🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 479
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 930
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Относно двойния аршин - всички мерят с такъв и там и тук. Неизбежно е.
Ами не, не смятам така. Човек, който е честен и се опитва да е справедлив, не ползва двоен аршин. Подкрепя приятелите и съмишлениците си, до тях е в нужда, помага, но да казва на черното бяло не е и никога не е било ок.

# 931
Един бърз коментар.
Не мразя Теодора, просто се шегувах с нея.
Както не мразя кактуси - някои даже са красиви, ако ги гледам отдалече.
Но ако ми падне на гърба, не ми е приятно - вадя бодли и псувам. Т.е., стига нещо да не ми е навряно в носа, по друг начин възприемам.

# 932
  • Другата България
Започва дуела с неприятна гледка - ревящия Урко и към него присъединилия се с рев Джери пазения.
Давай, Ванче!
С приятно усещане съм, не съм чела спойлери, но предчуствам един полет към Чикаго.....

# 933
Аз съм за Ваня и съм сигурна че ще бие.

# 934
  • Другата България
На Лора еднотипните крясъци едва ги издържам.
Пацо напрегнат нещо.....
А Теодора явно е на някаква дрога, превъзбудена доста....

Гнусен Кирил, гнусен, гнусен, нечистоплътен душевно....

# 935
Нефен на ТеТка - справи се много добре според мен.

# 936
Ясно стана, че Ралица е вкарана, защото губи контрол като жулне една чашка и за да направи посуда за манастира.
По първа точка, как са знаели , че става палава като пийне...общи познати, парти по време на кастингите... интересен ми е процеса, кой на кого е познат и в коя графа попада.
По втора точка, доста инвентар са ситуирали : грънчарското колело, място да съхнат, глазури , пещ за да ги пече и т.н.
Трябва да са били убедени , че тя няма да напусне от първите.
Може и да не са знаели. Трябвал им е човек за посудата, пък пийването им е дошло бонус, за сеира. То ако вкарваха всеки пийващ си, ехеее...

# 937
Прекрасно е, че веяната скумрия заминава да циври и театралничи “ у” Чикагото. Дано билета й да е еднопосочен!
Ивайло е леке!
Мартина мръсен и нечистоплътен човек, вътрешно и външно!

Браво, Ваня! Респект!
Успех до финала! Успех и на Живка, и на Георги!

# 938
  • Другата България
Не помня, наистина не помня да е имало събрани друг път такива хора, толкова много неприятни хора на едно място, във формат. Винаги има дразнители - по един, двама макс.
Но тук.....

# 939
  • София
Ужасно е противен Ивайло, как не се намери някой да му затвори гадната уста. Толкова противен човек отдавна не съм виждала.

Теодора много гадно и надменно погледна, като обявиха победата на Ваня. Любо голямо надъване, Теодора, майка-героиня.

Георги и Живка дават много хубави съвети, евала.

Пламен горкия, така е хлърнал по Теодора, че чак жалък почва да става. Жалко, мислех, ч ее мъж с достойнство, но разочарова.

# 940
  • София
И аз това се чудя, дали пък не сме ги забравили дразнителите от минали сезони? После премислям…и не, толкова лекета на едно място събрани не е имало, без извинение!

Пламен и той, Ваня била в криза, поредния льольо в компанията им, идеално почна да се връзва!

# 941
Гледам със закъснение . Тая Пламен какви ги дрънка : Теди била много по-концентрирана:)

# 942
Много страшни правилата на този формат - и бележчица не можеш да драснеш, затова пък агитката на противника може да дразни по всякакъв начин играча, когото не подкрепя. И какво точно искат да пробудят ИиА там, защото досега събуждат предимно низки страсти у няколко зле възпитани същества. Няма ли наказание за такива като Ивайло и отвратителното му поведение на арената?

Браво на Ванчето!

# 943
Не помня, наистина не помня да е имало събрани друг път такива хора, толкова много неприятни хора на едно място, във формат. Винаги има дразнители - по един, двама макс.
Но тук.....
А, имало е, имало е - в Биг брадър, и то неведнъж. Оня непознатият нищо и никакъв Джино от Чикаго как два пъти побеждава - всичко друго беше леш, и той спечели защото просто нищо не правеше.

# 944
Колкото повече дават Ивайло, толкова повече съм сигурна, че е сиганин.

Общи условия

Активация на акаунт