🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 486
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 870
То на  Теда злобата и си личи и в погледа и кривата физиономия.Винаги съм имала едно ма ум за вечно позитивните и усмихнати хора в живота си.Накрая винаги излиза,че не са това,което показват.Лицемери са.

# 871
Ахахах, снимката. Теда гушнала букета, дано тази вечер го гушне повяхнал и на хербарий да го отнесе в Чикаго!
Тоя Пламен съвсем изтрещя, Теда не можело да отпадне, тя била за него част от магията на Фермата 7. Smiley
По-слабите дуелисти само с агитката си се гордеят. Колко хора вярвали в тях...вярвай в себе си.

Ако чухте в снощния епизод след вечерното доене на кравата от Ралица като говореха със Стефан и Кирил, се разбра, че вечерта на купона Кирил е питал някой има ли желание да стане рано да помогне за кравата и не се намерил доброволец, а теглили чоп. Паднала се е Ралица, може би е казала, че не иска (предположение) и някъде оттам включиха "обвиненията" на Пламен и Ивайло, че никога не са я е виждал да дои. Ралица започна да се оправдава, че не е нейното, не искала да стане рано...Вярно си е в зоната на комфорт, но мисля, че и много грънчарска работа се наема да свърши, а това е пак от невъзможност да опонира и да откаже. И накрая я гледаме на колелото, а в почивките с цигарата кръстосала крака. Георги и за пиенето ѝ намекна да се ограничава, снощи и за фермерските задължения също ѝ каза да се включи.
Което е поредното доказателство, че диалозите и скандалите  са извадени от контекста и ние не виждаме всичко.
Ако наистина Кирил е питал за доброволци за доене, а всички са се скатали, после са решили да хвърлят чоп и се паднало на Ралица, пък тя е взела да се дърпа и клинчи, ми аз да бях и аз така щях да реагирам по същия като Кирил. За мен това хвърля друга светлина на ситуацията. Ние си вадим заключения на това, което ни покажат и така се манипулира цялата картина.
Ралица е талантлива грънчарка, но си е по поркането и купона. Тя не е алкохоличка, просто и се услажда пиенето.

# 872
У нас не се пие всеки ден както е в повечето семейства и това с Ралица ми прави огромно впечатление. А пък жена с такова поведение след пиене като обладана от демони - ужас! Иначе незабележима почти. На гости пия една чаша вино. Довечера у нас ще имаме гости - пак толкова. Мм, ако си сипе за месец чаша уиски х50 грама два пъти, може и да не си я допие... А колежка казва за мъжа ѝ: ми той не пие много, вечер му правя салата и си сипваме по чашка, той най-много 200-300 грама да изпие и това е. 😳 За нея 200-300 грама не било много и то всеки ден! Б@ си... Аз не харесвам хора, които се наливат с алкохол.

# 873
Интересно ако Ралица напусне фермата кой ще прави тези посуда ....то цял сезон и намират по нещо да изработва, явно и участниците и хората който гледаме искаме да я видим в друга светлина...

# 874
Ако това е вярно и наистина са хвърляли чоп и на мен ми изглежда съвсем различна ситуацията. Точно защото гледаме само каквото продукцията прецени, се старая да не бъда крайна в мненията си за хората вътре. Примерно Мартина и Кирил масово отнасят хейт,но на мен не са ми толкова "черни". Специално при Мартина никак не ми се връзва как уж все ги върти всичките, тя е тартора на единия лагер,а реално почти никога и нищо не виждаме да излиза от нейната уста. Все слушаме гласът зад кадър или разсъжденията на Живка

# 875
Както виждаме Ралица за сега не е застрашена от възможността да напусне фермата, никой не я вика на дуел. Грънци ще има не за един, а за три манастира, ако по цял ден това прави както твърди.

# 876
На хора, които в компания пият по чаша вино, определено би им направило впечатление, ако някой изпие 3 ракии.
Аз затова казвам, че не сме от тези, които в компания пием по една чаша.
Иначе не вярвам като е сама пак да пие по 3 ракии (примерно) вечер.
Въпреки че те по Балкана хората уважат домашната сливова.

# 877
Линка на Мари ми е отворен, около 58-59 минута тримата говорят за купона и доенето. Ралица "благодари" на Кирил, че я е "предизвикал", но имало и други хора които не са доили. Кирил казва: "Аз никого не съм предизвикал, вчера първо помолих, после теглихмме чоп и се падна ти."

