💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 080
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 300
То не бяха викове, напътствия от гимнастичката.  И Неделчо и беше крив, че не скочи да и помага като се изплъзна. Забелязала съм от ден първи, че девойката все се оправдава с нещо, когато загуби. Този път реши да сподели отговорност с Андрей.
Симеон ми е другият антифаворит. Много подмолен играч. Не ме кефи въобще.

# 301
Значи Манка не ми е никак симпатична и не само не трябваше да стига до този етап, а изобщо нямаше място в играта. Че симулира неведнъж, симулира. Нооо… днес като я изнасяха, за секунди се мерна част от стъпалото на ударения й крак. Точно под палеца се виждаше сериозно зачервяване. Чупила съм стъпало (носеща кост) и точно същите морави петна имах. Та май-май тоя път не лъже и ще се разделяме с тоз литературен герой.
Да, който е чупил пръст знае - точно си изпуква така. Мисля, че този път тя не симулира.

Да, щом е чула пукане, и след това скочи от болка като я пипна лекаря, работата не е шега.

# 302
Значи Манка не ми е никак симпатична и не само не трябваше да стига до този етап, а изобщо нямаше място в играта. Че симулира неведнъж, симулира. Нооо… днес като я изнасяха, за секунди се мерна част от стъпалото на ударения й крак. Точно под палеца се виждаше сериозно зачервяване. Чупила съм стъпало (носеща кост) и точно същите морави петна имах. Та май-май тоя път не лъже и ще се разделяме с тоз литературен герой.
Да, който е чупил пръст знае - точно си изпуква така. Мисля, че този път тя не симулира.

Да, щом е чула пукане, и след това скочи от болка като я пипна лекаря, работата не е шега.
Определено този път наистина се виждаше, че я боли. А в този момент Елизабет си пееше.

# 303
  • София
Ако Мани отпадне поради контузия ще си тръгне непобедена Simple Smile
Елизабет ми е непоносима като присъствие, а и днес се изложи.

# 304
Мани ясно, че няма да е Капитан вече и няма да ходи на битка утре. Както си говореха Приключенците, май Борис ще отива на капитанската срещу Андрей и единия от тях няма да се завърне сигурно.
Ако трябва някой да я замести,  нали Симеон имаше желание.То беше само на думи,  ама като нищо сега може да му изиграе лоша шега.Ама на Симеон май много му се иска да ходи на битка с Андрей,  ама няма желание;)))

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 23:32 от biglubo

# 305
Елизабет верно е като вещица. Мани я преглеждат, тя си пее детство мое?!
Сега разчита на проклятието на резиденцията. Надявай се. Simple Smile
И що ли си е заключила профила? 🤣

# 306
  • SF
Люлка, люлка се люля, девойко,
люлка, люлка се люля
Та кой, та кой се люля, девойко?
Яна, Яна се люля

Песента е от Тракийска фолклорна област.

Много се напрегнах докато Андрей и Елизабет си предаваха торбичките. Направо ми идваше да ги бутам. И двамата са виновни. Признават си грешката. Аз повече от това не виждам какво може да каже Елизабет. Няма да й посветят цял епизод, в който да си признае публично, че е провалила играта.

Иначе победата на Сините е малко пирова победа. Смениха си контузените играчи. Не знам, ако на Рабухчиев не му се повръщаше как щяха да се стиковат с Паулина до 15-та торбичка. Може би не много по-зле или по-добре от Андрей и Елизабет. И Симеон говедото тегли въжето несравнимо с Мани, която щеше да рухне по някое време и да се разхожда по пясъка. Тогава можеше и Неделчо да има шанса да навакса "люлянето".
Можеше, трябваше, щеше.... Червените са на стопанството.
И си признават грешките. Надявам се, не очаквате да се самоубиват, а само да си признаят.
Е, признаха си.

# 307
  • Germany
И все пак звездата на сезона ще си тръгне непобедена. Терминатор и половина си е Мани.

# 308
  • London
Не мога ...скролвам аз и на какво попадам.

# 309
Също има възможност
Скрит текст:
спойлерът, ако е верен, да се върне Мани, но да отпадне на капитанската утре. И на елиминация в петък да падне Горилата. А някъде в спойлер бях чела, че именно Горилата е големият победител. Като цяло на никой спойлер не вярвам, имам ги предвид, но съм скептична.

Взима скалпа го разбирам като кражба на капитан, а не директна елиминация, но ще видим.

Помните ли Георгиос как се беше контузил и вместо да се жертва на елиминация се изниза като пръдня из гащи? Много жалко мъжленце беше той, както и всичките мъже от славяните.

# 310
  • London
Любимо мое видео ще се окаже като дуела на Елизабет с Поли на мисия люлка....Joy

Елизабет в ролята на Надя Команечи....( Нейната уж любимка ) и Поли в ролята на Лена.Joy Да живее успоредката....люлката.Joy

Май ще си ги пусна все пак! Поне да се посмея ако не друго. Laughing

# 311
Daisy,
Да, и на мен ми направи впечатление. Аз вече започвам да си мисля, че Елизабет не е расла сред хора, а в залата. Тя си знае само себе си, и нищо и никой друг не я интересува.

# 312
Интересна битка беше от гледна точка на две неща: липсата на синхрон между Мишленце и Малчо и усилията на Милена. А, и тето, доброто справяне на Стратимир. Не мога да си преставя как някой не схваща разминаването на люлката, не че Тими беше гений, но схвана за разлика от другите.

# 313
  • Бургас
много странно точно Елизабет да е слабо звена на люлка

# 314
  • София

Игри на волята (15.11.2021)
Сезон 3 Епизод 53

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Общи условия

Активация на акаунт