🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 506
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 735
Да допълня още един щрих от вчера, който пропуснах в предния коментар.
4) Лора плаче, задето не я аплодирали след играта, в която не спечели нищо.
Да се добави към оня момент, в който обясняваше, че трябва всеки ден да й казват колко е красива.
WTF?

# 736
Пламен, ако така размахваше пръст в моя посока, щях да му го вкарам в гъза, дето толкова обича да показва. Много нагли типове.

# 737
Ами, прави са - Ралица освен да прави грънци, друго не е пипнала май.

# 738
  • София
Е, аз това го писах още преди месец и половина Wink
Ваня до онзи ден също не беше дояла крава, иначе не остана дърво, което да не е прегръщала...

# 739
  • София
Не чета редовно темата, та моля не се сърдете, че сигурно питам нещо тъпо - защо по ягодите пазят това Коце?!?

# 740
Егати урода, на човек да му приседне залъка, да има как от устата й щеше да й извади тиквата!

# 741
  • Другата България
Тя Мартина щото се преумори от работа....
А Теодора рЕзко се влоши, по примера на Коки Джоки.

# 742
Всички работят, дуелистките се заземяват! 😂

# 743
  • София
Според мен, а и според всички списващи тук е защото мъжете (и по-конкретно Любо и Пламен) не искат да рискуват излишно на Арената и предпочитат да си пазят такива слабаци като него за финалната седмица.
А иначе според мачовците, пазят го защото бил слаб и раним и не било достойно друи слаби да го дърпат за дуелист. И бил голям веселяк и добричък и какво ли още не.

# 744
Те много искат Любо и Пламен да излязат срещу Коцето защото е слаб противник, но ако всички мъже достигнат до финалната седмица без да са ходили на дуел вероятността Любо да избере Коцето стана нищожна. Ако е по азбучен ред може примерно Георги да си избере Коце.

# 745
Спойлери има ли за дуела?

# 746
  • София
Благодаря, Диаволо.
И аз така си мислех, иначе не ми е логично, нали са конкуренти.

# 747
Дора искала повече от Ваня да остане, това било вторият ѝ дом. Rolling Eyes Дано си тръгне. Как пък събраха толкова неприятни хора на едно място.

# 748
Тя Мартина щото се преумори от работа....
А Теодора рЕзко се влоши, по примера на Коки Джоки.
Мартина доста бачка по другите задачи. Ралица един пирон не е заковала - тя наистина не е излязла от глината освен за ядене и пиене.

# 749
  • на село
Ей голямо разделение, много злоба и това цялото олицетворява българската реалност,  само като го видиш ти идва да превключиш канала, а в реала няма как.

А Ивайло нарече Ралица -
" Мис Глина" това не излезна ли като нарицателно от тук?
Между другото мисля преди 2-3 дни  дадоха, че Ралица бърка бетон, та не е само на грънците.

Общи условия

Активация на акаунт