🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 481
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 915
  • Велико Търново
Да, мерси, намерих го.
Скрит текст:
Силно се надявам да е верен!
Точно заради ей такива подобни коментари не трябва да има спойлери. Моля те, никога, ама никога повече недей да го правиш! Даже сигурно е по-добре даже и да не питаш. Търси си ги, чети си ги, преживявай си ги, но не ги коментирай.

Равностойни са най-вече в това да се канцентрират и съберат при това по време на игра.
Е как ще са равностойни? Нали ако беше така, Тедка щеше да победи и във втората битка снощи? Определено по този показател Ваня е фаворит, и то не само между тях двете, а дори и в мащаб извън пределите на Фермата. Твърдението, че Теодора умее да се концентрира и да се "събере", като се вижда колко от нищото губи всякакво самообладание, ме озадачава.

Скрит текст:
Сега пак започнах да симпатизирам на групата на Живка по-скоро от съчувствие, но с времето при мен наистина се зароди реална симпатия към тези хора. Живка е страхотна според мен. Да, анализатор, стратег, схемаджийка, но я намирам за човек, когото си заслужава да слушаш, за забавна, когато времето позволява, а и е красива жена. Приятна ми е за гледане и слушане. Ваня също намирам за борбена личност. Адмирирам силно това, че е преборила наркотична зависимост. Имам  връстник, който наскоро почина именно от това, никога не го пребори и знам колко е трудно. А във Фермата конкретно я намирам за човек, който има чувство за справедливост, опитва се да направи правилното нещо и е казвала стойностни неща, когато може. Георги много сме го коментирали също, просто този човек възкръсна в моите очи. Начетен, добър приятел и съветник. Ралица анализирам като човек, който е свикнал да е фокусиран върху занаята си. Тя е добра е това, получава непрекъснати адмирации за творенията си, но сега изпада в трета глуха, защото занаятът й всъщност се превръща в причината за подигравки и осмиване, но мисля, че и тя започва да изгражда защитен механизъм срещу простаци. Трябва да се научи да цени себе си. Стефан също е коментирам. На мен ми е симпатяга.

Казвайки всичко това, не твърдя, че тези хора са перфектни. Живка пусна някоя друга интрига, Ваня също имаше някои провокации, Ралица доста се отдаде на безличност, Стефан беше също невидим, Георги пък имаше гнусни изпълнения с пърденето и целуванията.
Не са перфектни тези хора, но са хора. Вижда се човечността им, емпатията и съчувствието, което често демонстрират. Бих се зарадвала искрено, ако някой от тях триумфира и си похарчи парите със здраве.
Ето това е мнението, което споделям напълно!

# 916
Подборът на дума, при налични синоними би могло да изрази обида, отношение, внушения.

# 917
Ралица и да се дръпне от колелото, пак няма да им се хареса на "правилната" група. 'щото тя не им харесва никога и за нищо - нито как гласува, нито как се забавлява, нито как работи. Тогава ще гракнат как е безотговорна, защото ги е оставила те да се мъчат, а тя си може.

Кирил го харесвах, не ми пречеше нито, че е чепат, нито, че е арогантен, нито, че е простак. Ама не мога му простя, че е несправедлив. Лора го пита кога ще стават на следващата сутрин, когато влезе Галена, той й отвърна, че ще си спят. И в края на вечерта се оказва, че Ралица трябва да стане на издои под предлог, че не го е правила. Щом си фермер, поемаш отговорност.

# 918
  • Велико Търново
Много се дразня на това надменно самочувствие което лъха от Ваня. Как все щяла да мачка и да гази с лекота и как нямало никакво напрежение, че даже и стресира психологически опонентите си преди това, все едно е на боксовия ринг. Само дето не и вярвам грам.
Ти пък сякаш за първа година гледаш. Ми нали всеки път преди дуел двамата дуелисти ги приказват подобни неща, на всичките досега ли си вярвал? Естествено, че ще използва "оръжие", което смята за работещо. И дали на боксовия лринг или на арената във Фермата, какво значение има? Някои може да се чувстват точно като на боксов ринг, що не. И не, не ме дразни, че мнението ти е такова, просто отдалеч ти личи, когато много ти харесва или много не ти харесва някой.

Никакъв чоп не са хвърляли. Ако е имало такъв е било редно да е пред всички.
А защо толкова категорично твърдиш, че не е бил пред всички? Не може ли просто да не са ни го показали? Което е много по-вероятното, впрочем.

Diavolo, за кученцата - поне за Балкан и Гуньо е сигурно, че пак ще са на двор. За Мариян много малко разбрахме и не е ясно Кари къде ще живее. А за Гери даже и не съм сигурна Живка ли ще я вземе, но като гледам как постоянно а разнася напред-назад, точно така ще да е. Дано само не я гледа в ТИР-а Satisfied

# 919

А защо толкова категорично твърдиш, че не е бил пред всички? Не може ли просто да не са ни го показали? Което е много по-вероятното, впрочем.

Ралица не очакваше и искрено се изненада. А и ако и имало чоп нямаше нужда да повдигат въпроса на масата. Просто всеки щеше да е наясно вече със задълженията си.

