💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 998
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 630
Беше грешка от страна на Неделчо да показва на Мани, че е нежелана в племето. Отхвърленият човек става опасен. Това дава възможност на Елизабет да привлече Мани за съюзник (Елизабет се усети и почна да я успокоява).
Неделчо и Морунов са малцинство и са лесна мишена за отстрел на съвета.

# 631
Така.
Това с двама номинирани от племе е реално подигравка със стратегията на Елизабет. Толкова го мисли как да има контрол над племето, а сега Продукцията я наигра с тези двама номинирани. Но няма да се окаже фатално и да промени плановете и.

Сега за пореден път ще хвърлям боб за сценария Joy
При шест човека племе за сигурна номинация трябват три гласа. Има вариант при разпиляване или концентриране на гласовете и два гласа да са достатъчни да те изпратят на номинация с/без решение на Капитана.
Според мен Бойци и Приключенци ще си поделят по една победа в игрите за спасяване от номинация.
Днес е логично Приключенците да са на съвет. Според мен ПСР няма да гласуват за Симеон, а за Валентин. От своя страна Валентин,Симеон и Борис ще гласуват за Поли. Очаквам Поли и Валентин да са двамата номинирани през тази седмица от Приключенците.
Утре при Бойците двамата номинирани ще са Мани и Неделчо. Неделчо с гласове от Елизабет и Мани, Мани с гласове от Неделчо, Морунов, Милена и Андрей.
В петък очаквам два варианта на развитие :
1. На четворната битка за спасение от елиминация последния да отпадне директно, първия да се спаси, а втория и третия да отидат на битка за елиминация. Очаквам изометрия, която Поли да спечели, Мани да остане втора, Неделчо трети и Валентин последен. И като резултат Мани и Неделчо на битка за елиминация, Валентин отпада директно.
2. Ако в четворната битка първите двама се спасяват, последните двама отиват на елиминация тогава залагам за победа на Поли, втори Валентин, Мани и Неделчо отиват на дуел за елиминация.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 07:50 от Bengun

# 632
Ако Неделчо отпадне тази седмица, има логика и Валентин да отпадне - така и двете племена да останат без човек за пъзели. Но ми се иска Валентин да е част от обединеното племе.
В анкетата гласувах за Морунов, Милена и Андрей. Неделчо напоследък много се излага, а другите няма да ги коментирам.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 07:55 от FireWithin666

# 633
  • София
Мани са я сложили в ролята на Черния Петър. От своя страна тя е свикнала да е единак предвид историята й - лоялността й е до момента на изгодата, ако може да се нарече лоялност. Вярно, че всеки в живота си гледа интереса, но повечето хора имат някаква лоялност към близки, а при нея е по-проблемна.

# 634
  • Sofia
Мани са я сложили в ролята на Черния Петър.
Скрит текст:
От своя страна тя е свикнала да е единак предвид историята й - лоялността й е до момента на изгодата, ако може да се нарече лоялност.
Вярно, че всеки в живота си гледа интереса, но повечето хора имат някаква лоялност към близки, а при нея е по-проблемна.
Тя Мани цялата си е един голям, ходещ проблем! Бездарна, безполезна, лукава и подмолна, пък виж докъде стигна!? Отдавна вече не е смешно, тъжно е! А тя пък даже си и вярва..
П.С. Гласувах: Морунов, Неделчо и Андрей.

# 635
Гласувах за Морунов, Милена и Неделчо. Социализмът, който живее в мен иска всички да си продължат докрая. Отнесоха много- и на арената и на реката, и в стопанството. Мъчно ми е като ще започнат да изчезват сега по двама. 2-3 месеца ме забавляваха. Изглежда ми нечестно да изчезват набързо. Ех, Неделчо...

# 636
Гласувах за Морунов, Андрей и Неделчо. Иска ми се да видя "стратега" как ще играе сам за себе си и кого ще обвинява.
Бойците без Мани пак губеха, едно заради лошо подредени постове в игрите, и второ - липсата на Стоян си оказа влияние. Той се хвърляше в игрите и не се е скатавал нито веднъж.
Каквато и да е причината Мани да е още в игрите след Стоян, Красима, дори и Соня, е подигравка със зрителя.
Надявам се довечера да бият бойците. Чаках тази игра с нетърпение.

# 637
Соня специално много съжалявам, че си тръгна толкова рано, беше много силен играч според мен. Дори и от Елизабет мисля, че е по-силна. А последната как лицемерно ходи да успокоява Мани снощи, а до преди 2 минути на масата всички бълваха обиди и подигравки към нея, тя даже я сравни с куция бръмбар. Хубаво, няма лошо да й се смеят, ама после какво ходи да й се прави на добронамерена. Но да, знам, стратегия...

# 638
Мани нямаше шанс срещу Андрей, за жалост. Много исках да го бие, че да им падне малко самочувствието на червените.
Много интриги този сезон, все едни стратегии се нищят, всички са едни умници и хитреци и всеки се опитва да надцака останалите. Ама не с умения на арената, Ами с групички и коалиции. Сезонът на коалицията.
Харесваше ми това предаване, че беше по различно от Биг Брадър и фермите и тям подобни, ама и те заложиха на пошлото и  интригите.
Следващ сезон май, май няма да гледам.

# 639
Мани е като природно бедствие: връхлита те искаш- не искаш. Трябва да кръстят някой ураган на нейно име. Вместо ураганът Катрина ураганът Мани.

# 640

Бойците без Мани пак губеха.

Така си е, няма накъде по-зле Grinning, нямаше защо толкоз да се стресират при вида на Мани.
Много смешен епизод  - точно като буболечка (чак хлебарка не е жената), Мани изпълзява когато най-малко я очакваш Scream. Затова ми харесаха Елизабет и  особено Андрей как се смееха, (човек е силен ако може да се надсмива над себе си и ситуацията , в която е попаднал ) - то толкоз трагикомично беше Joy Да се състезаваш с ясната перспектива, че нямаш нормален печеливш ход , за племето имам пред вид . Другите сметки не са ми ясни.
А Неделчо и Морунов напълно ги разбирам - чувството им за справедливост е блъскано в стената сто пъти вече, направо се чувстват като прокълнати  Sad .

# 641
В тази битка, която в сравнение с другите беше от малкото сносни и безопасни в среща Симеон:Андрей щях да дам шансове 60:40 за победа.
Тоест повече за Симеон.
Иначе нямам лични предпочитания при среща на тия двамата.

# 642
  • London
На това племе изобщо само Мани не им е виновна. Те просто толкова си могат.....в другото племе просто хората са по-подготвени така да го кажем физически.

# 643
  • София
Според мен Неделчо е този, който обърква всичко със стратегиите си, които често излизат куци.

# 644
  • Испания
Мани изпълзява когато най-малко я очакваш Scream.

Според мен Мани не изпълзява, продукцията я изпълзява. Писах онази вечер колко смешно и тържествено Димо обяви: "Мани ще бъде изнесена на носилка!!!" Тя се връща на другия ден /за нас, а може да се е върнала са час или няколко часа/ и казва: "70% от крака ми е оздравял". След миг /за нас/ става зле и на следващия ден може и да си тръгне. Чудили са се какво още да измислят.

Народният театър, но не голямата сцена, а малката.

За анкетата: не е задължително да се гласува за трима, ако не искате толкова състезатели да отидат в обединеното племе. Аз гласувах за двама.

Общи условия

Активация на акаунт