💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 805
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 725
Не съм му от големите фенове на Валентин, но това което направи Продукцията за да разкара от играта минава всички граници. Нещастници и дребни душици.

# 1 726
  • София
Първият ред от пъзела на Неделчо със сигурност не беше нареден в началото, просто той много бързо се справи с този ред.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 00:48 от La Vikinga

# 1 727
Валентин е поредният изгонен от продукцията. Най-мъчно ми е за него и Красима.

# 1 728
  • София
Не бях прав, че винаги може да се нареди този пъзел.
Ето онлайн програмка, където можеш да въведеш числата и да видиш решението, ако има такова.
Комбинацията на последен ред 13 15 14 <> е нерешима.
ВАЛЕНТИН ГО ПРЕЦАКАХА ОТ ПРОДУКЦИЯТА, ДЪНО СА ПРОСТО !!!
Както не получихме обяснение за грешно наредената шевица на Тодор, заснета, прегледала и одобрена от Димо, така няма да получим и за това.

# 1 729
  • Sofia
Трагедия е Мани. Съсипа им целия сезон. Как може да вкарат толкова рядко некадърен човек, но най-скандалното е, че стигна толкова далеч и трябваше толкова читави хора да си тръгнат.
Скрит текст:
Просто нямам думи.
Ей го 5 дъски има да скове с по 2 пирона и се мотае цяла вечност. Това същество няма никаква двигателна култура. Освен това е проста, нагла и с липсващи първите седем и следващите седем години.
чучело

Дяволче, липсват не само първите и вторите седем. На ходещото недоразумение му липсват всичките, до които по неведоми пътища е достигнало. А по-лошото е, че и три пъти по толкова да достигне, нищо няма да се промени. Паразитът си остава паразит, колкото и често да сменя гостоприемника.

# 1 730
  • Испания
Скрит текст:
Първи ред от пъзела на Неделчо със сигурност не беше нареден в началото, просто той много бързо се справи с първи ред.

На никого не е нареден в началото. Имам предвид Неделчо, Мигла и Паулина. Първите редове на Валентин не ги показват дори в мизерния миг, в който показват таблата.

# 1 731
Не съм му от големите фенове на Валентин, но това което направи Продукцията за да разкара от играта минава всички граници. Нещастници и дребни душици.

Интересно ми е, когато има такъв тип игра, как се разпределят кой на коя дъска/позиция ще застане? 🤔Това никога не го показват, затова и се пораждат винаги съмнения у зрителя... Колкото и Мани да се кълнеше в един лайф, че нямало нищо нагласено Joy

# 1 732
Пипнали са пъзела и разчитат, че Валентин е възпитан и няма да им каже "Я сега ми го наредете този пъзел"

И ние тук се опитваме да наредим числата на Валентин и не става. Винаги едно по-голямо число се оказва пред друго и няма оправия. Същия пъзел online го редим без проблем много пъти.

# 1 733
  • София
Продукцията има прекалено много лостове за манипулация. Знаят на кой каква игра да дадат, кой къде е силен или слаб, но остави това, окей, има го.
Обаче ей това умишлено манипулиране и нагласяне на искан от тях определен резултат, така както иска големия вожд ме убива, защото аз адски много мразя нечестната игра. Реално това не се никакви игри, защото на практика нищо не зависи от самите играчи. Защото колкото и да си добър, винаги могат да те елеминират когато си поискат.
Е, тогава какъв е смисъла?
И друго. Може да си много добре подготвен стратегически, но във всеки един момент Ралица и Димо могат да ти разкрият схемите пред всички. Е, как може така? Това пак е грубо вмешателство в играта.
Не съм гледал Биг Брадър, но там знам, че играеш срещу Брадъра или поне той те гледа и ти дава задачи, не знам честно казано. Ама гледах Къртицата и там знаеш, че имаш Къртица, която трябва да откриеш. ОК. Няма проблеми, такива са правилата. Знаеш какви са условията и почваш да играеш играта.
А тук реално нямаш полезен ход и нищо не зависи от теб.
Правилата са неясни, никой не знае нищо предварително кога следва. Битки, грошове, двойни аршини и пр. Ние зрителите също сме в неведение. Много неща не се показват и т.н.
Ясно е вече, след скандала с Ванко 1, Тупарев е закупил тази популярна игра, за да я превърне в новия Биг брадър, но както пишат някои тук, 'На плажа'
Това е положението. От халтурата отърване няма. Докато някой някога не го разкрие и прати в затвора за измами.

# 1 734
  • София
На никого не е нареден в началото. Имам предвид Неделчо, Мигла и Паулина. Първите редове на Валентин не ги показват дори в мизерния миг, в който показват таблата.
Коментарът ми беше в отговор на този пост:
На Паулина и Неделчо им е нареден първи ред и част от втори ли? Ако е така, не е грам честно.
Използвах твоята снимка, защото преди това имаше една, в която първият ред на Неделчо беше нареден, както и на Паулина.

# 1 735
А продукцията така услужливо я вкара в предаването, бута я толкова време, позволи на по-достойни участници да отпаднат преди нея и я изкара топ играч. Затова такива паразити има бол.

Трагедия е Мани. Съсипа им целия сезон. Как може да вкарат толкова рядко некадърен човек, но най-скандалното е, че стигна толкова далеч и трябваше толкова читави хора да си тръгнат.
Скрит текст:
Просто нямам думи.
Ей го 5 дъски има да скове с по 2 пирона и се мотае цяла вечност. Това същество няма никаква двигателна култура. Освен това е проста, нагла и с липсващи първите седем и следващите седем години.
чучело

Дяволче, липсват не само първите и вторите седем. На ходещото недоразумение му липсват всичките, до които по неведоми пътища е достигнало. А по-лошото е, че и три пъти по толкова да достигне, нищо няма да се промени. Паразитът си остава паразит, колкото и често да сменя гостоприемника.

# 1 736
Не знам, но този сезон колкото по-бързо свърши, толкова по-добре. Лошото е, че няма да се забрави подигравката и с играчите и със зрителите. Все ми е едно кой ще спечели, само да свършва по-бързо.
Фен съм на формата, но упорито се опитват да ме откажат от него нашите продуценти. Догодина отново ще им дам шанс, за да видя посоката на вятъра. Но ще е само един шанс още.

# 1 737
  • Испания
за да я превърне в новия Биг брадър, но както пишат някои тук, 'На плажа'

Красима в интервю каза, че е отишла да играе, а не да участва в плажен Биг Брадър.

# 1 738
Както някой беше написал във Фейсбук - следващият сезон трябва да се казва "Живот след Мани".

# 1 739
  • Испания
Прекалено много внимание ѝ се отделя.

Общи условия

Активация на акаунт