🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 585
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 240
  • У Диспансера ...♥♥♥
Никога не ме е дразнила Ваня. Хиляди пъти предпочитам да слушам за нейната светлина, от колко Теодора глупостите ѝ, от вътре на вън и от вън навътре 😄 И накрая нищо не разбираш от казаното.

# 241
А Теодора хич не е и тя Повелителка на светлината, опс на камъните. Здраво и говорят звездите и на нея. До голяма степен си приличат с Ваня, но докато Ваня за сега показва много добра психика, то Теодора хич я няма. Колко време вече мина и още споменава най-голямото сполетяло я нещастие - прословутата бележка. Не знам дали приятелството и с Любо или по-атрактивната и външност я държи в групата на "готините". Или и двете. Някак се разминаха с Ваня, а можеше да излезе приятелство между тях.
Наистина интересна ратайска двойка биха били Теодора и Георги. Считайки Георги за преодолим противник ще го пратят и на дуел. И там вече да дръпне Ивайло и да го праща вкъщи при богинята му.

# 242
Теодора е самовлюбена, надменна, иска внимание, не я виждам приятелка с Ваня.

# 243
И като се замисля най, ама най-нетърпима ми е Теодора! Просто вибрациите ми зачестяват и шийлда не ме спасява от празнодумието ѝ. Дали няма някакъв шанс бат Тянко или майка ѝ, някоя леля да си я приберат? Pensive

И на мен. Аз вече така въртя очи като я видя да говори, че няма накъде. Толкоз зор да се покажеш одухотворен, извисен, добър, емоционално интелигентен не бях виждала досега.

На Кирил думите не ги приех в смисъла на "Дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо." По-скоро за да оправдае пред групата си опита за стопляне на отношенията между лагерите, го представи като стратегия. Защото видя, че Ивайло и Мартина не се кефят на решенията му. И им каза, че ще приближи противниковия лагер към себе си, но това не му пречи да ги захапе по всяко време ако и те го захапят.

# 244
Ваня е намерила начин да се справя с демоните си, и на мен не ми пречи , че този неин път е "светлина" , " баланс" или нещо подобно. Изглежда като стремеж към добро .

Теда от друга страна изобщо не е на център и явно камъняка и плетката не я балансират,  така, че да не циври за глупости.
Леко попрехвърлила най-добрите си години, лутаща се между еуфория и драма мажоретка.

# 245
Ваня е намерила начин да се справя с демоните си, и на мен не ми пречи , че този неин път е "светлина" , " баланс" или нещо подобно. Изглежда като стремеж към добро .

Теда от друга страна изобщо не е на център и явно камъняка и плетката не я балансират,  така, че да не циври за глупости.
Леко попрехвърлила най-добрите си години, лутаща се между еуфория и драма мажоретка.
На мен това със светлината доста ми блести в очите, но за всичко друго съм съгласен.
Изглежда, че го прави преди всичко за себе си, тъй че е по-малкото зло.

# 246
Всъщност има една диагноза характеризираща се с манийно-депресивни фази.

# 247
Напоследък и аз симпатизирам на Ваня. Обективна е и много добре се владее в ситуации, в които нормалния човек би избухнал. Личи си, че се занимава със себеусъвършенстване и, че е работила над себе си. Но най-много ми допадна представянето й на дуела с Цвети. Беше много събрана и фокусирана.

Мисля, че дуел Ваня-Теодора би бил интересен. И двете ще се свържат със земята и светлината, и с каквото там има за свързване, но докато Ваня ще е съсредоточена и на фокус, на Теодора нервите няма да издържат и ще се разцентрова тотално. Grinning

# 248
Сега е моментът да питам какво точно означава този израз - някой да е събран, да се събере?
Станал е много популярен. Явно е нещо различно от фокусиран.

# 249
Искам Ралица да отупа Теодора по балканджийски. Ваня взе вече два дуела, нека и Ралица да се засили вече към финала.
Светлина и превземки наведнъж в повече ще ми дойдат на мен.

# 250
  • Варна
На второ четене, освен че на Любо самочувствието се е надуло като вафличка в самолет, моралният му интегритет се разплита като скъсан шушон.

С две думи, чеп за зеле не става, въздух под налягане.
Същият е Киро, същия е Ивайло.

# 251
  • España
Малко разсъждения , които пускам в скрит текст, защото са базирани на евентуалния спойлер :
Скрит текст:
Скрит текст:
Но фона на оня “издайнически” епизод на Мирон се играеше дуел между Ваня и сякаш ….Ралица . Предвид , че двете са най-добри приятелки във Фермата и едва ли ще се подложат доброволно на “братоубийствен” дуел , това би ли могло да означава, че двете по-слаби жени Теди и Лора вече са си били тръгнали по един или друг начин ?

# 252
Ооо, със сигурност и аз бих била доволна от дуел Ваня/Ралица - Теодора. С кеф бих гледала как Тедка си заминава вкъщи с камъните, плетките и леещи се сълзи.

Вече споменах, че никога не съм харесвала Ваня, но започна да ми прави все по-добро впечатление. Прекаленото спокойствие и думите за светлина и духовно и на мен ми идват в повече. Но мога да си затворя очите за тях и да си дам шанса да видя по-положителните ѝ страни /според моите представи/.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 18:26 от M A D D Y

# 253
Малко разсъждения , които пускам в скрит текст, защото са базирани на евентуалния спойлер :
Скрит текст:
Скрит текст:
Но фона на оня “издайнически” епизод на Мирон се играеше дуел между Ваня и сякаш ….Ралица . Предвид , че двете са най-добри приятелки във Фермата и едва ли ще се подложат доброволно на “братоубийствен” дуел , това би ли могло да означава, че двете по-слаби жени Теди и Лора вече са си били тръгнали по един или друг начин ?
Точно това значи според мен.

# 254
Сега е моментът да питам какво точно означава този израз - някой да е събран, да се събере?
Станал е много популярен. Явно е нещо различно от фокусиран.
Концентриран, съсредоточен.
Аз не помня дали съм използвала тоя израз, но Ваня при игри успява да се абстрахира от агитката, най - вече от крясъците на И&А и се съсредоточава върху играта.
Предполагам така е използван израза. Трябва да погледна и какво пише в тълковен речник, ако го има. Може би и виждайки, че потъва точно на финалната права да успееш да вложил всички усилия и да победиш.

Точка 9:
"събирам - Тълковен речник - значение на думата събирам - какво е събирам" http://rechnik.info/%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC

Общи условия

Активация на акаунт