💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 881
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 380
Доообреее, изразявам надежди за тази вечер Мани да отпадне. Стискам палци и правя молебен продукцията да не я остави още в предаването. Така ок ли е?

Какви надежди, ти направо си каза кой не отпада.Аман от глупости.
Мисля, че си в грешка
Нямам си и идея кой ще отпадне/ спечели, но не искам да е Манито. Не е честно спрямо нас зрителите, другите участници и т.н Мисля, че е недостойно такъв участник да отиде толкова напред, а камо ли да спечели и наградата.

# 1 381
# 1 382
# 1 383
Аз не съм оптимист,  мисля, че червените ще останат с двама по-малко тази вечер. Не че не харесвам и номинираните сини... ама са от противниковия отбор 🙂

# 1 384
Голяма драма с реакциите на Приключенците. Човек като чете тук и ще си каже, че са направили някое сериозно прегрешение. Все едно не стана ясно досега колко е умственият капацитет на всеки играч.

# 1 385
  • София
Много съм разочарована от факта, че попадам на мнения, които издават бъдещи събития в предаването, макар че всячески се старая да не отварям спойлери...
Моля ви, съобразявайте се с тези, които искат да се насладят на играта!

# 1 386
Къде ми отиде мнението бе? Нарекох Мани пърдюха и бам delete.Rage Егати времената настанаха честно... аз дори по-скоро вкарах сарказъм, защото тя го използва в предаването. Даже не знам какво означава и дали въобще има такава дума.Kissing Face

Пак да си кажа....Поли печели първата битка довечера, а Неделчо изхвърля Валентин във втората. Trollface

# 1 387
  • Sofia
Аз се чудя Мани откъде ги намира тези ръбати индивиди. Joy
Скрит текст:

Е то подобни индивиди привличат себеподобни. 😂

# 1 388
  • София
Щом има пъзел, значи Неделчо или отпада в първата част (преди пъзела), или не отпада.
А ако отпадне в частта, в която има пъзел, със сигурност ще е, за да го унижат, както направиха с Мартин, т.е. ще направят така, че да няма шанс. Няма как да ме убедят, че Паулина може да го победи на пъзел, както и че победи Мартин в онази битка. Абсолютно е възможно да победи и двамата в друг вид игри, но не и при подобни обстоятелства.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 19:26 от La Vikinga

# 1 389
Аз все си мисля, че не е издаване какво ще се случи, а по скоро предположения. Това с " чух", "прочетох" не го взимам на сериозно.
Ако има пъзел и логическа задача, още в началото няма кой да бутне Неделчо, ноооо ако има битка преди това с дълго трасе и изометрия ще му е трудно. В пъзелите дори и Валентин трудно ще бие Дечо, пък какво остава за Поли и Манито.
Валентин и Поли за мен да много по комплексни и издържливи от Дечо и Манка.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 18:46 от щастлива мама

# 1 390
То пък големите тайни за спойлери. Днес гледах Кремена в предаването на Гала, която в прав текст си каза кой е единият отпаднал.

# 1 391

Валентин и Поли за мен да много по комплексни и издържливи от Дечо и Манка.

Валентин изобщо не е по-издръжлив от Неделчо. Спомни си игрите в в първите епизоди, как в началото на конкретната игра плуваше що-годе добре, но после на връщане спукваше гума и се влачеше като охлюв....Satisfied

Само Поли и Дечо довечера оле оле оле TrollfaceTrollfaceTrollface

# 1 392
  • Sofia
Тази вечер искам ПолитУ да вземе Манка под ръчичка, и двете дружно да се приберат вкъщи. По пътя, може надълго и нашироко да се изясняват, коя, какво, и защо е казала. 😊 Лично аз ще съм много доволна, а дано, ама надали!

# 1 393
  • София
То има една племенна седмица. Вие ако сте вътре ще искате ли да има някой да реди пъзели? Аз лично не ....Stuck Out Tongue Winking Eye
Според мен не искат хората, които не могат да редят пъзели. Тези, които са се подготвили или по принцип могат, не биха имали проблем. Дали на Неделчо ще му пречи, ако и двамата с Валентин са в обединеното племе, не мисля.

# 1 394
Неделчо, ако няма плуване и пъзел не е ок.
Ще гледаме тази вечер, какво да ни приготвили, като развръзка.

Общи условия

Активация на акаунт