🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 589
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
Скрит текст:
Нови клюки! Мариян беше на живо с Цвети и там се разбра, че Мариян е гадже с Деса. Слушах и не вярвах... Утре дори отива в Холандия при нея!
Това си е направо спойлер, че няма да има връщане този сезон Joy
И що да е спойлер? Кого щяха да върнат точно в този момент? И по-скоро - къде? На голата арена ли?

За Ваня съм. За трети път. Избира си чудесни за отстраняване съперници, как да не я харесва човек...

# 601
Какво се случва в момента? Мислех, че Фермата гледам.😂😂😂

# 602
Теодора реве заради Пламен и неочакваната възможност да текат последните ѝ часове с него. Дали е празна, уморена, изтощена....все нещо трябва да каже... пак я разбирам, де.Grin

# 603
Теодора, освен емоционално нестабилна, започвам да си мисля, че е и глупава. Тя не очаквала да я изберат - защо? нещо повече от другите ли е? По- една такава възвишена, повече и говорят... от някъде? Ами нали за това е там, да играе. Да не говорим, че е гола вода на арената.

# 604
И аз не разбирам как така Киро като е фермер се случва всичко това? По идея на Любо, ама как е одобрено, защо? Някакво специално отношение ли има?

# 605
  • Велико Търново
Единият от бръснарите: Ще направим едни изчистени визии Joy

# 606
Аз ще съм единствената, която е срещу Ваня, не мога да го харесам, дразня се от цялото и присъствие.
Оф, още прасенцето започна чалгата, даже преди да влезе Галенчето

# 607
Ралица изглежда страхотно.

# 608
  • Другата България
Аз между другото да питам - някой от вас видя ли тази седмица някой от тях нещо да работи?
Новия формат на И&А - Биг Брадър на село.
Не, че гледам, но ви чета.

# 609
Леха правиха днеска и коваха малко. 😂😂😂

# 610
Голямо пробуждане тая вечер!
Иван и Андрей от толкова певици, баш тази ли!? Да я пазят от джакузито, че тя много палава става в мокрите помещения 😏
Дъно

# 611
Като на сватба, и аз съм като Киро и Стефан по отношение на музиката.
Да влиза булката и Виктор, хахаха

# 612
Ужасно звучи на живо Галена. Едвам изграква горката.
Теди има много гротесков вид тази вечер.
И какво сега-  след прИкрасната вечеринка е време пак да захапят Ралица.
Ей ти на - българЩиНа в натура.

# 613
Айде изпратиха певачката и пак скандали. Ралица  не била доила кравата. Ми не е. Марта беше ратай и не доеше. О, пардон. Нея ПАК я болеше ръката.

# 614
Лора започва да ми се откроява като злобна и с голямо самочувствие.

Общи условия

Активация на акаунт