🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 60 128
  • 1 213
  •   2
Отговори
# 1 110
Аз понякога като пиша тирадите си срещу гнусната групичка се чувствам неприятно, че изпитвам толкова негативни емоции към някого и откровена неприязън, та някак си имам нужда да се поспра сама, колкото и да са заслужили нападки. При Ивайло това чувство не съществува. Не е арогантен, не е задник, не е някаква фенси дума, която иска да използва за характера си чрез която да звучи като някакъв супер готин и уникален тип. Той е просто една много жалка дребна душица. По-скоро е тъжно за обществото ни, че такива хора съществуват, защото въпреки че той е имал шанса да види свят, да има добър живот, да има деца и няма никаква реална причина да бъде толкова злобен и жалък, той просто е такъв. Без никаква предпоставка. Без никаква причина.

Единственото, което се надявам е, че хората, които подтиска вътре за миг да не са си помислили, че е можело, или че трябва да променят нещо в себе си, заради някой негов вербален бълвоч.

# 1 111
Не се чувствам добре и пуснах да видя само последните 5 минути. Стана ми по-добре, наистина.
Stuck Out Tongue Winking Eye
И накрая ще стигне Мартина напред без дуел. Защото " я боли ръката".  Е трябва корекция в правилата. Това е нелепо.

# 1 112
  • София

Фермата - сезон 7
    епизод 61 (20.11.2021)

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 23:21 от Mari_Mar

# 1 113
Ще си пусна да видя паданията на Ваня. Дано наистина е добре, малко ме притеснихте.
И да видя реакциите на Иван и Андрей.

# 1 114
Ванчето освен много борбена излезе и доста стабилна психически. Евала! Признавам си, че аз не бих изтърпяла целият този вербален тормоз и бих излязла от равновесие. Заслужи си победата.

А за Иво и за Кирил какво да кажа? През цялото време намирах нещо дребно, за което да се хвана и да ги задържа в симпатичните за мен участници. Е, вече тотално ме изгубиха. Отвратих се.

# 1 115
Не се чувствам добре и пуснах да видя само последните 5 минути. Стана ми по-добре, наистина.
И накрая ще стигне Мартина напред без дуел. Защото " я боли ръката".  Е трябва корекция в правилата. Това е нелепо.
Мартина за да бъде на финал трябва поне един дуел да направи. Просто без дуел няма как да е на финала.

# 1 116
И аз искам Мартина на дуел, но нея просто няма кой да я избере. Ако пратят за първи дуелист Ваня/Ралица/Живка, те ще си дръпнат Лора. А ако пратят нея, тя ще дръпне една от тях. Единствения вариант е Марта да е ратай и да гласуват за нея, ама ме съмнява така да се наредят нещата. Отбора на готЕните все още е мнозинство, макар и намаляващо. 😏😄😎 Освен това и Ралица и Ваня ще искат мъжки в такъв случай. А може би и Живка.😁

# 1 117
И накрая ще стигне Мартина напред без дуел. Защото " я боли ръката".  Е трябва корекция в правилата. Това е нелепо.
Мартина за да бъде на финал трябва поне един дуел да направи. Просто без дуел няма как да е на финала.
Е добре де. Ама до тук го докарва все на сенчица. Те с Коце са свещени крави там, егати и противняците.А Ваня я пращат три пъти на дуел.

# 1 118
  • Пловдив
Иво и Кирил са срам за мъжкия пол. И двамата повтарят колко много си обичат жените и сигурно е така. Да се замислят, ако техните жени са в такава ситуация и някой се държи така с тях. Много не мъжкарско поведение.

# 1 119
  • Другата България
Аз пак ще напиша - виждам Мартина точно в ролята на Надка от миналия сезон.
За мен ще иде на финал, но там ще се сблъска точно както Надка с най-нисък зрителски вот.
Никакъв шанс няма Мартина на финала.
Ще обере вота на фермерите от този сезон, обаче ако отново гласуват и фермерите от миналите сезони - според мен при тях няма шанс. Много зависи и кой ще е срещу нея, но това е моето мнение.

