🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 380
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 150
  • Другата България
Аз също.
Смешник.
Но ще се справи като фермер.

# 151
Гледам с малко закъснение епизода...

Мале оплакват Виктор, като че се споминал. То не са траурни физиономии, то не са ревове. Нали и Стефан прави опити на пианото, кво се оплакват.

# 152
Теди като беше с Ваня, и каза нещо от сорта, че искала да "се изплаче".  Това как да го разбираме, че има вариант да се нареве веднъж завинаги и да спре ли?

# 153
  • София
Като повечето неща, които Теодора говори, значи едно голямо нищо. 😀

# 154
Много ми е чудно такива като Киро алкохолика не осъзнават ли, че им трябва зрителски вот за победа? Тоест близко е до ума да се досетиш, че когато дрънкаш за обединение, а после говориш за удари, това няма как да се хареса на страничните наблюдатели.

Ясно е, че Киро, Ивайло и сие са злобни, но са наистина впечатляващо ограничени и малоумни.
И аз все това се чудя, но такива са над нещата, те са горди с това да са себе си в пълния си блясък. Те не са за парите. На тоя творческото му амплоа е изградено от отрицателните  герои, явно само тях ся му давали.

# 155
Теди като беше с Ваня, и каза нещо от сорта, че искала да "се изплаче".  Това как да го разбираме, че има вариант да се нареве веднъж завинаги и да спре ли?
Може само да е загрявала до сега женицата! И вече да ѝ идва плача 😂😂

# 156
Ето пак се показа Кирил когото познаваме. Същия арогантен човек. Много ми е смешно как се надъхват срещу лагера на Живка , но накрая ще останат с пръст в уста. Аз просто не виждам кого от лагера на Живка може да отпадне от срещуположния лагер. Очаквам женски двубой тази седмица. Ваня/Ралица срещу Лора/Теодора. И естествено съм за Ваня/Ралица.

# 157
Открояват се три изявени интриганти-Мартина,Ивайло и Кирил.Жоро добре се е ориентирал в ситуацията къде е "главата на ламята".Обаче...Кирил и Ивайло са само пионки,а голямото Зло е Мартинка.Рядко срещан противен екземпляр.Ако някой от фермерите успее така да нагласи нещата,че да я изправи срещу Теодора на дуел...мисля,че има реален шанс да го загуби.Но ще е доста сложно да се направи...

# 158
По мой спомен Теодора каза, че и двете с Ваня имали нужда да се изплачат. И не само те. И аз имам нужда и желание да се сложи край на този сълзлив омагьосан кръг. Моля се с две ръце и с крака особено Тедка да се наплаче хубаво и да приключи с фалшивите истерични ревове до края на сезона.

Pablitka, Чувай Боже и не давай, че сега едвам се издържа, пък какво остава ако е било загрявка!

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 09:15 от M A D D Y

# 159
Аз не мисля, че Киро е същият извън Фермата. Лошото е, че дори поведението му да е стратегическо, стратегията му не е добре замислена.

# 160
  • София
Тия работи, които Стефан каза на Ивайло в разговора им, Ивайло и цял живот да мисли няма да може да ги измисли. Дано нещо му е просветнало в главата. Но едва ли! Разликата в нивото си личи от космоса.

# 161
Киро фермер - другата седмица ще се видим Simple Smile
Този сезон е отвратителен, тъкмо си мислех, че няма накъде, ама ето... То не дават нищо друго, само интриги и сълзи на Тодорка. Има по-приятен начин да прекарам вечерта!

# 162
  • Велико Търново
Нищо не е разбрал Ивайло.

Промото за утре вечер Слагам го в скрит текст, тъй като има кадри, които издават единия от кандидат-ратаите. А най-вероятно и нещо друго (което пък би ми решило важна дилема). Който не желае да знае, да не гледа.

# 163
  • Другата България
Кажи направо какво издават.
Хич не ми се кьорави на телефона.
А и в този час...
Ако искаш де.

# 164
  • София

Фермата - сезон 7
 епизод 56 (15.11.2021)

.

Общи условия