🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 533
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз все пак се надявам Теодора да се събере, гледа ми се интересен дуел, с победител Ваня обаче де. 😀

# 721
Като стана въпрос за Чикаго, не забравяйте, че Джино два пъти си идва от Чикаго и печели Вип Брадър!

# 722
Като стана въпрос за Чикаго, не забравяйте, че Джино два пъти си идва от Чикаго и печели Вип Брадър!
И аз това си помислих,  но Любо няма да получи зрителски вот, дори и да е на финал.

# 723
На Теодора молитвите в манастира ми бяха много интересни. Значи тя се моли за благополучието си и щастието си, като си визуализира оставане във фермата. А според мен да я изтрелят със засилка е най-хубаво и доброто, което може да и се случи.

# 724
  • Варна
На Теодора молитвите в манастира ми бяха много интересни. Значи тя се моли за благополучието си и щастието си, като си визуализира оставане във фермата. А според мен да я изтрелят със засилка е най-хубаво и доброто, което може да и се случи.

Не се знае вкъщи как е, а и Пламен ще й липсва 😂😂

# 725
  • earth
Кирил си е типичния хейтър на чалга и поп музика....Такъв дето си мисли, че за дето не слуша такава музика е супер интелигентен и по-висш от чалгарите.... Нещо като Фънки...."
Точно така! Такива са ми много смешни.
Аз съм на принципа, че музиката е за развлечение и удовослтвие. Ако има публика, на която се храесва, значи има смисъл от нея.
Ако някой ще ми се прави на интелигентен, да обясни колко е добър по математика.

# 726
Кирил си е типичния хейтър на чалга и поп музика....Такъв дето си мисли, че за дето не слуша такава музика е супер интелигентен и по-висш от чалгарите.... Нещо като Фънки...."
Аз съм на принципа, че музиката е за развлечение и удовослтвие. Ако има публика, на която се храесва, значи има смисъл от нея.
Ако някой ще ми се прави на интелигентен, да обясни колко е добър по математика.
Какво общо има интелигентността с математиката?
Хората се забавляват по различен начин. Аз също не мога да оценя чалгата, какво да се прави Grinning На мен пък са ми странни хората, които са убедени, че всички се кефят на тази "музика", просто не си го признават.

# 727
  • earth
Какво общо има интелигентността с математиката?
Например, логично мислене.
Хората се забавляват по различен начин. Аз също не мога да оценя чалгата, какво да се прави Grinning На мен пък са ми странни хората, които са убедени, че всички се кефят на тази "музика", просто не си го признават.
Ignoratio Elenchi

# 728
Вчерашният епизод в крайна сметка малко ми понатежа.
Голяма част превъртях по подразбиране, за да не слушам глупости.
От останалото, какво видях:
1) Лора тормози младо козле и за малко да го обеси. Стрес за малкото, стрес за майка му.
Да им се не види играта.
2) Галена пее "Облаче ле бяло".
Обичах я тази песен, имах я в изпълнение на Дони. Вече почва сериозно да ми опротивява, като изтривалка я ползват. Нямам нищо против Галена, просто от този фарс нямаше нужда. Спокойно можеха да не го излъчват.
3) Ивайло и компания опитват да изнудват емоционално Ралица.
Ивайло не бил виждал толкова нагъл човек. Малко му бяха лошите съвети към Лора да дърпа насила животинчето - вместо да се кротне, реши за финал да нападне Ралица.

Практически, единствената добра новина беше, че от другата седмица малко ще намалее тормозът над зрителите.

# 729
  • España
Аз пък вчера най-после осъзнах , че съм тънела в заблуда и въпросната чалга-звезда не е Преслава , а Галена….то не , че няма пет /шест парчета ( минимум) , дето сякаш един баща ( разбирай пластичен хирург) ги е правил !
По спора за и против чалгата съм за - иначе как ще се различаваме ние неслушащите я , ако всички имахме еднакви музикални предпочитания ?!
За дуела : то ще бъде направо сблъсък на стихии , в който все пак се надявам Светлината да изтласка Водата ( сълзата) !

# 730
  • София
Нямам против чалгата, не бих си пуснала, но на купон един път в годината няма да седя отстрани. Ако бях там, нямаше да развалям купона на другите.
Галена обаче ми се видя доста долнопробна. В клиповете явно я излъскват, по участия нямах представа какво им е поведението, но Галена беше като в кварталната кръчма през 90-те. Ужасен маниер на говорене, превзето, допълнено с неадекватни движения. В желанието си да се държат като големите звезди, са пълни карикатури.

Получи се добър купон, позабавляваха се.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 20:52 от Niya-

# 731
Не знам дали сте го отбелязали, но снощи като влязоха  бръснарите направо се сепнах . Единият направо беше като Димо от P.I.F вечна му памет!

# 732
Не знам дали сте го отбелязали, но снощи като влязоха  бръснарите направо се сепнах . Единият направо беше като Димо от P.I.F вечна му памет!

Да, да! Направо си глътнах граматиката!

# 733

Нека се моли да остане. Тези, които се молим да си тръгне сме много повече. Чии молитви ще бъдат чути? Joy

# 734
Кирил си е хейтър, не само на чалга, а по принцип. Нищо никога не му харесва!

Тази вече съм за Ванчето, но се притеснявам много за нея. Спокойна и уверена, че дуелът е неин, със самочувствие заяви, че ще бие госпожа Сълза. От друга страна Теодора - измъчена, изтормозена, разревана, измолила сила и благодат в манастира... По правилата на телевизионния сеир ми се струва, че точно Ваня ще отпадне, пепел ми на клавиатурата. Много мразим да съм права, дано да не позная.

А дали не може от дуел да стане трибой и Ивайло също да си ходи? Или поне Коци? Продукцията, молим, разрешете!

Общи условия

Активация на акаунт