💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 035
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 360
Четох някъде интервю на Мани , която откровено си каза , че още като е влезнала в предаването е разбрала , че не е за там , но нямало как просто да си тръгне . И , за да не се излага публично , което така или иначе се случи , се опитала да остане по-дълго и да покаже самочувствие .
След като мина епизода , смятам , че няма да се върне вече .
За Симеон и Пуякинята , мисля , че той беше прав , въпреки че беше груб . Време е вече да не и се мълчи и някой да я постави на място . Ето , ме мажело да млъкне , когато и се озъбиш . Верно и Стратимир и каза “млъкни” , но го каза със страх и почитание 😁 Относно коментара му във фейса , не знам защо се засяга от истината , че е под нейния чехъл .
За Елизабет подкрепям повечето мнения … пълен провал се оказа … да оставим това , че провали играта … самочувствието и подмолноттта и са вече прекалени .
Ако имах анти класация би била доста оспорвана . Чак се чудя кой бих сложила на първо място - Елизабет , Паулина , Симеон … второ - Борис / и то след неговите груби избухвания/ , трето - Рабухчиев . За него се чудя проблем ли има , или просто е мега не издръжлив ? За най-достойни смятам - Миленка , Морунов и донякъде Андрей и Стратимир / ако не беше в на Поли полата , би бил топ ./

# 361
Е, айде сега, нямало как да си тръгне Мани. Ми да види мис Ели. Тихо и кротко направи всичко възможно да отпадне на елиминация още в началото. Мани колко пъти беше номинирана.. според мен се оправдава само.

# 362
Би било интересно, ако на капитанска битка пленят Андрей и мишленцата се озоват в различни племена. Изключително неприятна ми е лиготията между тях.

Точно това бих искала да видя довечера.
И дали бойците ще стрелят по Елизабет, ако са на съвет?

Ако Мани си тръгва, да видим и Симеон дали ще откаже да е капитан, при положение, че снощи заяви желанието си за капитанство и на терена. Човекът вдигна ръка и взе думата да обяви това желание и на двата отбора.

# 363
Бас ловя, че вече не му се капитанства, ама човек като си отваря устата трябва да внимава какво казва да не вземе да се сбъдне Grinning

# 364
  • London
Според мен Симеон ще се бие днес. Не вярвам да се скатае.  Пък и е качил стори... за капитанска днес с торнадо емотикон. Едва ли, ако се бие Пешо, Гешо и Каракешо ще го качва.

Друг е въпроса дали няма да размаже Андрюша и за награда да иде при Елизабет.... да си оправят сметките.Laughing На продукцията лесно могат да й се хванат спатиите, такива размени обичайно с цел драми и изясняване на отношения са й по вкуса....

# 365
  • Испания
Нали писах вчера, че Ксения се прави на интересна с това, че ще съобщи /вчера/ за нейно важно решение, което е свързано с нещо много неприятно. Е, резултатът е 60+ последователи повече. Не я следя, но има шарани и в ИГ.

За да предприемеш тази стъпка, трябва да имаш пари минимум да наемеш зала - нещо, което ме навежда на разни мисли.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 15:38 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 366
  • London
Ето вече е публична тайна тези твои мисли. Всички го четем навсякъде.... даже не го приемам за спойлър, а за факт, който се знае на 1000000%. Само дето госпожата има ли диплома за инструктор? Наистина ми идва малко в повече всеки да предлага услуги само, защото може да прави шпагат и мост ( и аз мога без да имам умения да подготвям тоя и оня физически )Laughing.

# 367
Ауу какво решение, шок и бонба, феновете припадат..

# 368
Поне вече няма да е безработна жената Grinning Но наистина ми е странно всеки да е треньор. Макар че един приятел американец си нае продавачката в магазина за учител по български (не, нямаше диплома). То един вид това не се ли води незаконно Grinning
Ксения ще плаща ли данъци, ако преподава на разни хора дори онлайн? 

# 369
  • London
Много ме съмнява да има будали. Или ако има някой да иде ще е от любопитство и няма и да повтори. За да й се получат тия неща трябва лично да е била в предаването и да е показала завидни физически умения и качества. А така....  буквално се чуди как да лови с трици маймуни. Мислят си, че хората парите по дърветата ги берат и се чудят на коя скучаеща домакиня да ги подарят, че да ги научи как да направят поза свещ. Ох, ох.....

Разговор Андрей и жена му:
- Ти сега видя ли тая Красима.... напълнила е една зала с хора. Сега и ти ще се чекнеш тук на инстаграм.... и после ще зарибим дебели лелки да ти плащат да се разтягате.
- Да, да Андрюша....
- Ами да... иначе към Казахстан, стига си седяла и пръцкала вкъщи.

Видели, че жабата подковава коня и те надигнали крак....

# 370
  • Испания
Ето вече е публична тайна тези твои мисли. Всички го четем навсякъде.... даже не го приемам за спойлър, а за факт, който се знае на 1000000%. Само дето госпожата има ли диплома за инструктор? Наистина ми идва малко в повече всеки да предлага услуги само, защото може да прави шпагат и мост ( и аз мога без да имам умения да подготвям тоя и оня физически )Laughing.

Можеш, но мъжът ти не е звезда, предполагам. Друго е да те тренира жена на звезда, а дали е квалифицирана, на кого му пука!

# 371
  • London
Андрей звезда? Кажи честно?

# 372
  • Испания
Андрей звезда? Кажи честно?

Много пъти писах, че тя, отговаряйки на въпроси, каза, че понеже сега Андрей е звезда, тя събира повече последователи, с които да работи. Това беше сигурно миналия месец.

Това, че е звезда, не са мои думи. Просто я цитирам без кавички.

# 373
  • София
А Ксения е?
По отношение на спора Поли-Симеон - не харесвам и двамата принципно, но тя наистина го прекъсна сто пъти.

# 374
  • Испания

Жената на Андрей.

Общи условия

Активация на акаунт