🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 544
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 675
Естествено, приемам мнението то. Аз лично не го видях по този начин, но различни сме, различни са и гледните ни точки. Затова сме тук. Blush

# 676
На мен също за втори път вече Пламен ми прави лошо впечатление, като се озъбва на Ваня първо за кого гласувала, сега на Ралица. Като сложим и свалката му баш със Сълзата, симпатиите ми намаляват. При условие, че цял сезон мъжете се скатават от дуели, някои хора никога не са били ратаи, точно Ралица е проблемът.

# 677
Изненадах се от избора на Ваня, но съм много доволна. Постъпи правилно и стратегически, защото Теодора показа слабо представяне на битките тази седмица. Нормално е да избереш по-лесния, за теб, противник, а не да го играеш на чест и достойнство.

Лора не е за там. Прекалено голяма лигла се оказа или по-скоро детенце, което иска похвала за всяко нещо. Само че тя не разбра, че хората там нито са й семейството, нито роднините, нито приятели, че да очаква някакво специално отношение. А Живка и Гепрги я подкрепиха единствено защото искаха Теодора да е на дуел. Дори Живка на коването не си даваше много зор, защото искаше Лора да победи.

И отново се ядосах, откъде накъде Лора ще седи в скута на Любо, а е страшен проблем за него, че  Пламен и Теодора плетат заедно.

Гостуването на Галена беше много приятно и разведряващо обстановката. Кирил ми направи много лошо впечатление. Пуберско е да демонстрираш такова очевидно разделение на музикални стилове с недоволна физиономия. Това е тотална липса на уважение към човек, който е застанал и ти пее на крака. Все си мисля, че зрелите хора, без значение каква музика слушат, биха се отпуснали и забавлявали, особено след 2 месеца изолация. Освен това, Галена пя различни стилове и се постара да има за всеки по нещо. И го казвам като човек, който не слуша такава музика. Просто мисля, че с добро настроение купон може да стане с всякаква музика.

# 678
Стефан:..." Мия чинии - бавно" Joy

Възможно ли е умишлено да ги дразни с темпото си?

# 679
Според мен е умишлено.

# 680
Кирил си е типичния хейтър на чалга и поп музика. От 100км му личи. 😂 Такъв дето си мисли, че за дето не слуша такава музика е супер интелигентен и по-висш от чалгарите. (Казвам го като човек, който също не предпочита чалга.) Нещо като Фънки, който мразеше всичко свързано с чалгата и после стана първа дружка с Константин. Та и Киро е най-гъст с “чалгарите” вътре.

Колкото до Пламеновите реплики към Ралица - освен че се беше опулил и подгласяше на още няколко мъже, най-лошото и най-показателното за неговата “злоба” е фактът, че Ралица не е единствената, която не се е занимавала с животните. Нито Теда, нито Мартина някога са го правили. Че Мартина миналата седмица като беше ратай имаше ли поне едно ратайско задължение, което да е изпълнила? Тя май по едно време и се върна да си спи в нейното си легло.

Ама така ще е, като са ги разюздили толкова тази година. Ратаите нямат задължителни задачи, направо си е концерт по желание. Не си спомням и една седмица, в която единствено ратаите да са доили, готвили или чистили.

# 681
За Стефан си мисля, че ако той е дарителят, може да си прави каквото си иска в тази ферма. И никой копче не може да му каже...

# 682
Едва ли това би била целта на дарителя.

# 683
Нямах предвид, че му е цел!

# 684
А какво?

# 685
  • София
Според мен е умишлено.

Според мен не е умишлено. Такъв си е. В случая се самоиронизира. Което още повече го издигна в моите очи.
Но аз съм му фен на Стефан по принцип. Познавам хора с подобен характер ( не са милионери Simple Smile ) и с времето ги разбрах и приех. Затова и не ми беше трудно да харесам Стефан, макар самата аз да съм невротичка.

# 686
Не ме дразни темпото на Стефан. Любопитен ми е.
Очевидно има различия с готините и с отцепниците, и въпреки това оцелява.

# 687
Не е нужно целенасочено да се държи така, просто се чувства по-свободен да не се напъва повече, отколкото натюрелът му предполага.
Някои от другите се пресилиха да се правят на какви ли не, той няма тази нужда.

# 688
Аз съм съгласен с Лютиче, на мен също ми прилича на самоирония.
Стефан е от много малкото вътре, достатъчно интелигентни да се самоиронизират.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 11:02 от Bengun

# 689
Не е нужно целенасочено да се държи така, просто се чувства по-свободен да не се напъва повече, отколкото натюрелът му предполага.
Някои от другите се пресилиха да се правят на какви ли не, той няма тази нужда.
Стефан е умен да се държи както се усеща без напън за харесване и без да прави дарение. Искам да кажа, ако той е дарителя не е имал за цел това да го компенсира по какъвто и да е начин.

Общи условия

Активация на акаунт