🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 607
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 225
Неведнъж съм писала,че не ми останаха любимци и всички ме дразнят,но гледам да съм обективна. Много се възмущавате от подлия Киро, а когато Живка беше фермер и ползва подобна тактика да държи " враговете близо" тогава нямаше проблем. Що за единия може,а за другия не Grinning
Живка беше фермер първата седмица. Не са се познавали, не са се групирали,  няма още оформени врагове и вражески групи.
Сега е различно. Кирил е абсолютен йезуит.

Става дума за второто фермерство на Живка, когато привика "враговете" си и им раздаде задачи.

# 226
Точно за второто фермерство говоря. Помня,че викна Мартина и каза,че щяла да разчита на нея за забавната част или нещо подобно ,после разговаря и с останалите от другия лагер.
Лично аз разлика с подхода на Кирил не виждам. Двамата играят една и съща игра само ,че Живка е жена и на нея можете да простите,а на Кирил не

# 227
  • София
Не е точно така. Живка не се е наостряла да ги хапе. И макар да бе ядосана на Мартина, защото ги наказаха заради нея, тя успя да си подтисне гнева и да разведри атмосферата като ги накара да се хванат на общо хоро.
Няма нищо общо между подхода на Живка и на Кирил.

# 228
Точно за второто фермерство говоря. Помня,че викна Мартина и каза,че щяла да разчита на нея за забавната част или нещо подобно ,после разговаря и с останалите от другия лагер.
Лично аз разлика с подхода на Кирил не виждам. Двамата играят една и съща игра само ,че Живка е жена и на нея можете да простите,а на Кирил не

Стратегията/подхода е една и съща, но не и човека.
Кирил стратег, но е словесно агресивен, циничен и груб като поведение.
Живка е стратег.

Ако отскоро следиш темата, тогава може би не знаеш, че в тази тема, във всички сезони най-лесно е прощавано на мъжете и най-безпощадната критика е към жените.

# 229
  • Разпиляна във въображението
Ралица не успя да се впише и защото продукцията я закова за грънчарското колело. Няма "свободата" на останалите да се прегрупират по различни задачи, да разговаря с тях.

# 230
Днес в "Преди обед" към Виктор се присъедини Цвети. Казаха, че отношенията им са развиващи се, т.е. са в начален етап на връзка. Интересно беше, че Виктор заговори за общ техен бизнес (явно нещо с инфлуенсърство), за деца и като цяло за общи планове. Явно имат желание за сериозна връзка, но ми е интересно кифлата Цвети как ще бъде приета от неговото семейство и дали би отишла да живее в Чепеларе за да бъде послушна съпруга и майка. Малко не ми се връзват нещата, но изглеждат влюбени, така ще ще е интересно какво ще се случи занапред. Вътре във Фермата ми изглеждаше, че едва ли ще продължат отношенията си навън, но ето че стават изненади.

А за Живка и Кирил, двамата нямат нищо общо. Живка е дори мил човек, без злоба и агресия в себе си, който следва стратегия и приема всичко като игра и състезание, в което трябва да спечели. Обективна е без да стига до грубости и крайни изказвания. Докато Кирил е озлобен човек, агресивен и нападателен, който обижда и се опитва да мачка хората. Същевременно явно е и страхлив и неуверен под повърхността, защото индиректно търси одобрението на групата си. Самият факт, че след като направи "обединението", отиде да се обяснява на Мартина и Ивайло защо го е направил, говори достатъчно за неговата неувереност. Веднага им даде отчет да не си помислят случайно, че е решил да се сприятелява с другата група. Освен това, когато каза да не се говори в спалнята късно вечер, не пропусна десет пъти да каже, че на него самия не му пречи, но заради другите го казва. Просто го е страх да не го отлъчи групата му.

# 231
Неведнъж съм писала,че не ми останаха любимци и всички ме дразнят,но гледам да съм обективна. Много се възмущавате от подлия Киро, а когато Живка беше фермер и ползва подобна тактика да държи " враговете близо" тогава нямаше проблем. Що за единия може,а за другия не Grinning
Живка беше фермер първата седмица. Не са се познавали, не са се групирали,  няма още оформени врагове и вражески групи.
Сега е различно. Кирил е абсолютен йезуит.

Става дума за второто фермерство на Живка, когато привика "враговете" си и им раздаде задачи.
Ух, верно тя беше два пъти фермер. Но пак не може да се прави паралел. Тук само след 20 мин и се показа другата страна на медала.

# 232
С близки обсъждахме фермата и ми казаха, че имало спонсор на предаването , бил анонимен, но подхождало на Стефан да е това, и то за голяма сума. Не съм чела тази новина, обсъждано ли е тук, за това л си не се явява Стефан в полезрението на зрителя, платил си е отпуска във Фермата ли ?

# 233
Давате ли си сметка каква почивка или пътешествие би си позволил човек за сумата на това дарение?

# 234
Ами не. Дарени са средства за реставрация на иконите в църквата.

# 235
  • София
Става дума за дарение направено конкретно за възстановяване на стенописите в църквата, а не за спонсориране на предаването.
Каза се, че е от анонимен дарител. Естествено повечето от нас предположиха, че става дума за Стефан.

# 236
Здравейте.
Изгледах избрани моменти от вчерашния епизод.
Сега можем да се възмущаваме заедно. Възмут, възмут! Stuck Out Tongue

Вече толкова съм се обиграл, че само докато мерна физиономиите на Ивайло, Кирил или Теодора в кадър и видеото е преместено 1-2 мин напред.
Тези таланти могат да издадат заедно наръчник "Как да опротивеем на публиката до краен предел - за глупаци". (For dummies - става въпрос за неспециалисти.)

Сега нещо весело.
Случвало ли ви се е да си купите от летище нещо опаковано (например вафла, пуканки, чипс) и да го извадите, когато самолетът ви е над 10 хил. м? Airplane
Опаковката, която изглежда съвсем нормално на земята, горе се надува като балон, аха да се пръсне.

На мен така ми изглежда егото на Любо. Надул се е до пръсване "гладиаторът" и ако не се приземи скоро, има опасност да се спука звучно и пуканките му да се разлетят на всички посоки. Tada

# 237
Ето видеото от тази сутрин

"Виктор Каров: Цвети ми дава много увереност и ме вдъхновява - Фермата - Фермата 2021" https://fermata.btv.bg/videos/viktor-karov-cveti-mi-dava-mnogo-u … ffic_from_article
М.. да, изглеждат влюбени, ще отмине пъроначаланата страст и всеки по пътя си.
Дано не съм права.

# 238
Относно за Ваня, която коментирахте по-рано. С всяка седмица започвам да я харесвам все повече. А в началото изобщо не я харесвах. Но с времето образът й се развива или просто показват повече от нея. Харесва ми найната искреност, честност, има чувство за справедливост, има достойнство, което знае как да защити. Най-добро впечатление ми прави, когато не се поддава на проковациите на Кирил. А и на арената се справя добре, дано продължи така и напред. Дразнеха ме приказките й за светлината, енергията и прочее, но опитвам да го приема като неизменна част от нея самата.

# 239
На второ четене, освен че на Любо самочувствието се е надуло като вафличка в самолет, моралният му интегритет се разплита като скъсан шушон.

Общи условия

Активация на акаунт