💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 989
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
Ако някой има информация как отпадат играчи тази седмица и кои са те ще се радвам да сподели на лично. 🙂
Скрит текст:
Неделчо отпада от Мани.Мани отпада от Поли.

# 616
  • София

ЕПИЗОД  54 (16.11.2021)Игри на волята

.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 18:35 от Mari_Mar

# 617
  • London
Много ме съмнява да има будали. Или ако има някой да иде ще е от любопитство и няма и да повтори. За да й се получат тия неща трябва лично да е била в предаването и да е показала завидни физически умения и качества. А така....  буквално се чуди как да лови с трици маймуни. Мислят си, че хората парите по дърветата ги берат и се чудят на коя скучаеща домакиня да ги подарят, че да ги научи как да направят поза свещ. Ох, ох.....

Не, че нещо, ама след като не сте ходили на нейн урок не можете да коментирате как се представя като инструктур. Моя приятелка я е посещавала в танцовото студио, където е работила, и е споделяла, че е останала много доволна, а преди това само мрънкаше как никой инструктур не й допада като начин на преподаване. Та предлагам като си наеме зала да отидете и тогава да коментирате, поне да знаем дали и ние да я посетим. Grinning
И тук ли взехте да се рекламирате? Joy

# 618
Неделчо е отчаян горкият .
Неделчо- "Добре де,може ли тая игра да те оставим да не идваш? А пък другата ще те вземем ,хем да изненадаме Приключенците."Laughing ."Ми то нямаше смисъл да идваш тъй или иначе " ...
Ей разплакаха Манито.

# 619
Аз не разбрах, защо Мани трябва "само да стигне до пъзела"? Някакво предимство ли има пак?
Ами явно го е редила преди това .. с Димо !!

Joy

Те по онова време може да са смятали, че Мани ще се харесва като Катерина.....тя имаше бая привърженици. Та ...
Еха ,няма място за сравнение между Мани и Катерина. Втората в цялата си шашавост е вселени преди Мани-ум, интелигентност, физически данни.Грешката на Катето беше, че е приела да участва само , ако се включи в сеира.
Понеже отговарям на пост, не съм ви дочела, но да си кажа..
Едва ли друг участник в ИВ. е бил подлаган на с такава дилема-да падне или да бие.(визирам Андрей)

Групата на липсващото звено(както каза Бен Гън), труднодишащия , Пульо, Пуля и "аз какво правя там"-Вальо,се отърваха от Манка.....
Всъщност посрещането й беше гадно, но не от   Неделчо, а по-скоро от Морунката, но успя да го замаже.А Неделчо си беше туше ( не от лоши чувства към Мани)а  затова,че осъзна (въпреки , че имаше завоалирани проблясъци и преди това), че те са пионки .... На...
"Трактатът" който написах , не включваше , че ще срещна Мани" трябва да се чете:"Не очаквах, че про ...та,чак толкова ще ни....

Как се казва харем от мъже?
В резиденцията това стана.Ей сега Поли ги ...
Ако случайно паднат приключенците номинирания пардон номинираните ще се излъчат от нейната топ листа на непоносимите.Докато пиша осъзнавам,че такава игра всъщност е за адмирации.

# 620
  • Sofia
И каква стана тя? Оказва се, че сините вчера са победили с поредната шмекерия.. на Манка!
Благодарение на нейната перфектна симулация и блестяща актьорска игра, получиха смяна на най-слабия състезател с най-силния (груба селска сила), и в резултат - резиденция! Еййй никаква благодарност нямат тези хора.. А представянето на Манка си е за Оскар! 😊

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 07:54 от Crystal_Noir

# 621
  • София
Не познах, че Мани няма да се върне повече, по-скоро ми се искаше, за да им е гадно на продукцията. Иначе на никого не пожелавам да отпадне заради травма. Но пък си знаех, че няма да има отстраняване, а само пленяване. Ако има директна елиминация няма да го кажат така крещящо заканително в промото, още там се издадоха за мен, че ни пускат по пързалката. Само не мога да разбера за какво е този цирк. Мани отдавна не е интересна. Обратното, банална е. Тотално съм отегчен вече, дори не е забавно.

Добре, че не дадоха статична игра и да унижат един олимпиец по ски бягане и ултрамаратонец. Първа по-тежка игра за Мани и истината лъсна. Андрей нареди пъзела, а тя още не беше слязла от стълбата.
Покъртително зле е тази жена. Срам и позор, че изобщо са я взели. С такива като нея и бъдещия победител, който и да е олеква и цялото им предаване. И защо ние зрителите трябва да гледаме тази пародия на битка? Ето точно на такава игра бих искал да видя Стратимир срещу Андрей. Но уви, гледаме Манка.
Другите тъпотии не ми се коментират, а и вие сте написали достатъчно.

Утре ще е онази тегава сървайвърска игра с гонитбата. На която Лазаринов блесна миналата година.
Ами не виждам кой може да се опре на Андрей тук. Сам ще ги бие всичките. Та той е бивш професионален състезател по ски бягане и ултрамаратонец. Така че серията от загуби за Бойците би трябвало да секне.

Трудно ми беше да избера трима. Все пак гласувах за Морунов, Андрей и Милена. Колебаех се между Милена и Неделчо за третото място, но Милена ми е по-симпатична.

# 622
Ако отборите номинират по двама души, тогава в петък четирима ли ще се състезават?

# 623
Относно днешния епизод продукцията са очаквали Мани да даде по-голям спектакъл в другото племе, но явно резултатите не са били очакваните и си я връщат при бойците където имаше доста кавги.

# 624
  • Брюксел / София
Мда, и аз мисля, че идеята Мигла да отиде при приключенците е била да се хванат за гушите с Поля, а те взеха, че се сдушиха. Къде по-интересни са караниците на мигла и Неделчо, дето се разправят като циганите на пазара, после се сдобряват, после пак скандал и така до откат. Тъпарев си мре за скандали и интриги, и ако ги няма естествено ги създава.

# 625
  • London
То е ясно наистина, че утре Андрей ще бие. И пак предвидима скука. Никакъв съспенс.Joy

# 626
Супер си беше стратегията с Мани капитан. Който и да я е измислил, браво на него.

.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 17:19 от Анонимен

# 627
Някой ще бъде ли така добър да изкара едно gif-че с безценната реакция на Неделчо като видя, че Мани се връща? Не съм се смял толкова откакто Мани уж се засилваше да катери стената Joy

# 628
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Предполагам саркастично говорите,че играта е нагласена за Манка.Обратно е според мен.

Играта е елементарна точно като за Манка.Дори се вижда оградата за прескачане(Мани никога няма да скочи),която е махната,за да е по-лесно за нея.
Андрей си я отвя с едно щракане на пръстите,а чухте ли как преди битката му се заканваше и го атакуваше психически,за да го разконцентрира..
А аз през цялото време се смеех,че си е повярвала,че има някакъв минимален шанс срещу играч от неговия ранк Laughing

# 629
Всички си мислят,  че да продаваш дрешки е много лесно.
Много са си повярвали … но … всяко чудо за три дни !!

Общи условия

Активация на акаунт