🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 339
  • 1 213
  •   2
Отговори
# 120
  • Другата България
Merri_An
Само с името се закачам. 😉

Иначе е интересно как ще се отнася с низвергнатите. Аз това ще гледам.
Аз също.
Затова го искам за фермер.

# 121
  • София
Оххх колко лицемерно от Кирил, думичка не му вярвам на глупостите за съедението. За мен ще е мъка за гледане тази седмица, дават само неприятните за мен участници.

# 122
  • ново
Не ми е симпатичен Кирил. Каквото и да направи. Не му вярвам! Освен ако не го изиграе...

# 123
Кирил в рамките на 20 екранни минути обърна паланчинката. Първо искаше да оставя хората да си бъдат щастливи, а сега - мостове ще гради. Не му вярвам.

# 124
Живка ме убива. Ако предаването не беше снимано и монтирано преди седмици, щях да съм почти сигурна, че продукцията й казва какво да каже, защото тя просто изказва масовото мнение на зрителя.

# 125
  • Бургас
Ралица се разплака, докато Кирил говореше, обидена му е още много. Кирил  го дължал на Виктор - айде, моля ти се...Чист пиар наистина, както казва Живка.

# 126
  • Велико Търново
Малиииииии сега всички ще стават бели и добри ли?

# 127
  • Другата България
То ако ставаше така, ехеей...

# 128
"Само за няколко часа си простиха и помириха" - да, седмици на непрестанни подигравки, обиди и агресия към 4-5 човека ще бъдат забравени, защото Киро тъпото казал някаква сладникава реч.

# 129
Теодора се била огледАла и сама не се  аресАла.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 22:49 от cardhu

# 130
Както винаги коментарите на Живка са точно в десетката. И как така от нищото Кирил едва ли не обеденителя на двата лагера?? Той дето ръси неприятни думи срещу лагера на Живка, изкарва едва ли не Ралица алкохоличка. Ваня едва ли не луда. А тъпизмите на неговата група си ги защитава. Еми не мога да харесвам такъв човек като Кирил. Предпочитам Живка пред Кирил.

# 131
Ще изтрае до утре мира, докато Кирил отново не прати обичайните заподозрени на ратайска битка, нищо че иска да обединява и да няма разделения.

Дори в шеговитите роли, които даваше на другите, пак се усещаше повечко подигравка в ролите на "простосмъртните", но там съм по-склонна да вярвам, че дори не беше нарочно от неговата страна, но той в съзнанието си вече е приравнил тия хора със земята.

# 132
Теодора е толкова студенокръвно, лишено от доброта, прикрита зад пороя сълзи. Тя е дълбоко емоционална, но когато е свързано само с нея лично и нейното засегнато его. Даже и прегръдката и с Ваня в градината ми беше превзета.

# 133
  • Другата България
Хайде и на финала на епизода Теодора!
Ама разбира се.
Кой друг!

# 134
Феята на светлината и Повелителката на камъните се помириха. 😀

Ваня изтегли най-късата клечка с тази бременна ромка.😂 Другите биваха.

Общи условия

Активация на акаунт