Интересно ако Ралица напусне фермата кой ще прави тези посуда ....то цял сезон и намират по нещо да изработва, явно и участниците и хората който гледаме искаме да я видим в друга светлина...

Тя май приключи с посудата, сега вече саксии твори.
Но ей за това ме е яд този сезон. Не ни показват каква работа поемат, нито как са свършили. Ралица си е профи в сферата, ако Фермера е поел да направят 100 чаши, тя едва ли ще откаже или да предложи да направи 50...и така хем в нейната си зона, хем виновна, че няма желание, но реално и време недостига за други дейности.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 15:19 от Cafelate

# 878
Ами за два месеца все има какво да майстори посуда, саксии ....после сигурно сувенири.. Ами не е интересно когато едни и същи хора вършат една и съща работа. Да и бяха дали по-малко на брой посуда , по-малко саксии и вече да започва нещо друго. Аз нямам лошо мнение за нея но ми се иска да видя вече нещо различно.

# 879
"Ние си вадим заключения на това, което ни покажат и така се манипулира цялата картина". Много точно. Има сценарий. Той не е подробен с действия и реплики но се пробутват внушения.
А да се разочаровате от слабостите на Ралица ми е наивно, защото ние виждаме каквото са ни показали, а показаното може да гравитира в широк диапазон. Така и с останалите герои.

# 880
  • Варна
И аз не съм доволна от това, което ни показват.
Твърде... преразказано е всичкo. Представят ни неща като факти, а не съм убедена че са.
Смятах да напиша и някои неща за дуела, но ще изчакам да мине вълната от хейт срещу Теди.
Аз я харесвам.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 15:35 от Хексе

# 881
Не виждам, какво лошо е направила Ралица. Весели се момичето. Не пречи, не вреди с думи на когото и да е. И да, абсолютно всичко относно нея са внушения. Сглобени и кратки изрезки.
И оня Киру, уж метъл…па при чалгарската агитка се присламчи. И метълите слушат чалга, Фънки също😂😂😂

# 882
А да се разочаровате от слабостите на Ралица ми е наивно, защото ние виждаме каквото са ни показали, а показаното може да гравитира в широк диапазон.
Нима не можеш да си представиш, че някой може и да не харесва Ралица без да се влияе от внушения за нея. Или е задължително да е харесвана, защото има интересен занаят и прави, според някои хора, хубави грънци?
И на мен ми е интересно какво Хексе намира в Теодора, за да я харесва като човек или пък Дявола в Кирил, но не оспорвам възможността им да ги харесват. Просто знам, че хората, които харесват хора, които аз не харесвам, е по-вероятно и на мен да не ми харесват в реалния живот.

# 883
  • Наоколо
Понятия като “чисти сърца” и “добри намерения” вече са натоварени с много различно съдържание, явно…..

На тази снимка ми прилича на богомолка. Да я харесва, който 'ще - вкус приятели няма...

То на  Теда злобата и си личи и в погледа и кривата физиономия.Винаги съм имала едно на ум за вечно позитивните и усмихнати хора в живота си.Накрая винаги излиза,че не са това,което показват.Лицемери са.

Нищо прекалено не е хубаво, та и в нейния случай така! Аз от ден първи не я харесвам и до днес си мисля, че има защо.

# 884
Ралица не я харесвам твърде много,  но само човек, който никога нищо не е подхванал да изработи с ръце може да си помисли , че тя по цял ден си почива. Аз лично бих предпочела да режа дъски и кова отколкото всеки ден да си изяждам от креативната енергия. И Ивайло може да го дуа ,  вкарали са я Специално Ралица. Осигурили са и материали от глина до пещ и са я "наели".  Тя им изработи керамика за 1000 лв там минимум . Ама нито футболна врата,  нито сцена, нито тепих виждам за многознаещите охлюви. А с пиянството на Ралица ми пробутват едни и същи 4 сцени и признавам си за мен е пяна, но изобщо не се и доближава до нивата които влизат за мен в притеснителна графа.
И Кирил като е фермер на седмицата той ще дои оаканата крава, не да праща махмурлии да тормозят Бистра.
 Като не я харесват да я пращат ратай и на дуел.

Общи условия

Активация на акаунт