🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 352
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 135
Правилно ли разбрах разговора на Мартина с Кирил, че го мотивираше да спечели фермерството и да прати Пламен за ратай?
По-скоро ако спечели да прати Георги ратай. И Мартина сподели на Кирил че има хора който не трябвало да са там.

Направо си каза, че Пламен не заслужава да е на финал. Набрала му е Мартина, не може да преглътне, че го е "отрязала". Joy

# 136
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Някой има ли Деган, че ще повърна всеки момент?
Не, не става да се гледа това като комедия, само Тетка е комична, всичко останало е противно, грозно, лицемерно, брутално нагло. Групата на отвратителните е точно такава, каквито са голям процент от хората навън и поради това сме на точно този хал - като тези, които не разбират, че правата им свършват там, където започват правата на другите. Като съседите, чиито деца вдигат блока на главата си, но при забележка получаваш отговор да се изнасяш, щом не ти харесва.
Тези, които изпратиха Виктор на дуел, сега ронят крокодилски сълзи. Тези, които до вчера внасяха разкол, обиждаха с огромна охота и обещаха, че при първа възможност ще бъдат двойно по-противни, сега изведнъж се събудиха в друг образ и подобие. Гади ми се!
Добре поне, че Лора междувременно е успяла да направи дисертация към направата на сладкА. Joy

# 137
  • Другата България
Според мен Мартина също си прави сметка с кого би искала финал.
Определено Пацо не е един от претендентите.
На Кирил не вярвам.
Играе.
Но си остава треторазряден.
Фалшивее.

# 138
Това държание на Кирил ми е много фалшиво. Още на първата вечер като се нашльопа, пак ще се върне стария Кико, ама сега чак роли раздава.

# 139
Ваня ми направи приятно впечатление днес. Бих ѝ дала шанс тази седмица, да я присъединя към личната ми класация с малкото приятни участници.

Теодорка пада все по-ниско и по-ниско. Понякога става непоносима за гледане. Освен нея, другите засега са ми поносими.

Няма да прибързвам с коментари за Кирил като фермер. Предчуствам разочарование, лицемерие и фалш. Въпреки че засега Киро не ме е отвратил или възмутил с нещо.

# 140
  • София
Ех, Киро какъв лицемер е - уж обединител и още същата вечер говори зад гърба им и пак обижда. Той и Ивайло са ми ужасни гусни.

# 141
Айде, пиесата свърши, завесите се спуснаха и Кирил си показа истинските намерения.😂

# 142
Пхахаха, такъв е поток Кирил, мани, мани…
Не поток, а локва!

# 143
Еми каза си го човекът - за да удариш един човек, трябва да го приближиш към себе си. Само простотии в мозъка му. Болен човек. Дано наистина не го гласи продукцията за победител.

# 144
  • София
Вълкът (Кирил) козината си мени, но нрава не.

# 145
  • Другата България
Joy
Как познах за треторазрядния!
25 минути.
Толкова продължи строежа на моста, мислено.
Наистина няма шанс да има строеж.
Малко като с АМ Хемус отива работата......

# 146
Кирил: За да удариш човек, трябва да го приближиш.
Отвратително.
Коментарът ми е фонът на тази снимка. Много върви.

# 147
Изсмях се с глас, като заобяснява за звяра и го върнах с хората, които го олицетворяват.

# 148
Тоя се взе за великия кукловод. Той, аристократът можел да си позволи от върха на неговото его да подаде ръка на тези нелицеприятни дразнещи хора, нароили се край него. Пък, той търсел самотата.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 00:27 от wiwala75

# 149
Много ми е чудно такива като Киро алкохолика не осъзнават ли, че им трябва зрителски вот за победа? Тоест близко е до ума да се досетиш, че когато дрънкаш за обединение, а после говориш за удари, това няма как да се хареса на страничните наблюдатели.

Ясно е, че Киро, Ивайло и сие са злобни, но са наистина впечатляващо ограничени и малоумни.

Общи условия

Активация на акаунт