🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 653
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 165
Кажи направо какво издават.
Хич не ми се кьорави на телефона.
А и в този час...
Ако искаш де.
Скрит текст:
Теодора ще е една от претендените за ратаи, ама друго не разбрах.

# 166
Нищо не е разбрал Ивайло.

Промото за утре вечер Слагам го в скрит текст, тъй като има кадри, които издават единия от кандидат-ратаите. А най-вероятно и нещо друго (което пък би ми решило важна дилема). Който не желае да знае, да не гледа.
А който не желае да гледа фалш и лошотия, какво да прави?
Върнах се да прочета коментарите - кофти...

За мен, Кирил е с един жълт картон от собственото си промо.
Втори - от писанията на жена му. От всичкия гювеч от думи, който му е пратила, личи, че тази жена се е тревожила.
Защо? Защото си го знае.

След 2 жълти картона - #IgnoreKiril

P. S. В самото начало ми харесваше гласът му, но рано-рано отиде да прави компания на #IgnoreIvaylo .
Някъде там около #MuteTeodora .

# 167
  • София
Горката наивна Ваня. Как се зарадва, как влезе в ролята, която й отреди Кирил и с какво отвращение я гледаше Ивайло. Той, готиният, и някаква Ваня…. дишат един въздух!   Как се върза и как се разкри докато бяха около огъня. Колко простодушно повярва, че помирението и сближаването са възможни и свали защитите си. Милата тя! Добре че поне Живка се усеща какво става и не напразно прекъсна Ваня и попита Кирил неговата кауза каква е. За да я накара да млъкне.
Ваня и Ралица, горките, са толкова смазани от тази отрова вътре и толкова много им се иска да има някаква нормалност в отношенията, че се вързаха като шарани.
Много, много грозно ги подхлъзна Кирил.
Едно време имаше някакви латиносериали, които гледаше целокупният български народ. В тях винаги имаше някакъв непоносимо отрицателен герой и съм си мислела, че във филмите много преувеличават нещата и че няма чак толкова лоши хора. Ами… не, има. Филмовите герои си имат своите житейски първообрази. Има много лоши хора и в живота. Кирил, Ивайло и Мартина са точно такива. Лоши хора.

# 168
Треторазрядният допусна една грешка. Настъпи Урко, а той е много честолюбив. Урко върви с Теодора, с Теодора върви Пламен, Лора е вярна на Урко. Изобщо вместо да подмами врага, сам си направи капан. Урко силно вярваше, че неговото фермерство е съвършено, а Киро му го оспори. На всичко отгоре враговете започнаха да хвалят от първата минута Киро. Урко не обича такива неща. Ще стане интересно. Мисля, че Живка подхлъзна Киро и той сам влезе в капана й.

# 169
  • София
.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 12:05 от slyncet0

# 170
  • Велико Търново
Кажи направо какво издават.
Хич не ми се кьорави на телефона.
А и в този час...
Ако искаш де.
Скрит текст:
Теодора ще е една от претендените за ратаи, ама друго не разбрах.
Скрит текст:
Така е. Теодора е участник в битка за определяне на фермерска двойка.
Освен това дават, че нещо ѝ се случва. И това вече си го тълкувам аз - очаквам, че като нищо може и да се е контузила и да вземе да отпадне предсрочно. Само с едно такова преждевременно излизане (без значение на кого) сметките с онези десетимата ще излязат.
И... Румяна ще ражда.

Vivi, колкото и да са ми избледнели спомените от "Робинята Изаура", с по-развинтено въображение и добро желание, при Кирил даже и някаква визуална прилика с Леонсио може да се открие. Satisfied

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 00:21 от DamaPika

# 171
Образът на Кирил се изкриви неимоверно, стана крайно уродлив като в криво огледало. В началото му симпатизирах, намирах критиките му за приемливи, донякъде характерни за хората с твърда ценностна система, които даваха глас на скритите страни на хората от фермата. Той имаше точна преценка и анализираше хората, но последния месец проявленията му граничат с идиотия и крайна незрялост на поведение. Някакво злобна желание да се заяжда на дребно с противниковата група като малко дете.
В първите епизоди ми изглеждаше по-многопластов герой, но емоционално зрял, попил от образите на своите герои, който ще бъде многолик, но по интересен начин.
Много съм го надценила. Пак, казвам, че не глупав, напротив, но в социален аспект ми извън класацията. Със сигурност не го искам на финал. Продукцията да намери начин да го разкара, ще спечели много повече.

