💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 184
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Бойците не заслужават Резиденцията. Не и след такава некадърна игра, прецакана най-основно от Елизабет, но с помощ от Андрей.
Ако Неделчо успее преди Валентин, ще е напълно заслужено, защото това е почти невъзможно за един човек, направо подвиг...

# 226
Неделчо да им спечели играта и после лиглата да го номинира. Не, мерси.

# 227
Такава мъка е тази игра за гледане, а ми е от любимите в цялото предаване. Бойците загубиха от момента, в който кралица Елизабет се качи на люлката. После на съвет нека пак страхливите мъже треперят пред нея и грошовете й, и номинират Миленка или Неделчо. Милена беше 'луд умора няма'.
Мани отново спаси племето си като се контузи. Както и Рабухчиев. Поли и Стратимир бяха върха на люлките. Но честно казано и с Мани и Рабухчиев вероятно щяха да бият, просто защото Андрей и Елизабет бяха толкова зле.
"Не мога да се залюляяяям!"

# 228
Не дадоха шанс на Неделчо дори да отвори торбите. А, сега: "Давай, Неделчо", според мен е безнадеждно, въпреки че той и сега е много по-бърз от Валентин. Винаги е бил.
Ако Неделчо чете коментара ти би се разплакал от умиление.

# 229
Как върви играта? До къде са отборите?

# 230
Ако не беше за територия, а за елиминация дали Елизабет щеше да е номинирана? Както беше Милена, сега и тя да понесе отговорност за загубата. Или Неделчо, че не се е справил по-бързо, може би ? Grinning

# 231
  • София
Бойците не заслужават Резиденцията. Не и след такава некадърна игра, прецакана най-основно от Елизабет, но с помощ от Андрей.
Ако Неделчо успее преди Валентин, ще е напълно заслужено, защото това е почти невъзможно за един човек, направо подвиг...
Заслужено би било, ако само Неделчо, а и Милена отидат в резиденцията... Stuck Out Tongue Winking Eye
Морунов не можа много да се отличи, защото Гласището държа 1 торбичка почти час.

# 232
Как върви играта? До къде са отборите?
Чакат пак Неделчо да подобрява рекорди

# 233
# 234
Браво на Приключенците. Победа с явно превъзходство днес.
Елизабет провали Бойците.

# 235
Заслужена победа. Много се радвам.

# 236
  • София
Дано е доволна най-комплексната участничка. Виждам, че вината отново е поделена.

Ралица не знам за каквъв реванш говори, след като Валентин реди 40 минути пъзела. Аз не бих празнувала подобен "реванш", просто да се радват на цялостното си представяне и на Резиденцията и толкова.

# 237
  • Испания
Браво на Валентин! Аз се съмнявах в него. Браво!

# 238
Морунов да не е хванал глисти на реката. Тоя човек съвсем се стопи, пък от резиденцията идва.
Според мен Андрей и Елизабет саботират играта. Не може да са чак толкова неориентирани.

# 239
Няма срама Елизабет. Тя е виновна, не НИЕ.

Общи условия

Активация на акаунт