🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 597
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 585
Теодора била ли е преди на битка,че аз не съм гледала ако е била.Много злоба… що тъй?

# 586
Хаха, Ваня ме забавлява като почне да ги психо атакува за подреждането на точките. Първо Цветелина, сега и Теодора. "Малко се изненадах, че си дала толкова точки на игри, дето ще те спукам" - перифразирам Grinning

# 587
  • София
Теодора била ли е преди на битка,че аз не съм гледала ако е била.Много злоба… що тъй?

Беше. Победи Десислава.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 21:47 от Лютичe

# 588
  • София
Мощно ще съм за Ваня, за пръв път май този сезон откровено имам фаворит на 100%.

Тоя патос е време да напуска Фермата в лек тръс.

# 589
  • На морето!
Ох, Теодора с това изплакване... Просто е най-слабата и няма никакъв шанс срещу никоя от жените.

Лора беше много смешна, никаква двигателна култура и координация няма, много е зле.

Колкото повече време минава, толкова повече харесвам Живка.

# 590
Оффф айде пак…

# 591
Може ли само Теда да дават.... Айде някой друг да включат. Неревящ, моля.

# 592
  • София
Ох. Теодора да си ходи. Вече ми се наводни хола.

# 593
Тази жена си търси емоции, явно животът ѝ не е достатъчно интересен.Не знам как може човек толкова да плаче без никаква причина.

# 594
Щом я дават толкова време Теодора, значи ще си ходи. Каква драма, какво нещо - тая жена не спря просто, как няма да се изчерпи емоционално?

Ако някой има спойлер, може ли на лично?

# 595
  • Другата България
Моляяяяя да идва Галена.....да изключвам ТВ.....

# 596
Ох. Теодора да си ходи. Вече ми се наводни хола.

😂😂😂😂 много добро 😂😂😂

# 597
Наводниха се от Теодора!Голям рев ,голямо чудо!А Галена май не е приятелка на Киро,както писах,а на Любо.
 Лорчето и то май все ище не схваща, че тия там не са нейното семейство.Имала нужда да я похвалят.Понякога като “всеотдайни родители” нанасяме толкова щети на децата си.

# 598
  • Асеновград
Ох Немогааа махайте я тази ревла.  Ще стискам палци на крака на ръце на всичко , Ванчето да ни отърве. Сега пък била празна,  Не.... празна ти е главата....

# 599
  • Другата България
Аз вече превключих.
Нито на Галена съм фен, нито на Дора, нито ме интересува коя на кого къде се пада.
Единственото хубаво нещо тази вечер беше Дора на дуел. И към Чикаго, надявам се.

Общи условия

Активация на акаунт