# 1 120
Коце поне 2 пъти беше на арената, а Марта Куин - нито веднъж. Любо, Лора, Стефан - време им е да ходят също. А Ралица, Кирил и Георги не са били на елиминационен, а само в началото играха за спалните и то май бяха 5 битките, а не 7.
Реално Живка и Ивайло са се отчели по един път. Коцан - 2 пъти и Ванчето Шампиона - 3.😁🥇🏆

# 1 121
Като се има в предвид че Мирон сподели че пак има квоти 2 мъже и 2 жени , вероятността Мартина да излезе на дуел е голяма. Реално са 5 жени за 2 места за финала. Така че няма как Мартина да НЕ излезе на арената.

# 1 122
  • Велико Търново
Имах чувството, че се върти докато не ѝ се завие свят и тогава просто пуска въжето. На късмет да уцели някое дърво.
Ами тя реално едното го събори точно с късмет. Тедка не го улучи с торбата, а от мятанията ѝ насам-натам като риба на сухо въжето се оплете около него и то падна.

chelsea97, във финалната седмица няма как да се размине без дуел Мартина, въпросът е, може да стигне дотам без да е излизала на елиминации.
Трябва да въведат някакви бонуси за тези, които са участвали в повече от един елиминационни дуела. Или 'айде - повече от два. Особено пък когато са в поредни седмици.

За боята на лорината коса се каня да пиша от снощи. Сигурно за да прилича на "майка" си се е нагласила така. Нищо че хич не ѝ отива. Вътре сигурно всички са я одобрили, имайки предвид, че са заслепени от Марта...

# 1 123
Абе, да си ходят на финал балъците. Аз без спойлери (даже не мисля, че има спойлери за финала) съм убедена, че поне един от светата петорица (😁) ще отиде там, а вероятно и повече от един и ще грабне голямата награда, а представителите на "готините" ще седят като насрани с минимален брой гласове от публиката и ще се чудят какви да ги надробят, всеки път като са помолени да призоват публиката да гласува за тях.

Разбира се има и други фактори, които определят победителя, освен вота на публиката, но ако нямаш никаква подкрепа от зрителите, трябва да си абсолютно безкомпромисен в игрите и да обереш целия фермерски вот за победа, което силно се съмнявам, че някой ще направи чак толкова категорично. Та дори и тогава не съм сигурна, че с едноцифрена подкрепа от зрителите ще успееш да триумфираш. Въпреки че не се знае продуцентите с каква нова фундаментална промяна ще се изцепят.

# 1 124
Винаги гледам със закъснение, за да превъртам реклами.
Не съм ви изчела още.

Аз съм безмълвна от този дуел.
Натовари ме и ме натъжи.
Почвам с Ваня. Браво на Ваня! Възхитена съм от способността й да се фокусира и да пази самообладание. Много пъргава. Казаха, че дуелистките били равностойни. За мен това не е вярно. През цялото време Ваня превъзхождаше Теди.
Злобата и хейтът не я събориха психически, но я застигнаха физически.
И тук съм в потрес. След такова падане на глава трябваше да спрат, да я прегледат и да рестартират последната игра след почивка.
Човек в шока не се усеща реално добре ли е, а може да е с мозъчно сътресения, не дай Боже с по-сериозна травма. Ядосвам се. Дано няма проблеми.
Теди ще я прескоча в коментарите.
Жоро, Жоро ме впечатли за пореден път! Изобщо тяхната агитка не се чува с викове срещу противниковия дуелист. Даже в играта със зарчета Жоро подкрепи Теди с думи, като й каза да не е емоционална.
Георги показва качества, които може да се критикуват и атакуват но е много емпатичен, много подкрепящ. И предишният път помагаше на Цвети.
Имам и други впечатления от агитката но ще си ги спестя. Имам подозрения, че някои хора след излизането си ще се срамуват.

Общи условия

Активация на акаунт