🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 495
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 885
Азалия, нищо не си представям.
Винаги гледам с идеята, че това не е 💯%реална картина.
 Предаването върви със закъснение и ние виждаме монтаж на кадри, сцени, разговори.
Да, симпатизирам на някои, да любопитни са ми някои и толкоз.
За Ралица назад писах, че с или без нея ми е еднакво.

# 886
  • София
Аз го писах вече, но не толкова подробно.

Относно Кирил
Аз по принцип имам малко по-нестандартен вкус и не харесвам захаросани добряци и послушковци. Или такива дето са без мнение и се крият цял сезон.
Харесвам лошите герои, но справедливи, самоуверени, с добро сърце скрито някъде дълбоко под защитна темерутска краска. Не истинските злодеи разбира се.
В риалитата специално без такива образи ще е тотална скука и никой няма да гледа (същото касае и любимите ни книги, сериали и филми), това ви го гарантирам.
Кирил специално е много сръчен, което ме респектира, знае много, има страхотен глас, другите го слушат, дори и да не го харесват. Някои хора всяват респект само с походката и присъствието си, или го имаш или не. И е добър в битките, от всички битки през сезони той е сред малцината, които играеха с лекота и се владееше перфектно. За финал, много добър стратег също така. Знае как да играе играта.
А и си го заплюх още в първата седмица, а при мен, който удари пръв удря два пъти и съм верен. Пламен също ми хареса, но след Кирил, просто не видях нищо от него в началото, но го надуших, че ще е опасен и започнах да го следя. Той е по-елементарен/семпъл образ, но въпреки това ми харесва и нямам нищо против да спечели.

Относно Теди
Тя не ми е такъв фаворит като Кирил, но понеже има любопитни защо и симпатизирам.
Ами много красива жена, много емоционална и много сръчна. Все неща, които ме привличат. И мисля, че би била много приятна компания за разговори. И за сериозни и за лигавщини. Може и да е злобна и прикрита, не знам, мога и да бъркам. Не мисля, че е такава, но за това не бих се обзаложил. Където не съм 100% сигурен не споря.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 16:09 от Diavolo

# 887
Трябва човек да е много наивен, че да не си дава сметка, че не гледа нито в реално време, нито денонощно това, което се случва там, нито пък телевизията е едно чудесно нещо, което цепи мрака с честност и никога не се опитва да манипулира нищо и никого. Но има едно нещо, дето някои го наричат усет, други шесто чувство, трети вибрации и по това нещо, който както иска да си го нарича, човек усеща хората около себе си. По това усещане, което е подсъзнателно, той знае още като види другите, дали ги харесва или не. И хората се харесват, само, ако вибрират на една честота. Е, аз се осланям в повечето случаи на това усещане и тук, и в реалния живот.
Тук дори има хора, с които сме си разменяли "любезности" в някои спорове, но това няма да е причина да ги отхаресам като цяло. Но има и други, с които сме си много любезни и никога не сме се счепквали за нищо, ама няма как да ги харесам и това е. Та така седят нещата с внушенията и кой какво за кого мисли персонално.

Дяволо, не се чувствай длъжен да се обясняваш защо ги харесваш тези хора, на мен ми е все тая, но просто с теб не сме от "една кръвна група", това усещам аз. И то не от сега и от темата за този формат. Simple Smile
А Тедка, ако не си е изрязяла клюна и не си е набола бузите, и устата, по никой критерий няма да мине за хубава, хеле пък с тая черна душа. Природният и вид, който е подобрила с помощта на естетичната медицина, отлично кореспондира с истинската ѝ същност. Той, Господ, е творец...

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 16:01 от Анонимен

# 888
  • София
Кирил нито е справедлив, нито е с добро сърце, Дяволо!

# 889
Ние откъде разбрахме, че след като се е паднало на чоп Ралица да дои, тя е взела да мрънка? Ралица си седеше и мълчеше, докато Пламен не започна да се драчи с - Ама, Рали, ти защо никога не си доила кравата? Ами иди питай твойта възлюбена кога е доила, или пък пътеводната ви звезда Мартина, че нито като ратай, нито като фермер е припарвала в обора.
Значи Ралица хем да си поема грънчарството, хем в останалата работа във фермата наравно с другите, за да са доволни "готините".

# 890
  • Наоколо
Подкрепям Лютиче, Кирил е нечистоплътен, което само по себе си ще рече, че носи и нечистоплътна душа. Защото каквото е отвън, това и отвътре. И още нещо, което минавайки през ушите ми отвори очите. Той заяви, че за да удари човек трябва първо да го приближи към себе си! Уоу!!! Това е покъртително! Този човек не е умен не знам дали е хитър, по-скоро е подъл!

# 891
Кирил нито е справедлив, нито е с добро сърце, Дяволо!

Кирил си мечтае да е справедлив и адекватен, мъдър и прозорлив, ама не му достига капацитета. Ще му се да е с добри намерения. Личи му, че е в себеотрицание що за тулуп е, и се самозаблуждава, че с помощта на външните сили е успял да изтупа лошото от себе си. Ама трябва някой са го държи за врата за да се усеща. Иначе пак се отпуска. Абе иска да е хубав човек,  ама няма желание..