# 920
Цитат
Diavolo, за кученцата - поне за Балкан и Гуньо е сигурно, че пак ще са на двор. За Мариян много малко разбрахме и не е ясно Кари къде ще живее. А за Гери даже и не съм сигурна Живка ли ще я вземе, но като гледам как постоянно а разнася напред-назад, точно така ще да е. Дано само не я гледа в ТИР-а Satisfied

Кари ще я вземе Георги. В ladyzone имаше статия за кучетата и при кого ще останат.

# 921
  • Велико Търново
Скрит текст:
Ралица не очакваше и искрено се изненада. А и ако и имало чоп нямаше нужда да повдигат въпроса на масата. Просто всеки щеше да е наясно вече със задълженията си.
Става въпрос само за едно задължение - за доенето на кравата, и за само един човек - Ралица. За Стефан е било ясно, че като ратай няма как да си избяга от сутрешните задачи.
Чопът се е случил СЛЕД като Галена си е тръгнала. Т.е. Ралица не е била напълно трезвена, та не знам каква точно искреност имаш предвид. И при положение, че тя досега наистина не е доила, колкото и да е "наясно със задълженията си", е нормално да реагира, че не е сега моментът да се разчита на нея.

chelsea97, благодаря! Просто в началото нали Мариян прояви желание да я вземе и точно заради това той ѝ даде името, затова го написах. Явно заради напускането му са решили да не я дадат на него. Надявам се, че при Георги ще е по-добре животинката.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 19:00 от DamaPika

# 922
Скрит текст:
Става въпрос само за едно задължение - за доенето на кравата, и за само един човек - Ралица. За Стефан е било ясно, че като ратай няма как да си избяга от сутрешните задачи.
Чопът се е случил СЛЕД като Галена си е тръгнала. Т.е. Ралица не е била напълно трезвена, та не знам каква точно искреност имаш предвид. И при положение, че тя досега наистина не е доила, колкото и да е "наясно със задълженията си", е нормално да реагира, че не е сега моментът да се разчита на нея.

chelsea97, благодаря! Просто в началото нали Мариян прояви желание да я вземе и точно заради това той ѝ даде името, затова го написах. Явно заради напускането му са решили да не я дадат на него. Надявам се, че при Георги ще е по-добре животинката.

Георги е обещал на Мариян едно кученце от първото котило на Кари - така са се разбрали.

# 923
  • Пловдив
Ралица трябва да внимава с чашката.
Честно казано, много странна птица е. Не мога да кажа, че и симпатизирам.

Тази вечер съм за Ванчето. Много, ама много се надявам Дора да си ходи. Аман с нейните словоизлияния. Да се прибира при мъжа си и да му се обяснява на него, без това има за какво.

# 924
Кирил се прави на интелектуалец, а реално няма никакво покритие. Показа ниска обща култура и дори липса на желание да прочете Алманаха. А това, което го зарадва най-много от досегашния му престой, беше варенето на ракия. Joy

# 925
Ясно стана, че Ралица е вкарана, защото губи контрол като жулне една чашка и за да направи посуда за манастира.
По първа точка, как са знаели , че става палава като пийне...общи познати, парти по време на кастингите... интересен ми е процеса, кой на кого е познат и в коя графа попада.
По втора точка, доста инвентар са ситуирали : грънчарското колело, място да съхнат, глазури , пещ за да ги пече и т.н.
Трябва да са били убедени , че тя няма да напусне от първите.

# 926
Според мен Ралица ще е в челната 10ка, ако не и 8ца. От там нататъка, каквото сабя покаже. Според мен от 5те жени, които са в момента тя е на 4то място за дуели.
Бих ги подредил така
1. Мартина
2. Ванче
3. Живка
4. Ралица
5. Теодора
6. Лора

Като естествено винаги стават обрати на дуелите, но това са мои виждания. И да повторя - Ралица няма проблем с алкохола, проблем с алкохол имат хора, които редовно нагъват по литър ракия или друг алкохол. Ралица просто бързо я цъква, става й весело и иска максимално да се накефи на всяко купонче. Аз искам само с такива хора да сядам на масата, а не псевдо интелектуалци тип Кирчо и мрънкала тип Ивайло и Любо. Simple Smile Просто искам да знам, че няма да съм сам на дансинга като се забавлявам и винаги мой гръб ще е Ралица хаха Grinning Иначе пък й признавам, най-добре се беше стъкнала за участието на Галена. Не отричам - слушам чалга, но не слушам само чалга, а народна музика също, поп и т.н., Галена ми харесва/родом сме от един град, даже живее наблизо/ и всяка нейна песен си гърми на Балканите.

# 927
Те тия съдове и друг да ги правеше, пак щяха да имат нужда от място да съхнат, пещ да ги пекат и глазури. Просто нямаше да са направени нито толкова бързо, нито толкова добре, както от професионалист. Simple Smile

# 928
Да предположим, че влизането на певец не подлежи на коментар за или против. За кой бихте гласували и кой според вас би подхождал на мястото и на идеята на предаването?

# 929
Да предположим, че влизането на певец не подлежи на коментар за или против. За кой бихте гласували и кой според вас би подхождал на мястото и на идеята на предаването?

Ако имаш предвид кой певец/певица - аз бих сложил някой естраден певец тип Васил Найденов/Орлин Горанов или от другата крайност - Любо Киров, който изключително много харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт