🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 546
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Боулинг с Гуньо 😉

# 901
Любо и на едни танци размятваше кученцето в ръцете си, ама това ли беше, не помня.

# 902
Сценарий реално няма, но това предаване има "екип от психолози". Да намериш тънката нишка у един човек, да предвидиш възможните му реакции и как това ще се отрази на цялата група, е много специална и интересна материя! Онези психолози, при които лежиш на диванчето и им хленчиш колко ти е куц живота, за мен не са никакви психолози, но профайлърите са друга работа! Това е нещо много специално и много безценно - да можеш да четеш хората като отворена книга и още преди тях да знаеш те как ще постъпят! Това за мен е уау!
Ьхъ, и един мармот завива 🍫.
Всички сцени за поне две седмици(нямам идея колко са реално но са няколко дни) са заснети предварително и е въпрос на професионализъм да избереш подходящите сцени от съвсем реални ситуации, за да се прокарат желаните внушения и да се премести зрителското внимание в определена посока.

За психолозите няма да се изказвам само се надявам този, при който ходя и му лежа на диването и накрая му плащам да не знае, че не е никакъв психолог.

# 903
Мили, симпатични хорица! Да ги изедеш! ❤️ (тва за отношенията с кученцата)

Самият факт, че някой има нужда да ходи да лежи на диванчето на някого, на когото да плаща, за да го слуша, вече е тъжен. Дано откриеш това, което смяташ, че може такъв човек да ти даде.
След тази последна реплика, моля, заобикаляй ме, ако е удобно, става ли?

# 904
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен Ралица ми е малко странна птица. В началото много я харесах, стори ми се нормална, зряла, възпитана, здраво стъпила на земята жена. Впоследствие обаче започна да показва някакви особености на характера. Както беше обрана и се стараеше да угоди на всички, докато беше фермер, така изведнъж стана и ги наобижда наред в обосновката си за избор на ратаи. Онази вечер също й беше странен отпорът за доенето - разбирам я, че се притеснява, че няма да се справи сама, като й е за първи път, но накрая това ама защо точно тя, защо да ставала толкова рано.... някак не ми беше на място.
Не че са прави и другите, които незнайно защо я наричат "Мис Глина" като някаква обида. Защото наистина противните мерят с двоен аршин и това е отвратително нечестно. Лоша дума за останалите, които също не са доили никога, не чухме и сигурно няма и да чуем, просто защото те са от "правилната" група.
Ако бях на мястото на Ралица, щях да се хвана да правя всичко друго - цепене, коване, боядисване, доене, готвене, а грънчарството щях да оставя на останалите.

# 905
  • Варна
Ако бях на мястото на Ралица, щях да се хвана да правя всичко друго - цепене, коване, боядисване, доене, готвене, а грънчарството щях да оставя на останалите.
Toва направи Кустев миналия сезон /заряза готвенето и ги остави да се оправят/, на Ралица обаче не й стиска, не й се дои и кове или има договорка с продукцията ТЯ да прави керамиката.

Относно двойния аршин - всички мерят с такъв и там и тук. Неизбежно е.

# 906
Аз също мисля, че Ралица има уговорка с продукцията, защото целта е да има качествени съдове изработени, а не какви да е, докато някои се учат и упражняват.

# 907
Явно Фермата 7 е отворена за посетители вече. Но от коментарите става ясно,че всичко е изнесено от спалните помещения. Сложили са и това табела с иметана на всички фермери от сезона, сигурно ще го видим в последните дни:

Скрит текст:

Снимката е от ИГ аз съм посещавала ферамата 4/5 и много ми хареса Simple Smile

Довечера дуела обещава...за Ваня съм...интересно ми е да видя Фермата 7 без Теодора.

# 908
Аз го писах вече, но не толкова подробно.

Относно Кирил
Аз по принцип имам малко по-нестандартен вкус и не харесвам захаросани добряци и послушковци. Или такива дето са без мнение и се крият цял сезон.
Харесвам лошите герои, но справедливи, самоуверени, с добро сърце скрито някъде дълбоко под защитна темерутска краска. Не истинските злодеи разбира се.
В риалитата специално без такива образи ще е тотална скука и никой няма да гледа (същото касае и любимите ни книги, сериали и филми), това ви го гарантирам.
Кирил специално е много сръчен, което ме респектира, знае много, има страхотен глас, другите го слушат, дори и да не го харесват. Някои хора всяват респект само с походката и присъствието си, или го имаш или не. И е добър в битките, от всички битки през сезони той е сред малцината, които играеха с лекота и се владееше перфектно. За финал, много добър стратег също така. Знае как да играе играта.
А и си го заплюх още в първата седмица, а при мен, който удари пръв удря два пъти и съм верен. Пламен също ми хареса, но след Кирил, просто не видях нищо от него в началото, но го надуших, че ще е опасен и започнах да го следя. Той е по-елементарен/семпъл образ, но въпреки това ми харесва и нямам нищо против да спечели.

Относно Теди
Тя не ми е такъв фаворит като Кирил, но понеже има любопитни защо и симпатизирам.
Ами много красива жена, много емоционална и много сръчна. Все неща, които ме привличат. И мисля, че би била много приятна компания за разговори. И за сериозни и за лигавщини. Може и да е злобна и прикрита, не знам, мога и да бъркам. Не мисля, че е такава, но за това не бих се обзаложил. Където не съм 100% сигурен не споря.
Дан съ повтарям, изрекъл си го и от мое име. Но Кирчо се поокаля образа последно време, инак ми е интересен и има какво да даде за размисъл.

# 909
  • София
Миналия сезон Кустев наистина ги заряза да се оправят сами с готвенето, но почти всяка жена там можеше да готви. Така че - не ги е оставил безпомощни.
Ако Ралица зареже колелото и глината- няма кой да прави керамиката, която е част от задачите им.

Не знам защо се говори за нейните неща като за “грънци” и с такова пренебрежение. Тя прави много красива керамика. Аз ще си купя нещо  нейно с кеф. Намерих й сайта.

# 910
  • София
Кученцетата са хита на сезона просто Simple Smile
Всичките са ми любими, ама няма такива сладури просто.
Те така свикнаха с обстановката и с всички, че после сърцето ми се къса, като знам, че ще ги разделят завинаги. Първо самите кученца си станаха дружки и цял ден се гонят и играят. А и е толкова широко и тичат на воля. Отделно всички ги глезят и им се радват (предполагам и надявам се) и те свикнаха с всички и според мен ще е голям шок после като ги разделят. Sad
Кучетата са силно социални животни и страдат истински, само дето не могат да говорят. Та не знам дали това да ги вкарат накуп и сред толкова хора беше толкова добро решение, уф.

Иначе съм спънат от форума. Могат да се качват файлове до 5 мб. и няма как да се направи по-дълъг гиф компилация. Особено ако е класически с програмка, като този с Гуньо и онзи с Ваня ръцете и Марта мозъка.
Ако е кадър по кадър и наслагване (трудовашката) по може, но отнема много часове и не е чак толкова добър и накъсва (защото трябва да е една от серия кадри и дори една стотна да не липсва).
Да беше поне 10 мб. ограничението, ама явно не може...

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 17:31 от Diavolo

# 911
  • Варна
Ако Ралица зареже колелото и глината- няма кой да прави керамиката, която е част от задачите им.

Ами ще правят колкото могат. Щом се научиха и да плетет.
Е, няма да е същото качество, но това не е проблем на Ралица, нито на останалите.

# 912
Кирил е дървен философ с посредствено ниво на интелигентност, спорен морал и абсолютен лицемер. Той е тая група хора, която забелязвам последно време, обикновено мъже, които си мислят, че като не слушат чалга и имат малко по-различни и непознати предпочитания в музика, филми и литература, това ги прави големи интелектуалци и много уникални. Това го казвам като човек, който също харесва по-забутани жанрове музика, филми и книги, но никога не ми е минавало през ума, че това ме прави страхотна и неповторима спрямо другите.

Най-смешното е, че Киро намира обща приказка и споделя сходни възгледи и поведение с чалгарите и кифлите, но пък се смята за диамант Grinning а и как се обясняваше като ученичка на Ивайло и Мартина, че да не вземат да си помислят, че му е дошла някаква хрумка и мисъл, дето да се различава от техните възгледи.

# 913
Не знам защо се говори за нейните неща като за “грънци” и с такова пренебрежение. Тя прави много красива керамика. Аз ще си купя нещо  нейно с кеф. Намерих й сайта.
А как се наричат произведенията от глина, освен керамика. Нали сме във ферма, на село, търсим автентичност... Не са ли грънци?
http://m.onlinerechnik.com/duma/%D0%B3%D1%80%D1%8A%D0%BD%D1%86%D0%B8

# 914
  • София
Прави ми впечатление, че тагват и хора, които вече са отпаднали, но не и Красимира. А тя толкова искаше да им се хареса и да влезе в групичката, че чак се жертва срещу Живка.

Общи условия

Активация на акаунт