💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 003
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 600
Е , то да прогнозираш сценария е тегаво принципно Simple Smile

# 601
Продукцията упорито не иска да следва моя сценарий 😃

# 602
  • Стара Загора
Аз не разбрах, защо Мани трябва "само да стигне до пъзела"? Някакво предимство ли има пак?
  Вероятно докато са й правели скенер на ходилото е разучавала пъзела, нооо уви, не можа да стигне до него.

# 603
Аз лично мисля, че четирима от Бойците ще са част от финалното племе - Андрей, Елизабет, Морунов и Милена. За първите трима гласувах в анкетата, защото и без моя глас Милена ще събере достатъчно Simple Smile
Мани и Неделчо няма да успеят според мен да намерят място в игрите през финалната седмица.

# 604
Сбърках, да. Помислих, че Симеон има топки, но се оказа, че ги има на думи само.

А тук играта не е ли кой ще измами и излъже другите, а не кой има най-големи топки? Или не съм разбрала?
Нали все се казва, че не е спортно състезание, че да се гледа кой е най-силен, най-ловък и най-спортсмен? Ако можеш да не рискуваш и да бягаш от битки си е супер стратегия. Това е съвсем по Сун Дзъ.

# 605
  • Испания

На Мани все ѝ беше зор да е капитан. Като видя, че не печели, започна да плюе по Симеон. Той ѝ е виновен.

Нов бизнесмен

Тези с фанелките плащат ли данъци?

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 23:04 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 606
Сбърках, да. Помислих, че Симеон има топки, но се оказа, че ги има на думи само.
А тук играта не е ли кой ще измами и излъже другите, а не кой има най-големи топки? Или не съм разбрала?
Нали все се казва, че не е спортно състезание, че да се гледа кой е най-силен, най-ловък и най-спортсмен? Ако можеш да не рискуваш и да бягаш от битки си е супер стратегия. Това е съвсем по Сун Дзъ.
Напълно си права. Така е. Стратегия е, и то добра.
Но тогава не обикаляш и не говориш как искаш да ходиш на арената да се изправяш срещу съперник, защото после изглеждаш много нелепо погледнато отстрани.

# 607
Супер си беше стратегията с Мани капитан. Който и да я е измислил, браво на него.

# 608
  • Берлин
В анкетата липсва моят отговор- никой от бойците не искам в обединеното племе. Искам ги вън нсички незабавно

# 609
  • Испания
Още един.

# 610
Супер си беше стратегията с Мани капитан. Който и да я е измислил, браво на него.
То и на предишната капитанска беше стратегическо изпращането на Вальо, ако има елиминация или кражба, да изгърми той.

# 611
Играта утре през миналата година
Седмица 12 Първа битка за спасяване  : Рибари - Жътвари
Скрит текст:
Класическа Сървайвър игра , леко изменена. Двата отбора обикалят бягайки по трасе с препятствия, гонейки се един друг. Застигнат и докоснат от противника играч излиза от играта.
Жътвари - Рибари
По ред на излизане от играта
Рунд 1 -  Екатерина, Йоана, Джералдин, Ваня, Борислав, Чудомир, Милен, Вайс, Тодор, Лазаринов
Рунд 2 - Екатерина, Йоана, Борислав,Чудомир,Милен, Вайс, Джералдин, Ваня, Лазаринов, Тодор
Рунд 3 - Екатерина, Ваня, Джералдин, Милен, Вайс, Борислав, Тодор,Чудомир, Йоана,Лазаринов

Точки за индивидуалното класиране:
2.5 точки - Лазаринов
1.5 точки - Тодор
1.0 точка - Вайс
0.5 точки - Ваня,Йоана,Чудомир

# 612
Скрит текст:
Ако някой има информация как отпадат играчи тази седмица и кои са те ще се радвам да сподели на лично. 🙂

# 613
Напълно си права. Така е. Стратегия е, и то добра.
Но тогава не обикаляш и не говориш как искаш да ходиш на арената да се изправяш срещу съперник, защото после изглеждаш много нелепо погледнато отстрани.

Да, ама стратегията е насочена към тези, които не те гледат отстрани по телевизора, а с които живееш и на които показваш желаното от теб лице, нали?

# 614
Много ме съмнява да има будали. Или ако има някой да иде ще е от любопитство и няма и да повтори. За да й се получат тия неща трябва лично да е била в предаването и да е показала завидни физически умения и качества. А така....  буквално се чуди как да лови с трици маймуни. Мислят си, че хората парите по дърветата ги берат и се чудят на коя скучаеща домакиня да ги подарят, че да ги научи как да направят поза свещ. Ох, ох.....

Не, че нещо, ама след като не сте ходили на нейн урок не можете да коментирате как се представя като инструктур. Моя приятелка я е посещавала в танцовото студио, където е работила, и е споделяла, че е останала много доволна, а преди това само мрънкаше как никой инструктур не й допада като начин на преподаване. Та предлагам като си наеме зала да отидете и тогава да коментирате, поне да знаем дали и ние да я посетим. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт