🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 588
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 180
Дяволо, Ралица вече беше фермер веднъж, в началото на сезона.
Иначе ние с теб едно и също предаване ли гледаме?😁 Толкова суперлативи за Кирил, направо не мога да повярвам.😀
П.С. Не се заяждам, просто ми е интересно защо толкова му симпатизираш.

# 181
Ако Киро иде на финал, за него ще гласуват майка му, баща му, жена му и Дяволо Simple Smile

Хайде дано се окаже, че ще е обединител и не сме изтълкували правилно финалното му поведение, защото наистина ще е ужасно тъжно да съществуват толкова лоши хора...

# 182
  • София
Ей, вярно, че Ралица беше ратай. Butterfly, мерси!
Да бе, в дебютната седмица с Георги. То това не беше ли миналата година, хаха 😉
Ами хубаво де, хмм, значи ок ако може корекция: Стефан + Ваня.
Защото Ралица ще трябва да прави саксии за монасите (не че не може и другата седмица да ги довърши).
Значи, Стефан/Ваня + Урко и Сълзата. 😄

# 183
Ситуацията на мен ми напомня точно на някакво училище. Групата на малоумните е групата на готините в училище, които тормозят останалите, разбира се предимно момиченца, или по-тихи момченца. Най-много тормозените (Ралица и Ваня) са толкова отчаяни да не ходят със страх на училище, че лапват въдицата на най-малкия шанс, че нещата могат да се нормализират. Спечелването на Фермата е като оценките в училище. "Готините" толкова са се фокусирали върху това да впечатляват един друг с нови оригинални обиди и тормоз към другите, че забравят, че основното на училището е оценките, които за тях стават все по-зле и по-зле, докато на края на учебната година учителят (ние Simple Smile) няма да ги остави на поправителен изпит и изведнъж "готините" ще се усетят, че май е трябвало да се фокусират малко повече над уроците.

# 184
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама видяхте ли накрая на епизода, той Ивайло даже млъкна обиден на Кирчо за това, че се държи добре с лагера на Живка 🤦🏻♀ Та да не му се обидят, Кирчо веднага ги успокои, че това е номер…. Тия хора малоумни ли са, никаква реална оценка нямат как изглеждат на екран. За мартина и Сие става въпрос. А Ивайло става все по-противен, не мислих че има накъде повече ама той постоянно ме опровергава.

# 185
Няма ли вече някакви спойлери кои ще са четиримата финалисти? Обикновено винаги има и често се оказват верни. Моля някой да ми пише ако знае или е чул нещо.

# 186
Дявола си има особеност да търси положителни качества в отрицателни герои, помня , че подкрепяше Надежда в миналия сезон. Сега в Кирил вижда нещо положително.
Интересно е да се прочете различно мнение.
За мен е очевидно,  че Кирил е интригант и злобен човечец.
Трябвало някой да се доближи до теб , за да можеш да го удариш...
Не можах да повярвам колко е подъл. И грозните лисугери около него му пригласят.

# 187
Кирил сам си призна на Ивайло и Марта, че се преструва и те си си казаха, че се разбрали играта му и затова си мълчат.

# 188
И какво излиза накрая, това че Любо, Ивайло и Мартина са злобни и арогантни. Бият на лична основа. И плюят от тяхната си егоистична явно силно лишена от емпатия камбанария. Как решиха, че за месец са опознали някакви хора достатъчно за да ги намразят по този начин. Аз лично също се натоварвам от на Ваня обясненията, обаче винаги имам на ум че е реално в анонимните. Тя ако не е каквато е, психически ще се пречупи и ще продруса. Ивайло дали ще се впечатли,  че тормозът му не се отразява добре на лабилен човек. Съмнявам се,  ще изпльока как всеки сам си е отговорен и ще я пообижда още малко, ей тъй , да си знае. А Ралица мен лично не ме впечатлява като се понапие, става просто лигла, мен ме дразни като почва с едни груби коментари срещу дуелистите, като гласуват с камъните. И сега понеже жената не влачи колички с чакъл, мис Глина ли трябваше да я кръстим. Ами да отиде някой друг на колелото,  ама няма кой. Понеже грънчарството е пипкава работа. И Теодора се отказа, кара си на чорапите. И кой да го върше това тогава? Или Ралица ако може да кове покрив през деня  , а вечер като купонират до 2 тогава да прави чинии. Как ми се иска да вкарат някой по-готин от тях, който да ги попита защо са такива лекета. Или отбор от трима, че на Ивайло трябва поне двама да му дуднат, за да го надприказват. + за Стефан, че видимо и той вече не издържа Ивайло.

# 189
Открояват се три изявени интриганти-Мартина,Ивайло и Кирил.Жоро добре се е ориентирал в ситуацията къде е "главата на ламята".Обаче...Кирил и Ивайло са само пионки,а голямото Зло е Мартинка.Рядко срещан противен екземпляр.Ако някой от фермерите успее така да нагласи нещата,че да я изправи срещу Теодора на дуел...мисля,че има реален шанс да го загуби.Но ще е доста сложно да се направи...
И за мен Мартина е главният интригант, сивият кардинал на групичката, а другите двама са нейните маши. Всички те са катранът в кацата с мед. Любо е най-обикновено нашенско тарикатче, забравих какво точно - габровско, севлиевско ли....все едно.

Кирил не можа дълго да се задържи в образа на помирителя . Но се учудвам колко ниска обща култура има. Той не можа да отговори на нито един въпрос. А фактът , че е  многонайко празноглав пролича и в поведението му на куиза и увереността и гордостта , с която демонстрираше глупостта си.  Изумително е двамата с Ивайло каква висока самооценка имат и как се самоопределят за капацитети ( по думите на футболиста) .
Това и мен най-много ме впечатли снощи - никаква обща култура от един актьор. Знам, че сбърканото ни образование натвори много бели, но все пак за актьорската професия имах по-високо мнение. Самото ѝ естество предполага по-широки хоризонти, но уви. Въпросите от викторината бяха много интересни. И аз щях да изгоря на един-два, като този за слоновете на Фердинанд, но поне знам, че Нала и Дамаянти са герои от индийския епос, а имената им бяха сбъркани дори във въпроса на Андрей или пък той не можа да ги прочете правилно.

Епизодът не ми хареса, даже накрая заспах. Лепкав от фалш ми беше..много. Според мен обединението беше задача, поставена от Андрей след тежкия разговор на масата при четене на писмото от Виктор. Всичко след това ми беше като рецитация не на треторазрядни, а на самодейци, каквито са. Живка ми звучеше така. Също и Георги, който ѝ пригласяше и се съгласяваше бързичко с нея. За Кирил да не говорим.

# 190
Много ми е чудно такива като Киро алкохолика не осъзнават ли, че им трябва зрителски вот за победа? Тоест близко е до ума да се досетиш, че когато дрънкаш за обединение, а после говориш за удари, това няма как да се хареса на страничните наблюдатели.

Ясно е, че Киро, Ивайло и сие са злобни, но са наистина впечатляващо ограничени и малоумни.

Ее, забравяш нещо. Те не са там за победата и парите. Там са за каузата. 😃

# 191
Това примирие беше наложено по две причини. Напускането на Виктор и писмото му , но главно защото Андрей повдигна темата и взе отношение, че това поведение е неприемливо. И това, че Живка се махна от спалнята, беше само катализатор от продукцията най-после да заемат някаква позиция и да влязат в ролята на модератор, не само да наблюдават и подклаждат интригите. И тази промяна в групата на готините е продиктувана от това, какво ще си помислят от продукцията за тях, това е лъсканене на имиджа им, но всяко чудо ще е за три дни. Още повече ще се изложат, то видяхме и на края на вчерашния епизод.

# 192
От промото ми стана интересно какво ще се случи в днешния епизод. Ако прогнозата на DamaPika се окаже правилна, ще бъда изключително доволна. Grinning
Скрит текст:
Не ако Тедка се контузи, а ако напусне по собствено желание. Не съм чак толкоЗ злобна. Но не ми изглеждаше като контузване. По-скоро ѝ прилоша. Или е поредната постановка.

В никакъв случай не защитавам Киро, но и аз не тълкувах думите му в буквалния смисъл. Мисля, че имаше в предвид, че ще отвърне, ако някой го "захапе". И в същото време, думите му не бяха на място, след цялата реч за обединение.

# 193
Само аз ли се впечатлих от погледа на Ивчо, като каза Киро, че Ивайло и Ваня ще влазят в ролите на орки.
А може би си внушавам.
Много нескопосано театро и сълзите за Виктор, и мостовете, и... обединението.
А в самото начало харесвах Кирчо. Давам си сега сметка, че всъщност съм харесвала гласът му.
Ама като съм се хванала на хорото ще им гледам театрото докрай.

# 194
Финалните думи на Кирил не само не бяха на място след речта пред цялата група, ами и си бяха съвсем подли. Той не каза единствено това, че ако някой го захапе, ще отвърне - аз мисля, че по-голямата част от хората разсъждават по този начин така или иначе. Това, което в моите очи затвърди подлостта му е, че оприличи другия лагер на животни, които наистина във всеки момент са готови да те захапят.
Ако думите му наистина в някаква степен положителни - защо не го каза пред всички това? “Аз ще се опитам да ви обединя, но знайте, че ако някой от вас ме захапе, няма да си кротувам и да не отвърна подобаващо!” Факта, че го прави зад кулисите, около неговите си най-близки хора, доказва, че замисълът му е пъклен.
И също, че едва ли не от сега се настройва и се старае в главата си да се оправдае за (сигурните си) бъдещи избухвания на вербално насилие. Защото едва ли някой си мисли, че тази седмица ще мине без множество от горепосочените. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт