🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 601
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 570
Ох, тази Ваня.😂😂😂

Предния път мъжете като я играха тази игра имаха ли право да носят козите?

# 571
Сблъсъкът на светлините... Ще ни ослепят направо.
Аз не искам никоя да се връща. За първи път на дуел ще са ми две еднакво неприятни персони.

# 572
Теодора пак протече. Аман.

# 573
Ванчето хвърли боНба!Преподобната пак ще реве!Време е да си ходи!

# 574
Браво на Ваня. Теодора пак рИве - ай, стига вечееее.

Мисля, че няма да гледам чалга частта - и освен Облаче ли бяло, толкова ли не научиха някоя друга песен, егати - сто епизода едно и също слушаме от партриотите.

# 575
  • Другата България
За пръв път от дни се зарадвах, че гледам.
Предчувствие имам за една дългоочаквана от мен раздяла в събота и един самолет към САЩ и Чикаго ми се визуализира....и само си викам- дано, дано, дано....
Браво Ванче!

# 576
В събота се очертава силно енергиен дуел.😂 Феята на светлината срещу Повелителката на потоците. Теди си има и силни страни, така че се надявам на интересни битки. Нямам търпение.😁
Твърдо за Ваня съм.

# 577
Доволна съм от развитието. Дано Ваня да я спука тая ревла! А Тедка каква злоба лееше през цялото време...

Стана ми жал за Лора, много е несигурна в себе си. Но пък явно вече наистина прогледна за „приятелите си”. Жоро я учеше са кове, Живка я надъхваше. Къде са „готините”? И отива да плаче при Живка, явно пипалата на мама Марта се отпускат.

# 578
Много я пестят Мартина.
Когато трябваше да избира между Цвети и Ивайло, я "наказаха" с отнето право на глас.
Сега, когато можеше да я сблъскат с нейните аватари Лора и Теодора, пак и се размина..

Оставам с впечатление, че минава между капките.

# 579
  • Другата България
Дора какво е очаквала?
Каква злоба излъчваше лицето й, когато Ваня я избра, видяхте ли?
И после монолог пред камерата, че Ваня е каквато е според нея....какви хора са тия....

# 580
Ами да. Тя е Джокондата бе хора.

# 581
Лорчето голяма лигла! Жал ми стана за козичката как я бесеше само!

# 582
Хаха.. Ваня изобщо не може да сече. Колкото пъти съм я гледал, държи брадвата като тенис ракета.. 1т. - според мен Теодора се прецака тук.

# 583
Пак сълзи ша са ронят, пак сополи ша капят!!!!
Кака Тетка, при мисълта за терминал две и полет до Шикаго не може да спре да цвили.
 Как ще остави ябланският левент!? Каква поредна фермерска драма!
.
.
.
И кой друг по-подходящ гост звезда да влезе в сезонът под наслов пробуждане от Галенчето!?!? Тази видна Будителка!!!! ПрипадВам!

# 584
  • Другата България
А Куин Джоки ги цака всички с "болна ръка".
Ей това е тактик.
До финала ще стигне без дуел, Надя номер 2!

Общи условия

Активация на акаунт