# 172
Кирил не можа дълго да се задържи в образа на помирителя . Но се учудвам колко ниска обща култура има. Той не можа да отговори на нито един въпрос. А фактът , че е  многонайко празноглав пролича и в поведението му на куиза и увереността и гордостта , с която демонстрираше глупостта си.  Изумително е двамата с Ивайло каква висока самооценка имат и как се самоопределят за капацитети ( по думите на футболиста) .

# 173
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Колко още остава до края на тази уродщина? Имам огромна дилема - компанията тук е страхотна, компанията там е отровна. Искам да съм в темата с вас, но не съм сигурна, че ще успея да се насиля да гледам. Гнус ме е, чувствам се зле и мръсна и все по-силно се чудя защо си го причинявам. От такива хора се пазя с всички сили в живия живот, защо, по дяволите, ги пускам в дома си всяка вечер?! Как успя продукцията да се омаже толкова епично с този каст, в точно този сезон?! Какво пробуждане чакат от такива.... бездушни индивиди /защото никак не мога да ги нарека хора/, в които не е останало нищо човешко?
Не мога да повярвам, че го казвам, но по-добре да дават някакви любовни глупости. Другото е непоносимо.

# 174
  • earth
Кирил не знае за превратите на  Кимон Георгиев... тц, тц, тц , тц...

# 175
То ако само това не знаеше, бива. Ама той  ...нищо не знае. Обща култура  -  под морското равнище. И за капак , размахва гордо и наперено незнанието си. Срамота Кирооооо, срамота.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 01:55 от cardhu

# 176
Доста неприятно впечатление ми направи лицемерното поведение на Любо. Сам настрои Виктор да избере силен противник, а сега като си тръгна, рони крокодилски сълзи. Фермерството не му беше особено успешно, определено беше разединител, затова заставам зад думите на Живка от тази вечер.
Кирил също много лицемерно поведение. Цял епизод всичко цветя и рози, сладникава реч, а накрая сам свали маската си. Много грозно. Никога не съм го харесвал и не ми е бил фаворит, но явно това е стратегията му. Да видим до къде ще стигне с нея.
Промото за утре издава доста спойлери. Интересно ми е кои 10 играчи бяха останали на снимката, споделена от Мирон, за която доста често става на въпрос тук? Ще помоля, ако някой я пази, да ми я прати на лично. Защото според това кои 10 човека са там, ще си направим сметката дали някой излиза по здравословни причини или по личен избор. Не назовавам имена, за да не издавам какво виждаме в промото - вероятно някои от вас не искат да знаят засега.
Не изгледах целия лайф на Цвети и Виктор, но едно нещо ми направи впечатление. Последовател помоли в коментарите да включат Лора, но Цвети каза, че това сега не е възможно. Ясно е, че макар да са приключили снимките, нямат право да се показват. Но Цвети каза нещо много интересно - че съвсем скоро ще могат да включат нея и много други хора. Това за мен значи едно - че Лора скоро напуска формата. Само аз ли го разбрах по този начин?

# 177
  • earth
... И за капак , размахва гордо и наперено незнанието си. ...
Както и вярата си в говорещи змии, Ноевия ковчег и други подобни магии.

