💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 223
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 885
Да, много яка игра е.
Само като си спомня Добата как се задържа на колелото срещу Юли Simple Smile

# 886
Триото ако бяха умни можеха да се коалират с Вальо и спокойно да отстрелят един силен играч в лицето на Симеон или Боби. Пък дали щеше да се спаси или отпадне щеше да е някакъв плюс. Сливането ще е скоро и един силен играч по-малко, би било добре дошло за мен.
Симеон пък все ги номинира, за да се върнат.. дам, сигурна съм! Еми номинирай Стратимир или Рабухчиев, ще се върнат и те.
Честно казано и аз очаквах подобно развитие. Въпреки, че триото не са ми любимци, подкрепям идеята да създадеш здрава група около себе и да се подкрепяте до обединението, оттам всеки за себе си. При Приключенците беше интересен този допълнителен вътрешен двубой, който имаха. За жалост Туджаров много рязко натисна конците на  Милена, Семира отпадна, той се разболя и пътят на триото беше разчистен.
Сега им беше моментът да пробват разчистване на силен играч като Борис например, особено при положение, че обединението е близо.
Хареса ми изненадващата двойна номинация, която внесе малко смут в редиците им, все пак не може всичко да ти се нарежда точно.
Омръзна ми вече от цакане с пешки, искам истински оспорван и красив дуел, нямам търпение и за финалния етап на играта.
 Мъчно ми стана за Вальо, милинкият, като осмокласник сред дванайсетокласници Grinning И най-слаб го изкараха, а единствено беше зле на торнадото, според мен винаги се е представял на ниво и опрелено заслужава да снигне до обединението.
Много ми е красива тази  Паулина, като характер хич не ми допада, но може би е най-хубавата жена участвала в предаването.

Задава се една от любимите ми игри.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 22:46 от валия

# 887
Симеон не ми е особено симпатичен, не ми изглежда читав човек, но хитро играе. Идва от друго племе, а 2 пъти става капитан, спасява се от номинации + той реши кого ще изпрати на арената. Само заради това заслужава да стигне по-напред.

# 888
  • Испания
Паулина номинира Валентин, защото не бил комплексен играч. Той поне реди пъзели. Тя и за тази работа не става. Днес издъхваше от първите, пък после се оправда, че Мигла ѝ била виновна.

В обединеното племе ме интересуват само Валентин и Борис от приключенците.

# 889
  • София
Разбрах, че онзи ден е имало 'лайф' с Ваня (каскадьорката). Случайно някой да го гледал, дали го е запазила, нещо?
Отговаряла е на доста въпроси и то свързани с този сезон. Кои са и фаворитите, какво мисли и пр.

Иначе относно анкетата, всички приключенци до един заслужават място в обединеното племе, защото при тях слаби играчи няма.
Симеон и Поли ми харесват най-малко, но и не ме дразнят чак толкова много. Борис е малко над тях.

# 890
  • София
Мъчно ми стана за Вальо, милинкият, като осмокласник сред дванайсетокласници Grinning И най-слаб го изкараха, а единствено беше зле на толнадото, според мен винаги се е представял на ниво и опрелено заслужава да снигне до обединението.
Мда, времената се менят... по времето на Туджаров беше безмилостен и нагъл кадровик... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 891
Гласувах за Стратимир, Рабухчиев и Боби. Рабухчиев ме кефи с хубаво тяло и искам още да го гледам. Другите са ясни.

# 892
  • София
Надявам се утре пак да паднат Приключенците и да се номинират големите мъжаги, дето са само мускули и едно кардио не могат да изкарат. Честно казано, нито Вальо искам да отпадне, нито Паулина. Вальо им изнася пъзелите, незаменим е, а Полито е прекалено удобна за номинации точно защото е жена, каквото и да ми се обяснява Бобито. Много се дразня на лицемери, които с кеф номинират много по-можещи от тях, а иначе били много силни, пък на една индивидуална битка не са били. Пфф.

# 893
И за мен Паулина е най-красива,  много хубава коса и очи има - гълъбово сини. И като играч е добра.

# 894
  • София
В анкетата гласувах за Стратимир, Борис и Симеон, като за последния ме беше срам да гласувам (съвсем честно), но гласувам по линия "продължаването му по-напред от Елизабет в ИВ ще я побърка". В предната анкета гласувах за Неделчно, единственият боец, който искам да видя в обединеното племе, макар да знам, че няма шансове.

# 895
  • София
Хаха, мен пък кажи-речи всички Приключенци ме дразнят, или са глупави, или лицемери, някакви надувки. Grinning Подкрепям единствено Вальо.

Много се смях с бръщолевенето на Мани, какъв сюжетен обрат направи, цели две любовни интриги вкара!!

# 896
Не знам кои ще са номинирани, но е крайно време Манка да се маха. Твърде дълго остана и абсолютно незаслужено. Писна ми от ци*анските й номера. А и е хем некадърна, хем много й знае устата все. Може да ми е забавна на моменти, но адски ми писна от Биг Брадър простотиите, които гледам основно заради нея. Затова утре ще стискам палци, показалци и ще се моля на Тупарев да пращат Манка на съвет, да я номинират дружно, да ходи на арената и после куцук-куцук към вкъщи. Ще се ядосам много, ако Валентин отпадне преди Миглата.

# 897
  • London
Неделчо трябва да благодари на Мани за това, че пропускат съвет, защото ако не беше в техния отбор нямаше да получат точно тази игра.

На вас реалистично ли ви се струва това, което каза Ралица на втория ден от седмицата: "Андрей, имаш феноменална седмица. Арената те обича, направо на финал!" Trollface Това е третата "индивидуална" игра на Андрей за три месеца и са минали два дни от седмицата, като първия ден той се изправи срещу Мани... Малко обективизъм няма да ѝ навреди на Рали.
Ами настройват ни за финала вече.....Joy

# 898
На Мани вълшебната катерица Беатрис й ги говори. Как знае какво са си "писали" Симеон и Красима Laughing и Красима чак 4 страници изписала.. Grin

# 899
  • София
Ами настройват ни за финала вече.....Joy
Така е, но ефектът Мандела трудно може да проработи, когато всичко е на запис, как да забравим, че Андрей не белсна с нищо три (3) месеца, само защото Ралица ни казва, че "арената го обичала".

Общи условия

Активация на акаунт