💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 189
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 285
  • Испания
Люлея, люлея се

# 286
Елизабет не каза, че тя е провалила играта, а че те двамата с Андрей са виновни - има разлика. Според мен грешката си беше основно на Елизабет.

# 287
  • София
Когато Милена е на грешни постове, обикновено вината е нейна за това, че не се е възпротивила. Елизабет каза, че вината е нейна и на Андрей.

# 288
Ако Симеон се измъкне утре от капитанската битка, директно ще се позиционира на челно място в черния ми списък с най-неприятни играчи. То не че имам бял списък, май не останаха хора, на които да симпатизирам. Не искам Борис да си ходи утре, заслужава да стигне до обединеното племе.
Паулина и Стратимир бяха страхотни днес.

# 289
Къси, дълги крака. Няма значение. Не успя да улови синхрона Елизабет.

# 290
Елизабет си каза,че тя е провалила днешната битка.Не знам какво повече искате от нея.Призна си момичето и наистина тя е причината,просто защото е дребна с къси крака и ръце.Не беше добра идея да я сложат на люлката.
Тя Поли не е много по-висока, а не е и гимнастичка.

# 291
Аз много се изкефих на победата на Приключенците тази вечер. Или по скоро на загубата на Елизабет в нейната игра. Крайно ми е дразнеща и всеки друг ми е по симпатичен от нея, чак и Андрей ми стана неприятен че и е като кученце.
Но факт другият отбор е по добър. Добър е Стратимир и според мен има място на финала. Днес и Поли се справи отлично в сравнение с гимнастичката.

# 292
  • London
Люлката е като да си на успоредката.....няма никакво значение ръста. Аз съм изненадана, че не се е справила....не съм гледала. Заслужава ли си да пускам?

# 293
Поли много правилно си каза за Елизабет. Аз очаквах по-добра игра от лиглата. Паулина беше много по-добра от нея.

# 294
Спойлерът за финалистите и победителя е от мен,за съжаление ми го каза човек присъствал на снимките на финала.Гледам с половин око,Мани трябваше да си иде в битка,не мисля че ще се върне.Сега хептем ще си повярва.Елизабет днес се изложи много,Неделчо нямаше никакъв шанс за съжаление.

# 295
Паулина и Стратимир с каква лекота си подаваха, а каква голяма мъка беше при Андрей и Елизабет. Много ме напрегнаха днес, трагични бяха. Неделчо не е факир та да стопи тази преднина.

# 296
  • В светлината на слънцето
Значи Манка не ми е никак симпатична и не само не трябваше да стига до този етап, а изобщо нямаше място в играта. Че симулира неведнъж, симулира. Нооо… днес като я изнасяха, за секунди се мерна част от стъпалото на ударения й крак. Точно под палеца се виждаше сериозно зачервяване. Чупила съм стъпало (носеща кост) и точно същите морави петна имах. Та май-май тоя път не лъже и ще се разделяме с тоз литературен герой.

# 297
Люлката е като да си на успоредката.....няма никакво значение ръста. Аз съм изненадана, че не се е справила....не съм гледала. Заслужава ли си да пускам?
Не. Поне мен много ме хвана нервата да гледам мъките на мишленцата.

# 298
  • Испания
Скрит текст:
Не. Поне мен много ме хвана нервата да гледам мъките на мишленцата.

Малчо и мишленце.

# 299
Значи Манка не ми е никак симпатична и не само не трябваше да стига до този етап, а изобщо нямаше място в играта. Че симулира неведнъж, симулира. Нооо… днес като я изнасяха, за секунди се мерна част от стъпалото на ударения й крак. Точно под палеца се виждаше сериозно зачервяване. Чупила съм стъпало (носеща кост) и точно същите морави петна имах. Та май-май тоя път не лъже и ще се разделяме с тоз литературен герой.
Да, който е чупил пръст знае - точно си изпуква така. Мисля, че този път тя не симулира.

Общи условия

Активация на акаунт