🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 598
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
Някой писа, че Кирил нямал нито един верен отговор на викторината, ама не е вярно.
Ето на този въпрос имаше:
Скрит текст:

Любо е най-обикновено нашенско тарикатче, забравих какво точно - габровско, севлиевско ли....все едно.
Кресненско май...

Само аз ли се впечатлих от погледа на Ивчо, като каза Киро, че Ивайло и Ваня ще влазят в ролите на орки.
А може би си внушавам.
Не си само ти и не си внушаваш. Това е само един от погледите. Имаше и други през цялата вечер. Определено Ивайло хич не се кефи на нишката, която подхвана Кирил.

# 211
Или е зодия Дева или Везни. Защото Виктор има рожден ден на 16ти Септември. А на ЛюПчо рд-то беше след това, но колко точно не зная. Така че по-вероятно е да е Везни. И аз съм зодия Везни на 26ти Септември Grinning

# 212
А Теди ратай с Пламен как ще е? Игнор безкрай.

# 213
На снимката - шапката на масата,докато се хранят.Гнууууууус!

# 214
  • España
Преди години ( не знам сега как е) е имало във всяко село по една професионална оплаквачка , канели са я на погребения и панахиди срещу заплащане да “опява” починалия . Сещате ли се….тези , дето нареждат : “ на кого ни оставиииииии….” Та мисля Тедито си е родена за това ! 😉

РД на Урко малко го попретупаха ….така и не успяхме да разберем  “ какво е искал да каже авторът”  с идеята Коцето да оцелее до тогава …. Ни шоу видяхме , ни нищо ….язък !

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 17:52 от dyvaromi

# 215
  • Бургас
Коцето го пазят не да прави шоу на рождените дни, а за имат слаб противник, когато се стигне до последните битки, Урко предпочита да се разчистят първо по-силните играчи, за да не го натупа на арената някой рано-рано при лошо стечение на обстоятелствата, както стана с Виктор

# 216
Неведнъж съм писала,че не ми останаха любимци и всички ме дразнят,но гледам да съм обективна. Много се възмущавате от подлия Киро, а когато Живка беше фермер и ползва подобна тактика да държи " враговете близо" тогава нямаше проблем. Що за единия може,а за другия не Grinning

# 217
Коцето го пазят не да прави шоу на рождените дни, а за имат слаб противник, когато се стигне до последните битки, Урко предпочита да се разчистят първо по-силните играчи, за да не го натупа на арената някой рано-рано при лошо стечение на обстоятелствата, както стана с Виктор

Да не стане примерно така че някой друг от мъжете вземе Коце на дуел преди Урко. Визирам Стефан или Георги.

# 218
Георги каза в кого се цели, а и той си харесва Коцето и за компания, и в работата. Не вярвам да има дуел между тях.

# 219
Рождения ден на Имератора мина, значи придворния шут и лакей вече няма имунитет, хммм, нали така?

Кирил е тръгнал на лов. Не може да отстреляш дивеч, ако не се приближиш достатъчно от засада. Да не е луд да отиде в пряк двубой с дива свиня, затова тихичко се промъква и се прицелва. Много мръсна игра.

Сетих се, че Кирил и Ивайло бяха като два остри камъка и всъщност Мартина ги събра. Иво дразнеше всички, но правилно се насочи към Мартина по линия на мамбите и среднощния "хумор" под сурдинка. Така се внедри в групата.

Ваня каза нещо много важно. Битката не е на Арената, битката е на масата. А на масата Мартина винаги, винаги е по-ниска от тревата. Мълчи, слуша и се наслаждава, оставяйки остриетата ѝ да кълват. Те дали го осъзнават обаче е друг въпрос.

Първата ферма, която гледах беше 3-сезон, много се вживях и аз, но ми мина. Това е реалити формат, съзтезание хора, гледайте го отгоре и отдолу /по Теодора/ и не се косете. Нищо не могат да Ви дадат или да ви вземат тези герои. Не мога да отрека, че заради миналите сезони, отговарям почти безпогрешно на въпроси от алманаха и викторината. Дори само за това заслужават адмирации продуцентите.
В темата е винаги забавно и разтоварващо.

# 220
  • sofia
Снощи не можах да издържа на тъпотията.... пробвах на няколко пъти, докато течаха рекламите на филма, който загледах, ама нъцки! То обяснения, то рев, то чудеса.... това беше негледаемо, ужас някакъв.

# 221
Чудя се на кого да съчувствам повече. На пренебрегнатия победител Пламен или на рожденика Любо, когото денонощно Теда го изненадва с песни, торти и броеница. Шутът оцеля, но по пътя на Пробуждането загубиха пианиста.
Кирил да бе останал самостоятел играч. Кога опонираше и поставяше на място Ивайло, кога се превърнаха в дует Ароганс.
Андрей беше отчаян и почти бесен. Спрели са камерите и са се Обединили.

И като се замисля най, а ма най-нетърпима ми е Теодора! Просто вибрациите ми зачестяват и шийлда не ме спасява от празнодумието ѝ. Дали няма някакъв шанс бат Тянко или майка ѝ, някоя леля да си я приберат? Pensive

# 222
Неведнъж съм писала,че не ми останаха любимци и всички ме дразнят,но гледам да съм обективна. Много се възмущавате от подлия Киро, а когато Живка беше фермер и ползва подобна тактика да държи " враговете близо" тогава нямаше проблем. Що за единия може,а за другия не Grinning
Може разбира се, всеки има право да има стратегия и да играе както намери за добре. И тази ситуация е чудесна илюстрация, как една и съща стратегия, води до различен резултат за "пълководеца".

# 223
Живка беше фермер първата седмица. Не са се познавали, не са се групирали,  няма още оформени врагове и вражески групи.
Сега е различно. Кирил е абсолютен йезуит.

# 224
Тетка ако е била застрашена от ратайство като нищо се е пребила, после се направила на болна като Бат Марти или е пожелала да излезе да се лекува. Как така тази фея ще е в обора.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 14:40 от DayInMay

Общи условия

Активация на акаунт