# 178
  • София
Толкова минорно настроение след напускането на Виктор, все едно на панахида бяха. Уф, дообре... Абе не знам, има го все пак. И друг път сме го виждали, макар и рядко. Те там са затворено общество и мога да повярвам, че има такива хора, които докосват всички или поне повечето от тях. Браво на Виктор, че е успял! И не съм съгласен, че са го избрали за дуелист и после ронели крокодилски сълзи. И не виждам Кирил каква вина има в случая. Кирил и Виктор наистина бяха близки и се виждаше. Реално за Мартина гласуваха само Стефан и Коцето. Т.е. само те двамата имат право да тъжат от всички 13 човека вътре! Моля ви се...
Има само един виновник и това е Любо. Никой друг. Защото Любо имаше властта и той прати Виктор ратай. Кратко и ясно.

Знаех си, че Виктор ще избере Кико и се радвам, че последния стана фермер. И Пламен беше добра опция, но капацитета на Кирил е много по-голям. Ако има човек, който може да обедини тези хора това е той. Аз толкова разделена Ферма не съм виждал досега през годините. Имам усещането, че някои хора просто не могат да дишат общия въздух в една стая... Направо, не мога да повярвам какво виждам.
Та, Кирил стана фермер в тежък момент, направо време разделно и дано се справи. Ще е почти невъзможно, но да видим... Успех му желая!
Старта му беше повече от добър и дори Живка го оцени подобаващо в любимите си синхрони. Това със зададените актьорски етюди беше гениално. Дано се получи. 🙂

Искате вътре да се помирят и да си подадат ръка, ами дайте шанс и на Кирил. Нека не сме предубедени, а да съдим по делата. Думите на финала на Кирил не бяха правилно изтълкувани според мен. Той има съмнения и просто иска да е нащрек. Ако ръката, която подаде бъде ухапана, то с другата ще отвърне. Но само ако някой го захапе. Не иначе. И иска да е поток, цитирайки Лао Дзъ. Така и трябва, това е начина и играта. Ако Живка беше казала нещо такова веднага щеше да има хвалби колко е мъдра и хитра. Кирил не може.
Изобщо много силен солов епизод на Кирил!

Сега за утре, по традиция не минава без да си дам прогнозите. Доста познавам, но имам и някои сериозни издънки, но това е така защото този сезон е доста труден за предвиждане, по простата причина, че такива образи май досега не са събирани на едно място. Как ги изнамериха не знам. И толкова различни едни от други...
Значи изхождам от факта, че Кирил иска да е по-различен и нестандартен и да бъде обединител. И мисля, че го вярва истински, не е само игра. Е, ако правилно съм го разбрал, то е редно да изпрати по две двойки ратаи от двата лагера. Нещо което би направил например един Виктор. Има и друго нещо, Кирил обеща да е справедлив. Е, не може, вече 2 месеца и нещо изминаха, а има хора, които все още не са били ратаи, така че по пътя на тази логика, смятам, че Кико ще изненада всички утре и ще стреля с Любо и Теди като едната двойка (и двамата не са били ратаи, а са си близки и биха си помагали, нито пък ще тръгнат да правят панаири) и Ралица и Стефан другата двойка. Защо те двамата? Ами Георги ще му трябва за работата, че тази седмица има много тежки задачи, а и ще е твърде очевиден ход, а той иска да е различен в своето управление. Така че Стефан, от който полза за работа по седмичните задачи няма, а Ралица защото и тя досега не е била ратай.
Така че: Стефан и Ралица ; Любо и Теодора. Хем така Киро ще сбъдне и желанието на Любо за реванш спрямо Стефан. Двамата определено не се харесват и ще премерят силите на Арената за пореден път.
Ако позная, то си мисля, че Теди и Любо ще спечелят и ратаи ще са Стефан и Ралица и дуелът ще е мъжки, но е много рано още за това.

Добър, позитивен епизод. Дано продължи така. 🙂

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 07:09 от Diavolo

# 179
  • София
Охх Дяволо, обаче когато харесваш някого, така хубаво слагаш розовото було отгоре, че няма накъде 😀

Тея хора вътре, ако само имаха идея Кирил-обединителя как грозно ги псува и обижда… а сега като фермер видиш ли, се изживява като бял и добър, хахо-хихи, няма как да му се повярва. Откровено мен ме отвращава този човек.

Общи условия

Активация на акаунт