# 892
  • Sofia
Мартина си мълчи пред всички,  но когато е на 4-6 очи си ги обработва с леки внушения и после те действат като по своя преценка. Сякаш Любо и отне лидерството.
В групи от по-посредствени хора лидер става най-шумния и агресивен.

# 893
  • София
Азалия,
Задаваш въпрос, любопитно ти е, пък после не е нужно да се пише защо и как. Е, сега...
Иначе лошо няма, аз не те чувствам така, но ти си знаеш...
Това е форум, не се познаваме реално за да се замислям по подобен начин или давам подобни тежки оценки към когото и да било тук и мисля, че това е една голяма грешка изначално.
Иначе както казах всеки е свободен да защитава каквото си поиска, а не през пет реда някой да търси обяснение от някого или да размахва пръст. Това не е насочен към теб, по принцип говоря и касае абсолютно всички. Даже и себе си включвам в това число, за да съм политкоректен, въпреки че аз специално не си спомням някога да съм държал сметка на когото и да било, 'Абе ти защо така подкрепяш този или онзи, или защо така не мислиш като мен'

Simple Smile

# 894
Абе иска да е хубав човек,  ама няма желание..
По-скоро не знае как. Чул е, че нещо такова се прави, ама като не му иде отвътре... И тая жена, дето се е навила да живее с него и на която много ѝ личи колко ѝ е трудно, се самобичува с това си решение по непонятни за мен причини, но явно е единствената, която се е навила да се пробва. Предричам, че това няма да е "докато смъртта ги раздели". Този човек не е трудно поносимо мрънкало, той е адски непоносим като цяло!

Дяволо, не задавам въпрос, написах "и на мен ми е интересно...", а трябваше да напиша "и на мен ми е чудно...", което не е въпрос и не предполага, че търся отговор.
И на мен ми е интересно какво Хексе намира в Теодора, за да я харесва като човек или пък Дявола в Кирил, но не оспорвам възможността им да ги харесват.

# 895
Азалия, посланието е прието. Аз съм от вторите Hug

Обяснявам се за преднамереността на внушенията, защото много се спори има ли сценарий, няма ли.
Свекър ми спори с телевизора докато му тече сериала, ММ вика на кой да подаде любимият му футболист, аз пускам сълзи на готини филми. И все пак, нищо от ТВ-то не е без заден план.
Който иска да си прави изводи на база това, което вижда.

# 896
Никакъв чоп не са хвърляли. Ако е имало такъв е било редно да е пред всички. 'Какво евтино заяждане" както казваше една героиня в един филм е отношението към нея. Да-Ралица се занимава с това, което умее, рядко излиза от зоната си на комфорт, но тия я изкараха абсолютен търтей и алкохолик. Все едно тя да мрънка защо никой не е отишъл една чаша да направи.

# 897
  • Варна
Подкрепям Лютиче, Кирил е нечистоплътен, което само по себе си ще рече, че носи и нечистоплътна душа. Защото каквото е отвън, това и отвътре. И още нещо, което минавайки през ушите ми отвори очите. Той заяви, че за да удари човек трябва първо да го приближи към себе си! Уоу!!! Това е покъртително! Този човек не е умен не знам дали е хитър, по-скоро е подъл!
Това за нечистоплътността не знам как си го установила, но аз не мисля така. Знам доста ужасни хора в реалния живот и са си винаги чистички и изкъпани, но отвътре съвсем не е така.
Умен е Кирил и е подъл едновременно. Освен това АКО беше пожелал, можеше той да стане човекът който да манипулира двете групи.
Браво за фермерството му, успява да всее респект. Но защо не играе голямата игра не знам - може да го мързи.

П.П. За Теодора. Не ме дразни с нищо. Изглежда ми приятна събеседница, някаква емоционална превзетост има в нея без да е истерична. Абсолютно противоположна на моя натюрел, аз съм доста затворен човек и рядко показвам емоция, често ме използват за кошче за душевни отпадъци, защото обичам да изслушвам.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 16:26 от Хексе

# 898
Сценарий реално няма, но това предаване има "екип от психолози". Да намериш тънката нишка у един човек, да предвидиш възможните му реакции и как това ще се отрази на цялата група, е много специална и интересна материя! Онези психолози, при които лежиш на диванчето и им хленчиш колко ти е куц живота, за мен не са никакви психолози, но профайлърите са друга работа! Това е нещо много специално и много безценно - да можеш да четеш хората като отворена книга и още преди тях да знаеш те как ще постъпят! Това за мен е уау!

# 899
Кирил чете с жена си "Изкуството на войната", и в писмото имаше цитати.
Аз го харесвам. И Любо харесвам и Живка.
Само Любо не ми е фаворит за победител. Между другите да победи този, който си изиграе най-добре картите. Ако друг спечели пак съм ОК. Осребрил е шанса, който му е даден.

Общи условия

Активация на акаунт