💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 111
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 375
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е, айде сега, нямало как да си тръгне Мани. Ми да види мис Ели. Тихо и кротко направи всичко възможно да отпадне на елиминация още в началото. Мани колко пъти беше номинирана.. според мен се оправдава само.

Aбсолютно.Ако Мани искаше да си тръгне,щеше да го направи отдавна.
Според мен,тя е комбина с продукцията и й задават от време на време реплики,с цел тя да създава интерес/интриги както беше със Стоян и как имал роднина в другия отбор,както се случи с "Я кажете сега за какво ще изхарчите парите?" Толкова е пазена,толкова е бутана напред,нагласени игри,имунитети..явно си има причина,нали?

Нейното участие е обида към зрители и участници.Вън!

# 376
  • London
Аз чак сега пуснах записа.... то драмата с Поли и Симеон си има предистория някаква. Тя нещо подигравала ли му се е по отношение на заплащане ли? Що ли?

Иначе мен въпроса с предимствата и тяхната различност все така си ме гложди.... чудно те усещат ли се докато са вътре това нещо или вятър ги вее на бял кон.

# 377
  • Испания
Един - със сигурност. Останалите - не знам. Вероятно се правят на луди, само и само да са в телевизора.

# 378
Аз чак сега пуснах записа.... то драмата с Поли и Симеон си има предистория някаква. Тя нещо подигравала ли му се е по отношение на заплащане ли? Що ли?

Иначе мен въпроса с предимствата и тяхната различност все така си ме гложди.... чудно те усещат ли се докато са вътре това нещо или вятър ги вее на бял кон.
Вероятно е споменала, че вземат добри пари(колегите на Симеон) и той се е обидил , че го изкарват богат и сега може да не му дадат наградка , понеже си има .

# 379
  • London
Един - със сигурност. Останалите - не знам. Вероятно се правят на луди, само и само да са в телевизора.

Кой е този Един? Неделчо ли?

За мен е интересно защо Андрей така се активира да иска да ходи на битки?

Ясно, мерси Аурора.

# 380
Алекс, не Неделчо.

# 381
  • София
Получи им се излагането и на двамата, но на Симеон му се получи по-добре.
Спорът беше глупав, Паулина наистина е дразнеща, но не може да се отрече, че в поведението на Симеон прозира агресия, той си е просто такъв, колкото и Паулина да не е всеобща любимка (не е и моя). Повече ме "впечатли" реакцията на Стратимир. Напомни ми за глупаците, които стояха около Веселин, докато унижаваше Ана Мария, макар ситуацията да е несравнима, това тук беше нищо. Но ми се струва, че би реагирал като Томас, ако беше на негово място тогава.

Докато Алекс беше в предаването нямаше индивидуални предимства, а за предимствата в племенните игри всички открито коментираха, че много лесно се стопяват. Можем да гадаем, но поне според мен на този етап вече всички са осъзнали разликите в предимствата.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 17:43 от La Vikinga

# 382
  • London

Алекс твърде рано си замина, тогава не бяха лъснали тези неща сякаш. Но хората, които понастоящем са вътре би следвало вече да са наясно..... аз поне щях да съм. Говоря за времето на снимане, понастоящем сигурно няма човек да не си е дал сметка гледайки епизодите.

Симеон е кибритлия, личи му..... не мисля, че с лошо го направи, просто има къс фитил. Колкото за Поли ми направи лошо впечатление, че уж се извинили един на друг пък после пред камерата и пред Мани друга песен пееше.... не му вярвала, ала бала. Напълно ненужно беше това да го споделя, каквото мислиш си го дръж в себе си пък пред камерата кажи ''Оправихме се и за мен няма проблем оттук насетне''.Grin

# 383
https://www.youtube.com/watch?v=CsatnQxGc9A  повече гледам самите игри и явно съм пропуснала този бисер Grinning

# 384
  • London
Рабухчиев да не е хипохондрик? Може ли за леко сгаждане лекар да вика.... смисъл застани на страна ще ти отмине като не се люлееш. Хах.... не искам да си го представям на 60 как ще е. Сигурно постоянно в поликлиниката на профилактика. хаха

# 385
Каквото предаването - такива и звездите.
Жалка история.

# 386
Рабухчиев очевидно има проблем с вестибуларния апарат. Може да го е отключил по време на формата. Това, че често му се гади, има световъртежи и е супер зле с баланса, говори за точно такъв проблем. Дано да е взел мерки след края на предаването, че иначе може много бели да си докара.

# 387
  • London
FireWithin666, като ти видя новия аватар на мига се сещам да си отворя бира.

Стигнах до заветния момент с Мани.... аз не знам, но нещо не й повярвах много. Нито се препъна нещо? Така може ли да си потрошиш кост? Питам, защото най-сериозната ми травма е изкълчена ръка и то в детската градина що се касае до костна система.....

# 388
  • Варна
И аз не вярвам на травмата на Мани. Как пък си счупи пръстта точно когато бойците изравниха торбичките и дори мисля поведоха с една. Мисля, че усложливо и изпука нещо си, за да спести още един път стопанството на приключенците. Simple Smile
Довечера ще разберем, че тя нейната работа е като лъжливото овчарче.

# 389
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз не разбирам как от едно бягане можеш да 'счупиш' пръст.Да се беше ударила в нещо,разбирам..
На това лъжливо овчарче не й вярвам на нито една дума.

Андрей иска да ходи на битки,защото се вижда,че отбора все губи и все ходят на елиминации.Моята логика е,че хем му се играе,хем иска като силен играч да се пробва да отстранява Сини,вместо Бойците да губят хора.
И за разлика от Симеон,който много иска да ходи на битки,пък няма желание(ХАХАХА), Андрей е сериозен.

Общи условия

Активация на акаунт