
Но много по-важно е да си ловък и гъвкав. Юлиян беше царя на тази игра, а нито е акробат, нито физически исполин, тип Добата, Веско, Симеон, Рабухчиев и Милен.

Според мен утре много хора имат потенциал да блеснат.
От жените, Елизабет заради гимнастиката.
От мъжете: Стратимир и Борис. Морунов като пожарникар трябва да е ловък също. Симеон трябва да плува в свои води, защото е много силен в краката и цял живот е в стойка един вид... Андрей също трябва да е опасен, защото дълги години е изкарал върху ски и има също силни, тренирани крака и баланс. Определено ще е интересно. Simple Smile

# 957
  • София

Игри на волята: България (17.11.2021)

Сезон 3 Епизод 55

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 00:26 от Mari_Mar

# 958
Според мен Симеон си я изпра Паулина с два гласа за да я накаже за седянката с Мани. Колкото и да казва, че ѝ вярва вече си има едно на ум.

# 959
И без седянката с Мани пак щеше да гласува за Поли Симеон . В няколко синхрона през последните десетина дни се видя, че никак не я харесва Simple Smile

Иначе за играта утре се притеснявам рекламацията как ще се качи на колелото и дали/колко ще се задържи сама на него Simple Smile
Практически започват от 1:0 Приключенците утре в тази игра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт