🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 60 108
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 1 125
Чудя се как за толкова сезони не се усетиха, че с такова арогантно поведение, зрителите на финала начукват, а не провъзгласяват за победител.
Отново мега грозни изпълнения от страна на Ивайло, ей, рядко долно същество е, непонятно ми е как преглъщат поведението му спрямо други хора в реалният живот.

Много се радвам за Ваня, доказва, че е възможно да се побеждава и без злоба, без отрова, просто със безкрайна вяра в себе си. Бих се учила от нея в това отношение.

# 1 126
Когато си тръгва любимо другарче...

# 1 127
  • Велико Търново
Ами поне 2-3 минути трябваше да ги дават тези жални физиономии, що толкова кратко беше. Все пак зрителите трябваше да бъдат възмездени по някакъв начин...

# 1 128
Безценно Grinning

# 1 129
И тук съм в потрес. След такова падане на глава трябваше да спрат, да я прегледат и да рестартират последната игра след почивка.
Човек в шока не се усеща реално добре ли е, а може да е с мозъчно сътресения, не дай Боже с по-сериозна травма. Ядосвам се. Дано няма проблеми.
NOVA NADEJDA, не знам дали има и други, които мислят като теб, но искам да те подкрепя.

Изгледах и това, което са включили от реакциите на водещите. Сега разбирам защо нивото на безопасността в тази продукция е такова. Няма да ви занимавам в този момент с разсъжденията си, но не е добре работата.

# 1 130
Аз също се учудих, че не спряха играта поне след второто падане на Ваня и да я прегледа лекар. При конкуренцията само на някой да му прилошее или да го заболи кракът и викат лекар на момента.

# 1 131
Ванчето мина вече 18 000 лайка за 1 час - това на вниманието на двата смърфа. Сигурна съм, че и те са изненадани. И да палят свещ по-честичко, че голям късмет извадиха с това падане на глава на Ваня. То можеше да завърши много по-зле.
Дуелът беше равностоен, но не можах да му се насладя. Ужасните хора отстрани ми убиха удоволствието, стигнах дотам да гледам без звук, но така не е хубаво.
Не разбрах защо върнаха Ваня да мине още един път по гредата, след като падна и после се заплете във въжето.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 00:23 от Mesmunda

# 1 132
Едно не може да и се отрече на Ваня - има несломим дух това момиче! Не защото е много силна на арената, но с такъв хъс играе, че
не може да не и се зарадваш в един момент.
За мен днес и двете бяха равностойни, но този дух нямаше как да не бъде вселенски подкрепен от всички сили.
При толкова омраза изсипала се от хората отвътре и контузии и болка не се разклати психиката и за секунда.
Евала на девойката!

# 1 133
Днес много от фермерите бяха със сини екипи, да не е пак някаква колаборация с бранда на Лорчето?

# 1 134
Дано Живка или Ваня спечелят няа финала. Желая пак жена да бъде победител. От мъжете ще викам за Стефан и Жоро. Пламен ми беше фаворит , но затова че е от групата на бълващата от неприязън към 4ката Ваня, Георги , Живка и Ралица, не мисля че има шанс да спечели вота на публиката.

# 1 135
  • Другата България
Това е написано към продуцентите в страницата на "Фермата" под един от постовете.
Нарочно го копирам и тук, ако там го пропуснат, да го прочетат поне тук. Илюстрира мнението на 99% от пишещите във ФБ, а като гледам, и тук. Тотална излагация този сезон....
Цитат
Искам да се обърна към Продуцентите и дано да прочетете това, което ще Ви кажа. Защо допускате на територията на това свято място да се чуват просташки излияния като всичко, което зрителят беше принуден да търпи по време на дуела тази вечер. Не бъркайте подкрепа от агитките с просташки подмятания, невъздържани цинични коментари, дори клетви. Господ помага на добрите! Поговорете по темата и с отец Кирил и той ще ви каже същото. Бъдете обективни и безпристрастни, покажете че всички играчи за Вас са еднакви. В противен случай "Пробуждането" ще се трансформира в летаргичен сън, в който всъщност спи цялата ни държава. Позволихте този сезон злобата, простащината и тъпигьозлъкът да вземат връх над силата на българския дух и непримиримост. Всъщност целия сезон е абсолютен еквивалент на ситуацията в държавата ни в момента. За жалост опростачването засегна и Фермата, а това определено е по Ваша вина, Вие го позволихте. Добротата и вярата са спясявали българите през цялото им съществуване от основаването на българската държава до наши дни. За жалост днес обаче, Вие показахте, че българина нито е добър, още по малко е вярващ. Показахте, че независимо къде живее простия българин остава прост, разпространява простотията си като зараза и отъждествява себе си с целия ни народ. Показахте тържеството на омразата и злобата, тържеството на арогантността и грубостта, липсата на морални ценности и възпитание, показахте упадъка и оскърблението. Силата на живота идва от добротата, от взаимното уважение, от подкрепата, от споделените победи и загуби, от споделените радости и тревоги, от широкия душевен мироглед, от морала, от самосъзнанието, от грижата за бедния и слабия. Все качества, които в днешно време са дефицит за българина. Точно поради тази причина вече толкова години страната ни е поела по пътя надолу към бездната, там където няма светлина, там където омразата прояжда душите, там където брат, брата си мрази и убива. Вече и Господ " не е българин", оставил ни е да се самоунищожим, самозабравили ли се в омразата. Моля Ви, не позволявайте това да става поне на територията на това свято място, грехота е!

# 1 136
Простотията в този сезон не само се толерира, ами се опитват да извличат дивиденти от нея. Disappointed
А за пренебрежението към здравето и сигурността на участниците нямам думи. Това никакви застраховки и договори не могат да компенсират. Head Band

# 1 137
Грозни Кирил и Ивайло. Изглеждат неудовлетворени , нещастни злобари.
Без мъжко благородство и нормално човешко отношение към Ваня.
Колкото и да не я харесват, колкото и да играят играта...не би трябвало да губят човешкия си облик...грозни , бездушни особи , при които най-силния емоция, която видях е злоба.
Как ли биха се чувствали, ако някой се отнася така към техните жени или дъщери...
Тъжно и обидно ми е да ги гледам.
Дано им натрият носа, браво на Ваня.

# 1 138
  • earth
Впечатленията ми от дуела:
- Георги дава добри съвети. Другата група се надвикват и нищо не се разбира.
- Ваня стои концентрирана и мотивирана докрай. Браво!
- Лора има семпло лице когато е без грим.
- Ивайло или яде много бой навън, или си позволява такова държание само когато е в безопастност.
- Теодора имаше някяви парцали увити около глезените си. За украшение?
- След толкова реалита, тези хора не се ли научиха, че да се присъединиш към групата на готините и да нападаш отлъчените не е печеливша стратегия?

# 1 139
  • Велики Преслав
Ох, изпълни се най-голямата ми мечта от началото на сезона. Жалко, че сега виждам темата.
Най-накрая просташката агитка беше в разкаяние. Една от моите любимки доказа, че може да не се поддава на психологически атаки, от рядко л**но кано Ивайло.
 Много се радвам и че жена като Теодора си тръгна. Това е лош пример за човек. Тя реве постоянно и се жалва. Не мога са си представя, как ще възпита детето си, но ще е със слаба психика.
Вчерашната битка мина идеално.
Сега очаквам Живка да разкара Мартина

Общи условия

Активация на акаунт