🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 568
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 255
Неведнъж съм писала,че не ми останаха любимци и всички ме дразнят,но гледам да съм обективна. Много се възмущавате от подлия Киро, а когато Живка беше фермер и ползва подобна тактика да държи " враговете близо" тогава нямаше проблем. Що за единия може,а за другия не Grinning

Защото Кирил е показал огромно количество злоба до този момент и това изказване не се отличава с абсолютно нищо по-добро. Едно е да си стратег и до някаква степен лицемер като Живка, друго е да искаш наистина по някакъв начин да уязвиш психически една група хора.
Живка е егоист и лицемер (заради това, което изтъкна ти), но по-добре егоист от пълни злобари.

Нормално е да съдим различните хора по различен начин, в зависимост от общата ни преценка за тях на база видяното.

# 256
  • Велико Търново
По въпроса с рождения ден на Любо.
В предишната тема съм написала ето това:

Само че сега се загледах по-внимателно в табличката си от първи пост и видях, че тотално съм се объркала. Да, с една седмица, но в случая е важно. Фактически предишните 6 дни са снимани от 17 до 22 септември. Рожденият ден на Любо е в деня на дуела, т.е. на 22-ри. На повечето места дават зодия Дева от 23 август до 22 септември и въпреки че принадлежността на граничните дати към дадена зодия обикновено се определя и от конкретната година, много по-вероятно е Любо да е Дева.
Diavolo, може да го отбележиш в информацията в първия пост.
Нина*, извинявай, че ти опонирах прибързано!

sunrise_67, другите са ти отговорили, че не става въпрос за никакво спонсорство и са обяснили какво е всъщност. Но пък и това не е някаква новина, която да може да се прочете. И не че не сте я чели някъде си, а просто не сте гледали. Защото то си беше казанои показано в един от епизодите, като беше поканена една госпожа, която ще се заеме с въпросната реставрация. Пред участниците беше обявено, че дарителят е анонимен, но после в студиото Иван и Андрей казаха, че той е от участниците в тазгодишния сезон и ако някога се съгласи да бъде оповестен, ще бъде, но засега запазват анонимността му.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 19:31 от DamaPika

# 257
Всъщност има една диагноза характеризираща се с манийно-депресивни фази.
Кажи 🌺

# 258
Всъщност има една диагноза характеризираща се с манийно-депресивни фази.
Кажи 🌺

Аз мисля, че Теодора е с тежко биполярно разстройство.

# 259
Не ми се иска да е това, а просто да се превзема.

# 260
И сега какво тази вечер отново ще ни занимават с драмите на Теодора. Мн се чудя дали да си го причиня и да си пусна Фермата тази вечер 🤔🙄

# 261
Аз мисля, че Теодора е с тежко биполярно разстройство.
Еее, недейте така.
Ако имаше такова тежко разстройство, досега да е заплашила, че ще се самообеси и ще изчезне безкрайно.
Което от своя страна не знам дали нямаше да се посрещне с усмивки от другите участници.
Смятах да обясня нещо и тръгнах да търся българските думи и попаднах на този симптом: Речев напор.

В ежедневието нямам с кой да си говоря на български и това "да се събера" много ме развесели. Simple Smile
Но като видях и "речев напор" - е, не, повече нищо сериозно не мога да напиша тази вечер. SmileSmileSmile

# 262
  • Другата България
Сега дадоха промото.
Отново Теодора, този път ще припада?
Моля ви се, Иване, Андрей, Мирон, всички продуценти - двама, трима, колкото и да сте, както и режисьори, монтажисти, оператори, всякакви други хора, занимаващи се с предаването - МОЛЯ ви, , не ни го причинявайте, губите много от аудиторията си, писна ни, омръзна ни, приберете си я, каквото искате я правете, обаче стига толкова!

# 263
Биполярните имат и манийна фаза със свръхактивност, а Теди обичайно си е все флегматична и меланхолична. По-скоро е депресивна.

# 264
Не мисля, че Теодора е с БАР. Ако беше така, щяха да развият линията за mental health. Просто е лабилна жената - вие не познавате ли такива хора, щото аз да. Но и на мен не ми се гледа цял епизод с Тедка. Вчера също не догледах епизода.

# 265
  • Вестерос
Пак Ваня, каква изненада..... 🙄

# 266
Е, вече се оливат да пращат Ваня ратай и на дуел.

# 267
  • Вестерос
Никога не ме е дразнила Ваня. Хиляди пъти предпочитам да слушам за нейната светлина, от колко Теодора глупостите ѝ, от вътре на вън и от вън навътре 😄 И накрая нищо не разбираш от казаното.
И аз съм така.
Мен ми е много дежа ву с Хепи Ванче 😁

# 268
  • Другата България
Ако Ваня отстреля Лора, ще съм много хепи.
Надявам се това да се случи.

# 269
  • Вестерос
Живка като иска да опразва леглото да си викне тя Теодора.... Малко използва Ваня 🙄 Ваня хубаво й го каза

Общи условия

Активация на акаунт