💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 123
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 930
При все че нямам фаворит този сезон ( всички са ми хвани единия, удари другия), Андрей има най-големи шансове да победи, съдейки по това, как му пазят репутацията и го хвалят тази седмица.

# 931
  • София
Абе кажете за кекса.
Какво точно е станало, явно съм изпуснал сегмента, а не ми се връща сега.

# 932
И аз мисля, че Елизабет ще отпадне скоро, прекалено много я компрометираха

# 933
  • София
Diavolo, преди епистоларните истории на Красима и Симеон, Мани изпляска, че научила как били подозирали АЕ в интимности, понеже не се появили вечерта при другите и не си били по стаите.

# 934
  • София
Съгласен съм за Поли.
И според мен е най-красивата жена от трите сезона, защото е естествено хубава. Има хубава коса и очи, приятно лигава е, нежен глас. В смисъл лъха на женственост от нея. Освен това ми е винаги чиста. Лъха на хигиена от нея.

# 935
  • London
Допълних си предния пост. Чети там Дяволо.... Индийски сериал пасти да яде.

Мани я забележете,че сякаш винаги задава тон на определени разговори сякаш под диктовка. За мен всичко й е реплики от Продукцията. Изобщо не мисля, че си е такава или дудне на своя глава....ама изобщо. Нито, че е информирана чак толкова за личните неща на околните.

# 936
  • Испания
Ето затова ще гледаме Биг Брадър, а не игри. При този голям интерес, как да не ни го предоставят! Всичко за зрителя.

# 937
Но аз хванах как Морунов погледна Андрей и сякаш му казва "Ах, ти!" 😃

# 938
  • София
лелееее, ужасТ :о
Ксения какво ще каже по въпроса?

Наистина звучи като инфо спуснато от големия Биг брадър, който както знаем знае всичко.
Но интересно как преди това не са ни показали подобни разговори или шушукания. Явно много неща ни се спестяват.

И въпреки всичко не мога да го повярвам това. Андрей не ми изглежда просто на такъв мъж, който би изневерил.

# 939
  • София
То пък Андрей биваше поне за пред камерите да възроптае, възрази... А той седи и гледа в една точка.

# 940
  • London
лелееее, ужасТ :о
Ксения какво ще каже по въпроса?

Наистина звучи като инфо спуснато от големия Биг брадър, който както знаем знае всичко.
Но интересно как преди това не са ни показали подобни разговори или шушукания. Явно много неща ни се спестяват.

И въпреки всичко не мога да го повярвам това. Андрей не ми изглежда просто на такъв мъж, който би изневерил.
Простичко ...., Защото Красима е била там, а сега като я няма лесно си измиват ръцете с нея - тя пуснала писмо, тя написала, че са се затворили и тн. 😆 Докато е там не става, а те може да са ги сгащили реално на някоя скрита камера в спалнята.Bowtie

# 941
Според мен не е Продукцията в случая намесена, а на Мани варианта на ЕЖК. Чула-недочула и да изтропа л****то на масата.

# 942
  • Стара Загора
Оф, отвратителна клюкарска седянка.
Някой са плели интриги в името на играта и с цел стратегия, а на Мани просто и доставя удоволствие.
 Така се чувства значима и център на внимание. По същия начин грозно коментираше бойците, когато отиде при приключенците. С две думи : нечистоплътен човек.

P.S.  Не бях се сетила сама, че Мани е подготвена с информация от продукцията. За това е толкова самоуверена и безочлива и нахална и ... ( а ма това според  нашите критерии ). Според други може да изглежда честна и справедлива. А бе карай, show must go on.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 08:15 от wanconboy

# 943
  • London
Не го вярвам. Просто се случва вече много пъти и започва теми....под диктовка.

Сега какво ще правите с парите, ако спечелите? Според теб Бенгън тя ги мъдри тези въпроси баш за пред камерата ей така непринудено? И един мармот завива шоколад....много лично фейк ми идват нейните включвания.

# 944
  • София
И за мен Мани си придава важност каква ценна информация носи, а всъщност раздува там някакви чути-недочути неща. Макар че явно е говорено по темата, не изглеждаше като тя да го е съчинила от-до.

Общи условия

Активация на акаунт